ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Biri maddi konular yuzunden evliligin bitecek deseler gulerdim evin tek cocugu olmama ve rahat buyumeme rahmen para sikintisina hic takilmadim yeni evliyiz toparlaniriz dedim.Zaten ilk tartistigimizda da olan durum ister inar ister inanma sen bilirsin dedim belki hata ettim ama ustume gelmeye baslayinca yedim parayi rahatladin mi diye tepki gosterdim daha ne yapabilirim ki inanan inanir inanmayanda bu saatten sonra gider bosar allah biliyor diyorum artik

Öncelikle umarım en kısa sürede gönlünüzden geçtiği şekilde sorununuz çözülür. Eşinizin baska bir sorunu var bence. Siz en iyisi bugune kadar odediklerinizi ve aldiginiz urunleri kanitlara dokun ve bekleyin. Evinizi terk etmeyin. Çozulemeyecek bir sorun goremiyorum. Esinizin canini sikan baska bir sey. Sabirla bekleyin. Bosanmak icin bir adim atarsa da iste o zaman siz de bu evliligin bitmesi icin yapmaniz gerekeni yaparsiniz.Allah yardimciniz olsun.

Bana söylememiş olmanız saçma geldi. Doğru dürüst deseydiniz baştan ki diyorsunuz ki 10 bin liraya ürün aldım, 5 bin liraya sattım. Şimdi havaya giden 5 bin var zaten. Faiz ne olacaktı da 5000 verdiniz borç kapandı siz buna razı oldunuz ? Ki cidden söylememeniz saçma. Adamın kendi borcu sonuçta ne yapacağız diye konuşabilirdiniz.

Suan bende zaten boyle dusunuyorum bakalim pazar gunu gelip yuzlesmeye razi olursa kalem kalem anlaticam evet o da maddi olarak bunaldi farkindayim.Pazar gunu netlige kavusur umarim

Defalarca konustum tamam bakariz hallederiz ama sonuc ortada bana baska care birakmadi ki

k

kredi karti borcunu biliyor ve kabul ediyor ama anlattigim gibi sadece taksitle aldigim urunden zarar ettigimi anlamak istemiyor
Ne kadar zarar ettiniz ki? Sonuçta alıp sattığınız tutarı kredi kartına toplu yatırmadınız mı? Hatta bu işleri yapan insanlar var, gecikmeye girmemek için insanlar bu yola giriyor. Bunu herkes bilir. Ama o işlemlerden çok büyük zarar edilmiyor diye biliyorum. Bir miktar komisyon alıyorlar. Kredi kartından nakit avansa göre daha düşük bir miktar ayrıca ürün almış gibi olduğunuz için faiz de yok.

Canım 10 binlik ürün gidip 5 bine satılmıyor. Yani bu çok çok saçma olur, bunu kimse kabul etmez. Şimdi piyasada kartçılar var, bunların iş yerleri genellikle cep telefoncu gibi olur. İnsanlar gidip diyelim ki 3.000 tl çeker, oradan 200-300 tl gibi komisyonu olur, müşterinin kartından 3.200 tl taksitle çekerler mal satmış gibi, müşteriye 3.000 tl öderler. Yasal değil tabi ama insanlar sırf kredi kartı gecikmeye girmesin diye yapıyor bunu. Bankalar da böyle iş yeri tespit ederse pos cihazını geri alıyor.

yaklasik 5-6 bin gibi bi rakam zararim oldu evet tutari karta yatirdim.Dediginiz sistemi biliyorum ama o donemde calisirken bu isi yapan tanidiklarim oldugu halde kendilerine ulasamayinca kiminin teli degismis kimi bu isleri birakmis caresiz bu yola basvurdum

Ya ben yönlendirmek yada özendirmek gibi olmasın ama sizin bu kadar zarar etmenizi anlayamadım o yüzden bu örneği verdim. Yoksa kredi kartı borcu ödenmeyince gecikme faizi ile zarar oluyor illaki. Sizin hatanız bunu eşinize aksettirmemek. Belki eşiniz başka bir çıkar yol bulurdu, belki ailelerden borç alırdınız ne bileyim tek başınıza bu işlere girişmeniz eşinizde şüphe uyandırmış.

