Onun olmadığı saatte ise sorun olmaz. Adamla yüz yüze gelmek için dedim çünkü diğer şekilde eşya alacağın zaman o da olursa onu görmek için bahane yarattığını, barışma yollarını aradığını düşünecek. Yine kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak.Evet malesef kendimden cok etrafimdaki insanlari dusunur gereginden fazla deger verip guvenirim.
Esyalari alicam derken 2 parca kiyafet alip alel acele ciktim kiyafet almam lazim onun evde olmadigi bir saatte giderim zaten ama siz boyle diyince bilemedim
Yok aman suan zaten karsilasmak istemiyorum.Iste oldugu bir saatte gidip alip cikarim zaten mecbur gidicem evde kedim var en onemlisi o onu almam lazimOnun olmadığı saatte ise sorun olmaz. Adamla yüz yüze gelmek için dedim çünkü diğer şekilde eşya alacağın zaman o da olursa onu görmek için bahane yarattığını, barışma yollarını aradığını düşünecek. Yine kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak.
Bence eşyaları da çok beklemeden alsın. Adam spotçuya satar falan mazallah..Şu an annendesin, bekle biraz hemen eve gitme esyalar için. Biraz uzak dur adamdan hiçbir şey yapma yalnız bekle, olayları biraz akışına bırak.
:)))ya su durumda bile beni guldurdunuz allahta sizi guldursun yok o kadarini yapmaz biliyorum ama o benim neler yapacagimi bilmiyor.Aldigim corabina kadar topliycammBence eşyaları da çok beklemeden alsın. Adam spotçuya satar falan mazallah..
Haketmiş alın bence de:)))ya su durumda bile beni guldurdunuz allahta sizi guldursun yok o kadarini yapmaz biliyorum ama o benim neler yapacagimi bilmiyor.Aldigim corabina kadar topliycamm
10 aydır eve kendisinin baktığını iddaa eden adam onuda yapar:)))ya su durumda bile beni guldurdunuz allahta sizi guldursun yok o kadarini yapmaz biliyorum ama o benim neler yapacagimi bilmiyor.Aldigim corabina kadar topliycamm
Geliri yok degil calisiyor caliskandirda ama inanin suan kafami biraz daha toplamaya basladim krediyle alinmis bir ev var onun borcunu oduyor ve yine benim bu zamana kadar dugun masraflari ile iliskilendirdigim kredi karti borclari vardi.Ama bugun oturup saglam bi hesap yaptigimda kredi kartinin borclarinin tek bir kurusunun dugunle alakali olmadigini farkettim.Yani ne diyim suan icin barisma ihtimali %1 bile degil adam ikinci gunden sosyal medyada agzi kulaklarinda foto paylasmaya baslamis bile ve geri adim atan bir kisiligide yok.Yoksa bende isterim yuvam dagilmasin toparlayalimEvlilikte borç harç geçim sıkıntıları olur önemli olan birlik olup üstesinden gelmek tüm sorumluluğu birinin üzerine atıp yan gelip yatmak değil senin eşin sorumluluğu senin üzerine atmış kendisi sorumluluk almayacaksa boşanmayı ne diye istiyor ki geliri yok birde sana nafaka mı verecek neyine güveniyor ama senin için bu adamın düzelme ihtimali yoksa boşanmak senin için daha iyi adam sorumluluk sahibi olsa çocuk olup olmaması önemli değil çocuksuz ömür boyu geçinen çiftler var
Blossim77 olmaz mi adam sosyal medyada agzi kulaklarinda bekar arkadaslariyla foto paylasiyor:)))
Ya değmez üzülme desemde üzüleceksin.Resmen ayrılmak için pusuda yatmış yazık çok yazık.Blossim77 olmaz mi adam sosyal medyada agzi kulaklarinda bekar arkadaslariyla foto paylasiyor:)))
Yaparsa da Allahindan bulsun artik ne diyim10 aydır eve kendisinin baktığını iddaa eden adam onuda yapar
Senin takip edeceğini bildigi için kuyruk havada dolaşıyor.Blossim77 olmaz mi adam sosyal medyada agzi kulaklarinda bekar arkadaslariyla foto paylasiyor:)))
Malesef uzulmemek elde olmuyor.Cunku sevgi kolay bitmiyor.helede bu hallerini gorunce iki kat uzuluyorsun ben perisanim gunlerdir agzima lokma girmiyor 4 gundur toplasan 4 saat anca uyumusumdur.Ama onun bu mutlu goruntusu beni paramparca ediyorYa değmez üzülme desemde üzüleceksin.Resmen ayrılmak için pusuda yatmış yazık çok yazık.
Arkadasimda ayni seyi soyluyor.Ozellikle yapiyor belkide tepki gostermeni bekliyor sakin tuzaga dusup tepki verme dedi.sosyal medya ve whatsapp profil resimlerine hic dokunmamis once ben mi kaldirsam yada heryerden engellesem mi acaba diye dusunuyorum.Senin takip edeceğini bildigi için kuyruk havada dolaşıyor.
Bilerek paylasiyordur o resimleri. Cok sacma bu tavri ve yaptiklari ama sen elinden geleni yaptin senin elinde degil. Hic ona yazmadan bir sey demeden biraz daha bekle bakalim. Anlayacak mi yaptigini?Blossim77 olmaz mi adam sosyal medyada agzi kulaklarinda bekar arkadaslariyla foto paylasiyor:)))
Bence suan hicbir sey yapma resim fln da degistirme sessiz dur biraz tepki vermedenArkadasimda ayni seyi soyluyor.Ozellikle yapiyor belkide tepki gostermeni bekliyor sakin tuzaga dusup tepki verme dedi.sosyal medya ve whatsapp profil resimlerine hic dokunmamis once ben mi kaldirsam yada heryerden engellesem mi acaba diye dusunuyorum.
Hiçbir şey yapma, şu an vereceğin her tepki yalnız poposunu kaldırır. Biraz gözlemle olayları akışına bırak.Arkadasimda ayni seyi soyluyor.Ozellikle yapiyor belkide tepki gostermeni bekliyor sakin tuzaga dusup tepki verme dedi.sosyal medya ve whatsapp profil resimlerine hic dokunmamis once ben mi kaldirsam yada heryerden engellesem mi acaba diye dusunuyorum.
Yok asla yazmam kusura bakmasin benimde gururum var.Sen nasil oldun bu arada daha iyi misinBilerek paylasiyordur o resimleri. Cok sacma bu tavri ve yaptiklari ama sen elinden geleni yaptin senin elinde degil. Hic ona yazmadan bir sey demeden biraz daha bekle bakalim. Anlayacak mi yaptigini?