Kusura bakma simdi gordum canim.Ne yaptın, bir gelişme var mı canım ?
Boyle bahane mi olur bayat ekmek servis ediyormuşsun adama.Kusura bakma simdi gordum canim.
yaklasik 12 gundur annemin evindeyim.Geldigim gun annem kv cagirmis(denk geldi ben eve dondum diye degil)ben konusma siradinda evde olmak istemedim.E tabi herkes evladini koruyacak
ona sorarsaniz oglu hakli.Ogluna bayat ekmek yediriyormusum:) (eve fazla alinan ekmegi ziyan olmasin diye buzluga koyuyordum bayat dedigi o yani)telefon acip eve gelirken siparis veriyormusum.vs...
Annesine bitti o is artik demis...
Annemde tamam istemiyorsa benim kizimda istemiyor tatlilikla bitsin demis
Tam kv evden cikarken denk geldik.Dedigi sadece onemli olan senin can sagligin kendini uzme hersey olacagina varir.
Evden syrildiktan 2 gun sonra esim annemi aradi.Nasilsin iyi misin diye sormak icin aramis.
Bu kadar zamandir ne arayan nede soran var.Napicagimi bende bilmiyorum kafam karisik
Bana kizmayin onunda hakli oldugu noktalsr var.Diyeceksiniz ki sana mi guvendi borc yapti diye ama o da cok bunaldi 10 aydir butun yuk ondaydi birde benim bu meseleleri sonradan ogrenmesi patlama noktasi oldu.Benimde cok keskelerim var keske hic gizli sakli is yapmasaydim.Hadi yaptim keske ilk olaylar patladiginda butun herseyi tek seferde anlatsaydim.Boyle bahane mi olur bayat ekmek servis ediyormuşsun adama.
Adam borcunu ödetmek için evlenmiş resmen.
Değer veren eş böyle davranmaz.
Sana değer vermeyeni sen de düşünme. Böyle bir adam için üzülmeye değmez.
Kendinizi haksız görürseniz bu süreçten sağlam çıkamazsınız. Ne demek 10 aydır bütün yük ondaydı yoruldu bilmem ne... Hayat 10 ay mı ??? 1 buçuk yıldır bütün yük benim üzerimde eşim okuyor diye ve ben de kredi ödüyorum hem de havaya bomboş bir şey için ama bir gün bile kalkıp eşime senin yaptığın hatalar yüzünden bu kadar kredi ödüyorum ben demedim, çünkü biliyorum ki hayat 1 sene 3 sene değil biz bu hayata bir ömür evet dedik ve fedakarlık yapmak zorundayız. Evlilik tanımını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Burda hatalı asla siz değilsiniz, lütfen kendinizi suçlamayın aksine onun göstermediği tüm fedakarlıkları göstermişsiniz yaptığınız şey iyi niyetli ve sonucunun bu olacağını bilemezdiniz siz yardımcı olmak için yaptınız ama karşınızdaki insandan hiç destek görmediniz ayrıca halledilmeyecek hiçbir şey de yok eşinizin bu sorumluluğu kaldıramamasıyla ilgili tamamen !!!Bana kizmayin onunda hakli oldugu noktalsr var.Diyeceksiniz ki sana mi guvendi borc yapti diye ama o da cok bunaldi 10 aydir butun yuk ondaydi birde benim bu meseleleri sonradan ogrenmesi patlama noktasi oldu.Benimde cok keskelerim var keske hic gizli sakli is yapmasaydim.Hadi yaptim keske ilk olaylar patladiginda butun herseyi tek seferde anlatsaydim.