a
benim aldigim yerde 6 bin tl lik urun 10 taksitle 10 bin tl ye geldi 9 bin kusude yuvarlak soyluyorum.Sonra bu urunleri aldim ve elden cikartmak istedigimde 5 binden fazla veren olmadi ben satarken cok zarar etmedim sadece alirken cok fazla faiz koydular

Evet malesef oyle oldu ama bende kotu niyetle yapmadim amacim olaylari bu noktaya vardirmak degildi

Adam o kadar rahat ki geldi oturdu tv izliyor ben gunlerdir agzima lokma koyamiyorum o gitti kendine yiyecek hazirladi oturdu yiyor zikkim yiyesice

Bazilari evliligi cok yanlis anliyor
Ortada iki calisan varsa bana hesap soramaz istedigimi yaparim denilebiliyor
Etrafimda var boyle biseyleri gizleyip ona neymiski benim param diyen
Evlilik herseyde ortak olmali once ev ve evin duzeni dusunulmeli
Her ailenin aylik gideri bellidir az yada cok fazla bu degisir tabi
İki kisi ayri alemde takilirsa konusulup danisilmazsada bu hale geliniyor
İkinizdede hata var bu tip seyler iyiligine dahi olsa paylasilmali
Ayrica sadece asgarisini odeyebildiginiz bir borc sizi dahada sikintiya sokabilir

Adam o kadar rahat ki geldi oturdu tv izliyor ben gunlerdir agzima lokma koyamiyorum o gitti kendine yiyecek hazirladi oturdu yiyor zikkim yiyesice
Siz ayni evde yasiyorsunuz hatta sirtini dondu tv izliyor dediginize gore ayni odada oturuyorsunuz. Neden paZar gunu yuzleseceksiniz? Pazara kadar ayni evde oturup hic konusmayip paZar gunu yuzlesmek neden?

Harbiden neden pazarı bekliyorsun neden çekiyorsun ki seni 3 haftadır açmısın susuzmusun naptin diye düşünmeyen bir adam için hala bekliyorsun ben olsam şu anda kalkar annemin evine giderim ne de olsa biliyor kadın herşeyi daha fazla ne kadar üzülebilir belki burnu kaf dağında olan kocanın aklı basına gelir madem boşanmak istiyor çektirsin gitsin o zaman tek derdi seni manüpile edip sindirmek gör bunu
Bide gidip altın alsaydın barı yav hem zarar etmezdin pek 10 taksit falan yaptırırdın bo sekilde

Siz ayni evde yasiyorsunuz hatta sirtini dondu tv izliyor dediginize gore ayni odada oturuyorsunuz. Neden paZar gunu yuzleseceksiniz? Pazara kadar ayni evde oturup hic konusmayip paZar gunu yuzlesmek neden?
Cunku benle hicbir sekilde konusmuyor konusmak istedigimde evden cikip gidiyor.Anneme ben onla hicbir sekilde konusmak istemiyorum demis annemde pazar gunu buraya gelip yuzlesip ne varsa anlaticaksiniz 2 gun daha sabret tartismaya girme zaten hakliyken haksiz olmussun ondan sonra bir karara varirsiniz dedi

5 bin zararım oldu diyor satarken o nasıl oluyor ki ? Alınan ürün de 9 10 binmiş. Elime geçen 5 bini borca verdim, eşim de 5 bin liranın hesabını merak ediyor diyor.

inanin kafam cok karisik insan basina gelmeyince anlamiyor rabbim kimseyi bu durumda birakmasin bende basima gelmeden once ne cekicem bosarim ceker giderim diyordum ama oyle kolay olmuyor.Malesef kartin limitinin tamamini kullandigi icin oyle bi imkanim olmadi mecburen elden taksit yapan bi yerden bu sekilde halletmek zorunda ksldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…