ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Yoktur tabi ki ama olsa bile diyorum bosanmaya kadar gelecek bir sey degil asla. Baska yere de borcun olabilir yani bu durumda hakkaten bosanmaya kadar giderse olay hic suclu hissetme kendini. Buyuk bir olay degil bu boyle, demek onun gecinmeye gonlu yokmus. Sen hic ustuen dusme olani soyle ve sessizce bekle
zaten suan icin yapabilecegim birsey yok sabah toplanip annemin yanina donup favayi acmasini bekliycem sanirim

Evet malesef annemde; onun anlattiklari farkli bende zannediyorum ki sana gelen parayla sen evi ceviriyorsun o da borclarini oduyor dedi bende 10 ay oncesine kadar durumun boyle oldugunu fakat kullandigi paradan dolayi islerin sarpa sardigini anlatinca sasirdi cunku o eve hep o bakmis benim hic destegim olmamis gibi lanse etmis.Suan inanin ona karsi icim bombos sadece yuvam dedigim yerden yarin sabah nasil toplanip gidicem bilemiyorum

Allah yardımcın olsun, bundan sonra iyilerle karşılaştırsın. Hakkında hayırlısı budur belki de. İyi düşün iyi olsun

Ozaman boşanın sizi düşünmüyor sevmiyor evi otel gibi kullanıyor psikolojik şiddet uyguluyor
Evet malesef evden gitmemi istedigini yuzume soyleyemedigi icin bu sekilde davranmis demek ki,bende kizdigini bi sure sonra gecicegini dusunmustum ama yanilmisim

Bebeğiniz olmayacak diye sizden kurtulmaya çalışmış olmasın,bi ben mi fesatım,insanlar neler yaşıyor da ayrılmıyor böylesi sebepten ayrılınır mıymış 😏
Bebegimizin olmamamasi sadece benden kaynakli degil ki ben ona bunuda teklif ettim ilk sorun bende cikti cocuk sahibi olmak isteyebilirsin ben buna engel olmak istemem ayrilmak istiyorsan ayriliriz diye ama kiyamet kopardi ben cocuk icin evlenmedim diye,ki zaten kendisinde de ciddi sorun cikti baskasinda da cocuk sahibi olmasi neredeyse imkansiz

Boyle bir olay icin 3 haftadir bu sekilde davranmak cok uzun bir sure. Ustune dusmeyin demistim ama Bence siz bu aksam guzelce soyleyin, ne zamana kadar boyle gidecek diye. Eger ters konusursa yine yarin gidin annenizim evine birkac gun. Ne yapacak bakalim

Bir de anlamadığım sen bu noktaya gelene kadar para yoktu. Şimdi nereden bulup annene para verdi.Bunca zaman bulsaydı ya parayı. Bu olayda çok saçma. Sen zararına satış yap nakitsizlikten. Adam kötü olunca para bulmuş kaynağı ne belli değil.

Neden bu kadar naif davrandıniz ki. Parayı ödemeyen o .Sanırım üzerine kredi çıkmıyor. 10 bin lira karttan cekilir mi inanılmaz faiz ödersiniz. Adam bildiğin sorumsuz .Sende arkasını toplama derdindeymişsin .O kadar onu düşündün de ne olduseni dinlemeye tenezül etmiyor. Seni zan altında bırakıyor.
Para yuzunden sorun yasamak istemedim paradirr nasilsa bi sekilde halledilir allah saglik versin ustesinden gelirim diye dusundum.Ben ailemde de bu sekilde gordum bizim evimizde para yuzunden hic tartisilmazdi.Ama anliyorum ki cirkef olmak gerekiyormus nasil odersen ode demem lazimmis

Bebeğiniz olmayacak diye sizden kurtulmaya çalışmış olmasın,bi ben mi fesatım,insanlar neler yaşıyor da ayrılmıyor böylesi sebepten ayrılınır mıymış 😏
Bebegimizin olmamamasi sadece benden kaynakli degil ki ben ona bunuda teklif ettim ilk sorun bende cikti cocuk sahibi olmak isteyebilirsin ben buna engel olmak istemem ayrilmak istiyorsan ayriliriz diye ama kiyamet kopardi ben cocuk icin evlenmedim diye ki zaten kendisinde de ciddi sorun cikti baskasinda da cocuk sahibi olmasi zor