2 gundur hic iyi degilim eve ustumu almaya bile ayaklarim gitmiyor evden cikarken tekrar yikim olacak diye.Bir tarafim aramak istiyor ama bir tarafimda o kadar kirgin ki
Belirsizlik beni yiyip bitiriyor
Haklisiniz affedilmeyecek bisey yapmadim.Ama bitebiliyormus demek ki belkide onunda benimle ilgili icinde biriktirdigi cok sey varmis bu sekilde patladi.Asil neden onun bana benden birsey gizleme demesine ragmen benim gizlemeye devam etmis olmam ogrenince de ben sana cok guvenmistim arkamdan is cevirmiycektin ben her saniyemi suphe icinde geciremem dediÇok enteresan bir boşanma sebebi. Evlilik bu yüzden biter mi eşiniz çok ilginçmiş
Canım senin bu olaydaki tek hatan, ilk taksidi öğrenip kızdığında, sonraki taksitleri söylememen olmuş bence. Orda herşeyi anlatacaktın, daha kaç taksit kaldığını fln. Ama sende o kadar tepki verince söyleyemedin belki fakat bu asla boşanma sebebi olamaz. Onun borcunu kapatmak için yaptığın iyi niyetli bir hareket. Her saniyemi şüohe içinde geçiremem denilecek bir şey değil, çok uzattı. Bakalım ne zaman pes edip arayacakHaklisiniz affedilmeyecek bisey yapmadim.Ama bitebiliyormus demek ki belkide onunda benimle ilgili icinde biriktirdigi cok sey varmis bu sekilde patladi.Asil neden onun bana benden birsey gizleme demesine ragmen benim gizlemeye devam etmis olmam ogrenince de ben sana cok guvenmistim arkamdan is cevirmiycektin ben her saniyemi suphe icinde geciremem dedi
Inanin maddi manevi bende cok yiprandim cok fefakarlik yaptim ama birgun bile lafini yapmadim.Hep olur duzelicek toparlanicaz dedim.Ama o tartistigimizda 10 aydir bu eve brn bakiyorum ekmegini suyunu bile ben aliyorum dedi.Kendimi o kadar kotu hissettim ki sanki sirtinda kamburmusum gibi...Kendinizi haksız görürseniz bu süreçten sağlam çıkamazsınız. Ne demek 10 aydır bütün yük ondaydı yoruldu bilmem ne... Hayat 10 ay mı ??? 1 buçuk yıldır bütün yük benim üzerimde eşim okuyor diye ve ben de kredi ödüyorum hem de havaya bomboş bir şey için ama bir gün bile kalkıp eşime senin yaptığın hatalar yüzünden bu kadar kredi ödüyorum ben demedim, çünkü biliyorum ki hayat 1 sene 3 sene değil biz bu hayata bir ömür evet dedik ve fedakarlık yapmak zorundayız. Evlilik tanımını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Burda hatalı asla siz değilsiniz, lütfen kendinizi suçlamayın aksine onun göstermediği tüm fedakarlıkları göstermişsiniz yaptığınız şey iyi niyetli ve sonucunun bu olacağını bilemezdiniz siz yardımcı olmak için yaptınız ama karşınızdaki insandan hiç destek görmediniz ayrıca halledilmeyecek hiçbir şey de yok eşinizin bu sorumluluğu kaldıramamasıyla ilgili tamamen !!!
Canim ben zaten hatali oldugum noktayi herkese acik yureklilikle soyledim.Ama hatada tek tarafli degil bende nekadar suc varsa ondada var.Diyorum ya demek ki onun icinde de biriktirdigi farkli seyler varmis bu patlama noktasi oldu belkiCanım senin bu olaydaki tek hatan, ilk taksidi öğrenip kızdığında, sonraki taksitleri söylememen olmuş bence. Orda herşeyi anlatacaktın, daha kaç taksit kaldığını fln. Ama sende o kadar tepki verince söyleyemedin belki fakat bu asla boşanma sebebi olamaz. Onun borcunu kapatmak için yaptığın iyi niyetli bir hareket. Her saniyemi şüohe içinde geçiremem denilecek bir şey değil, çok uzattı. Bakalım ne zaman pes edip arayacak
Canım valla ben sana daha önce de dedim şimdi de diyorum, benim fikrim tabi, sen içinden ne geliyorsa onu yap. Ben senin yerinde olsam konuşurdum, böyle belirsiz yaşayamazdım. Boşanıcaz derse de desin ya böyle ne kadar bekleyeceksin? Aramaz eminim diyorsun bir de. Şimdiye kadar kendimi açıklayıcı uzun bir mesaj atmıştım herhalde birkaç kere ama bana da bakma ben de boşanma aşamasındayım biliyorsun, çok da sağlıklı değil demek ki kararlarım :)Canim ben zaten hatali oldugum noktayi herkese acik yureklilikle soyledim.Ama hatada tek tarafli degil bende nekadar suc varsa ondada var.Diyorum ya demek ki onun icinde de biriktirdigi farkli seyler varmis bu patlama noktasi oldu belki
Bi yanim umit etsede bi yanim aramayacagini cok iyi biliyor.
