ESiM BOSANMAK ISTIYOR

anneme bireysel emekliligini bozdurdugunu soylemis bana da 4 ay once bozdurup kartimi yatirdim demisti bilemiyorum borc almistir belki
Kendisi hiçbir şeyin hesabını verme gereği duymuyor niye senden o zaman böyle bir beklenti içinde.
Sizin evlilik olmamış.

5 bin zararım oldu diyor satarken o nasıl oluyor ki ? Alınan ürün de 9 10 binmiş. Elime geçen 5 bini borca verdim, eşim de 5 bin liranın hesabını merak ediyor diyor.
Ben demek istediğini anladım, evkur gibi yerler kredi kartsız taksitle satış yapıyor. Ben bir kez ailemin olduğu şehre gitmiştim, telefon almayı düşünüyordum o dönem bir gezelim dedim, fiyatlar neredeyse iki katıydı. Çok şaşırmıştım. Orada kredi kartı kullanmayan insanlar taksitle alışveriş yapıyor, onlarda fırsattan istifade fiyatları şişirmişler. Bir daha da kapısından girmedim. Aslında kredi kartı çok büyük bir buluş, düzgün kullanılırsa çok kullanışlı. Kimseye eyvallahın yok, senet sepet yok, düzenli ödersen faiz yok.

Pazar gününe kadar ne değişecek anlamadım? Gelecekse kendi sonra annenlere gelir.

Zaten boşan demiyoruz diyen kocan neden kendini ezdiriyorsun koltukta uyuya kalmış karısına bi battaniye bile örtmemiş ne için onun borcunu ödedin diye vay anam vay

Bravoo aynenn bu sonunda

Bende kredi kartıyla aldınız sanmıştım direk elden alınan biryer deseydiniz daha anlaşılır olurdu

Yorumları okudukça senin kocan adam değil dedim. Resmen seni kullanmış bu adam ne işe yarıyor ki

Benim anladigim adam senin ona bile soylemeden borcunu odemeni gururuna yediremedi.senin onu icten ice ezdigini dusunuyo annene olan borcunu da hemen odemesi benim sana ihtiyacim yok demek icin

Pazar gününe kadar ne değişecek anlamadım? Gelecekse kendi sonra annenlere gelir.
bende beklemek niyetinde degildim ama annem tutup ben ona cek git demedim evden kovmadim agzimi acmadim evi o terk etti dedirtme diye pazar gunune kadar bekle dedi ilerisi icin eline koz vermemi istemiyor sanirim

bende beklemek niyetinde degildim ama annem tutup ben ona cek git demedim evden kovmadim agzimi acmadim evi o terk etti dedirtme diye pazar gunune kadar bekle dedi ilerisi icin eline koz vermemi istemiyor sanirim
İyi de şu anki durumunuz zaten onu gösteriyor. Adam siz evde yokmuşsunuz gibi davraniyor, yani evde veya değil ne farkediyor adam zaten sizinle muhatap olmuyor. Pazar gününe kadar kalırsanız adamın yanında ezik, haksız olduğu için de her şeye boyun eğen bir itibarınız oluyor.
Her kavganızda böyle mi olacak ? 3 hafta sonra uzar gider adamın keyfine göre mi barışacaksınız ?

Barismak amaciyla pazar gunune kadar burda kalmiyorum.Cok iyi bilmiyorum ama eslerden birinin evi terk etmesi bosanmada kusur sayiliyor.Eline bu kozu vermek istemiyorum

Barismak amaciyla pazar gunune kadar burda kalmiyorum.Cok iyi bilmiyorum ama eslerden birinin evi terk etmesi bosanmada kusur sayiliyor.Eline bu kozu vermek istemiyorum
Gerçekten öyle bir şey var mı ? Evi terkedenin gerekçesi vardır neden kusur sayılsın.
Bu konuyu detaylıca bilen biri varsa ben de öğrenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…