Bir de anlamadığım sen bu noktaya gelene kadar para yoktu. Şimdi nereden bulup annene para verdi.Bunca zaman bulsaydı ya parayı. Bu olayda çok saçma. Sen zararına satış yap nakitsizlikten. Adam kötü olunca para bulmuş kaynağı ne belli değil.
anneme bireysel emekliligini bozdurdugunu soylemis bana da 4 ay once bozdurup kartimi yatirdim demisti bilemiyorum borc almistir belki

Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis!! Sizin kredi kartınıza çektirdiği parayi ve maasini kimbilir ne yaptı ,sizin kartinizin taksidini ödemek için yaptığınız bu hamleleri (kabul edin sizin yaptığınız da iş değil) kendi lehine çevirmiş

Maddi imkanların yetersizliği, borç, harç konuları yüzünden biten evlilikler çok. Bir sorun giderek değişik konulara kayıp, büyüyüp genişleyip,eşler arasında sorunun çok anlamsız bir şekilde boşanmalarına kadar varabiliyor maalesef.
Eşiniz size kızıyor. Ama, o da size karşı net değil.Borçların ödenmesi konusunda hep ağırdan aldığı, net bir çözüm ortaya koymadığı için, günden güne artan sıkıntıya bir çözüm bulabilmek için, sizde ondan gizli işler yapmışsınız. Aslında ikinizde eşit derecede hatalısınız.Eşinizin bunu sorun haline getirmesini tek sebebi, kendi egosu. Siz sorun çıkarmamışsınız. Ama, o güvenim kalmadı bilmem ne diyerek, halen kendini haklı görüp, sizi suçluyor.
Bu durumda kararlı, net duracaksınız.Başka yolu yok. Anlatıyorum, anlamak istemiyorsan sen bilirsin diyeceksiniz.
Bu tür konularda, karısına böyle yapan bir komşumuz vardı. Adamın tek derdinin para olduğunu zaman içinde anladık.Çok sorumsuz bir adamdı.Kadın ve ailesinden alabilecekleri tükenene kadar, böyle triplendi durdu. Kadını olmadık sıkıntılara soktuktan sonrada boşandılar.
Onun için çokta üzülüp durmayın. Kendinizi ifade edin ve çekilin geriye.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama o borcun başından itibaren bütün ekstreleri eşinize mail atın, eğer elinizde yoksa müşteri hizmetlerini arayın onlar gönderiyor.

Boyle bir olay icin 3 haftadir bu sekilde davranmak cok uzun bir sure. Ustune dusmeyin demistim ama Bence siz bu aksam guzelce soyleyin, ne zamana kadar boyle gidecek diye. Eger ters konusursa yine yarin gidin annenizim evine birkac gun. Ne yapacak bakalim
Valla annem biraz once aradi konusmadigi surece konusma pazar gunune kadar sabret buraya gelip yuzyuze konusacaksiniz ve ne olacaksa olacak dedi benimde kafam karisti acikcasi kendi simdi geldi dondu sirtini tv seyrediyor

k
Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama o borcun başından itibaren bütün ekstreleri eşinize mail atın, eğer elinizde yoksa müşteri hizmetlerini arayın onlar gönderiyor.
kredi karti borcunu biliyor ve kabul ediyor ama anlattigim gibi sadece taksitle aldigim urunden zarar ettigimi anlamak istemiyor

Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis!! Sizin kredi kartınıza çektirdiği parayi ve maasini kimbilir ne yaptı ,sizin kartinizin taksidini ödemek için yaptığınız bu hamleleri (kabul edin sizin yaptığınız da iş değil) kendi lehine çevirmiş
ben zaten hatami kabul ediyorum bunu onada annemede soyledim.Ama dediginiz gibi malesef ben hatali oldum

X