Yok canim kararlarin neden sagliksiz olsun ki sonucta herkesin yasadiklari birbirinden farkli senin kendince hakli sebeplerin vardi bu karari almak icin.Canım valla ben sana daha önce de dedim şimdi de diyorum, benim fikrim tabi, sen içinden ne geliyorsa onu yap. Ben senin yerinde olsam konuşurdum, böyle belirsiz yaşayamazdım. Boşanıcaz derse de desin ya böyle ne kadar bekleyeceksin? Aramaz eminim diyorsun bir de. Şimdiye kadar kendimi açıklayıcı uzun bir mesaj atmıştım herhalde birkaç kere ama bana da bakma ben de boşanma aşamasındayım biliyorsun, çok da sağlıklı değil demek ki kararlarım :)
Ay o neden sen arayınca anneni arayacak ya o da bir değişik :) Annen daha doğrusunu bilir tabi onu dinle o zaman. N ekadar sıkılma üzülme desem fayda etmez biliyorum. Ama karşıdakinin değmeyecek birini olduğunu görünce insan üzülmüyor da, ben mesela küçük hesaplar yapan biriymiş, üzülmüyorum artık. Tabi senin öyle olmaz umarım, evliliğinize mutlu devam edersinizYok canim kararlarin neden sagliksiz olsun ki sonucta herkesin yasadiklari birbirinden farkli senin kendince hakli sebeplerin vardi bu karari almak icin.
Ya aramayi istiyorum ama bi yandan annem aramamam konusunda baski yapiyor simdi onu arasam o da donup annemi ariyacak biliyorum.Su asamada birde annemle kotu olmayi istemiyorum.
Annem artik donusu olmaz bitti diyor.Belki bana anlatmadigi konusmalar gecti aralarinda o yuzden aramami istemiyor olabilir.olayin muhatabi benim ama konusmalarin hicbiri benle yapilmiyor:))Yarin mecburen eve gidicem belki bi mektup yazar birakirim.Hayirlisi artik.Ay o neden sen arayınca anneni arayacak ya o da bir değişik :) Annen daha doğrusunu bilir tabi onu dinle o zaman. N ekadar sıkılma üzülme desem fayda etmez biliyorum. Ama karşıdakinin değmeyecek birini olduğunu görünce insan üzülmüyor da, ben mesela küçük hesaplar yapan biriymiş, üzülmüyorum artık. Tabi senin öyle olmaz umarım, evliliğinize mutlu devam edersiniz
Şu saatten sonra maalesef yapacağınız her hareket sizin değerinizi düşürür.Çünkü yapacağınız ve yaptığınız şeylerin kıymetini bilmeyen biri var karşınızda maalesef. Aynı zamanda sorumluluk sahibi de değil. Ne demek 10 ay yaa gören de 20 30 yıl baktı sanacak. 10 ay nedir ki bi insan ömründe tabi ki ekmeğinizi de alacak suyunuzu da alacak adam aile olmanın ne demek olduğunun bilincinde değil kesinlikle !!! Kafasında bu durumdan önce bitirmiş belli ki bu bahanesi olmuş yoksa ortada çözülmeyecek bir şey yok !!! Millet neler atlatıyor bu boşanma sebebi "ben bahaneyim" diye bağırıyor. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten.Inanin maddi manevi bende cok yiprandim cok fefakarlik yaptim ama birgun bile lafini yapmadim.Hep olur duzelicek toparlanicaz dedim.Ama o tartistigimizda 10 aydir bu eve brn bakiyorum ekmegini suyunu bile ben aliyorum dedi.Kendimi o kadar kotu hissettim ki sanki sirtinda kamburmusum gibi...
Esimi malesef tum kirginliklarima ragmen hala seviyorum yuvam dagilsin istemiyorum.3 hafta ayni evin icinde sifir iletisim 2 haftadirda annemdeyim yine sifir iletisim.Nereye kadar boyle gidecek bilemiyorum bi yanim ara ne olacaksa olsun diger yanimda aramiyacagini bile bile bekle belki arar diyor
Tesekkur ediyorum.Valla artik bende her turlu olasiligi dusunuyorum.Baslarken bir omur diye basliyoruz ama ya evlilikten beklentiler farkli oluyor yada cok iyi tanidigimizi sandigimiz insanlari hic tanimamis oluyoruzŞu saatten sonra maalesef yapacağınız her hareket sizin değerinizi düşürür.Çünkü yapacağınız ve yaptığınız şeylerin kıymetini bilmeyen biri var karşınızda maalesef. Aynı zamanda sorumluluk sahibi de değil. Ne demek 10 ay yaa gören de 20 30 yıl baktı sanacak. 10 ay nedir ki bi insan ömründe tabi ki ekmeğinizi de alacak suyunuzu da alacak adam aile olmanın ne demek olduğunun bilincinde değil kesinlikle !!! Kafasında bu durumdan önce bitirmiş belli ki bu bahanesi olmuş yoksa ortada çözülmeyecek bir şey yok !!! Millet neler atlatıyor bu boşanma sebebi "ben bahaneyim" diye bağırıyor. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten.
Çok fazla iyi niyetli birisin. Bu şekilde boşanma noktasına gelmek çok zor anlıyorum seni ama sen yanlış bir şey yapmamışsın. Eşini düşünerek borçlarını kapatmaya çalışmışsın ama adam sanki yüz kızartıcı bir şeyde bulunmuşsun gibi tepki veriyor.Bana kizmayin onunda hakli oldugu noktalsr var.Diyeceksiniz ki sana mi guvendi borc yapti diye ama o da cok bunaldi 10 aydir butun yuk ondaydi birde benim bu meseleleri sonradan ogrenmesi patlama noktasi oldu.Benimde cok keskelerim var keske hic gizli sakli is yapmasaydim.Hadi yaptim keske ilk olaylar patladiginda butun herseyi tek seferde anlatsaydim.
2 gundur hic iyi degilim eve ustumu almaya bile ayaklarim gitmiyor evden cikarken tekrar yikim olacak diye.Bir tarafim aramak istiyor ama bir tarafimda o kadar kirgin ki
Belirsizlik beni yiyip bitiriyor
bir de insan eşine bakacak tabi evlenmek bu demek 40 yaşına gelmiş anlayamamış.Şu saatten sonra maalesef yapacağınız her hareket sizin değerinizi düşürür.Çünkü yapacağınız ve yaptığınız şeylerin kıymetini bilmeyen biri var karşınızda maalesef. Aynı zamanda sorumluluk sahibi de değil. Ne demek 10 ay yaa gören de 20 30 yıl baktı sanacak. 10 ay nedir ki bi insan ömründe tabi ki ekmeğinizi de alacak suyunuzu da alacak adam aile olmanın ne demek olduğunun bilincinde değil kesinlikle !!! Kafasında bu durumdan önce bitirmiş belli ki bu bahanesi olmuş yoksa ortada çözülmeyecek bir şey yok !!! Millet neler atlatıyor bu boşanma sebebi "ben bahaneyim" diye bağırıyor. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten.