ESiM BOSANMAK ISTIYOR

Ay ilk defa böyle bişey duydum
Zarara satmaniz çok kötü olmuş kendi başınıza niye çözmeye çalıştınız eşiniz halletseydi gerizekali. Bide sizi bosuyomus bosasin sırf su sebepleyse

Hesap bana donunce binlerce lira borc degil sanirim olayi kacirdiniz.Esim kazandigini getirip benim elime saymadi 2 sene icerisinde bana verdigi para 500 tl yi ya bulur ya bulmaz ben bu borcu kartin asgarisini yatirmakta bile zorlanmaya baslayinca yaptim ve oderkende yanlis anlamayin evlilikte senin benim param konusu olmaz ama benim sahsima ait kira parasi ile yaptim

Mesela cep telefonu aliyosun 5000 e gidip satarsan sıfır bile olsa 3000 satabiliyorsun ikinci el oluyor çünkü
evet arkadasin soyledigi gibi oldu bende karti bankadan taksitlendirelim bitsin gitsin dedim kabul etmedi neymis sicil bozulurmus kredi falan almaya kalksak vermezlermis

Annemle paylastim yarin esyalarimi toplayip annemin evine donucem.Sonrasini bekleyip gorucez

Tabi ki senin benim olmaz fakat burda yine eksik anlatımınız var ..Suçluluk psikolojisi içindesiniz.

10 ay eşim eve baktı dediniz ..10 ayı saymazsanız 14 ay siz karşılamışsınız..

Şimdi eşiniz 10 bin lirayı çekti ve nasıl ödendiğini hiç sormadı mı?
Bu Nasıl evlilik?
Siz de hiç mi eşinizle her ay bu ödemeleri konuşmadınız?

Ve eşiniz çevreniz neden sizi suçluyor?

Hesap kitap bellidir neden insanlar size inanmıyor?
Bunda Bir gariplik yok mu sizce?

evet hem kredi borcu hem kendi kredi kartlari ve bende son 10 aydir eve destek olamayinca bunalmis olabilir.Keske en basindan kendim cozum bulmak yerine biraksaydim nasil oduyorsa odeseydi

Demezlermi adama madem çok gururusun karının eline bakıyorsun kartından para çekip ödemiyprsun
O işler öyle olmaz ödesin paranızı versin tazminat vs defolsun gitsin ayrıca evi terkettiğine sorumluluklarını yapmadığını ispat edin tutanak tutturun
Suç bastırıyor

Hayir nasil odedin diye sormadi sadece karti hallettin mi diye soruyordu her ay, en basindan beri ortak bi yerde toplamadik parayi herkesin parasi kendinde kaldi ben evin genel giderlerini oderken o kredisini ve kredi kartlarini odemeye calisti 14 ay bu sekilde gitti kalan 10 ayda da ben bu borclari odemeye calistigim icin eve destek olamadim

Mesela cep telefonu aliyosun 5000 e gidip satarsan sıfır bile olsa 3000 satabiliyorsun ikinci el oluyor çünkü
Ben ogrenciyken burs kartimin nakit avans bolumunden ceyrek alip onu satiyordum. Cunku o parayi sadece post cihazindan kullanabiliryorduk. Atmden cekilmiyordu.
5 10 lira zarar ediyordum en fazla. Telefon almak akil isi degil.

Evi terk etme olayi yok eve geliyor ama 3 haftadirda eve kuru ekmek disinda bisey aldigida yok ne yiyorum ne iciyorum sormuyor bile adam

Nasıl bir akıl ondaki senin sadece kira gelirin var. Nerden buluyor bu kadın bu parayı diye hiç mi düşünmez bir insan . Sen de bir garipsin benim gelirim mi var nasıl halledicem niye demedin ?

ya ben sunu anlamiyorum. Diyelim ki o aradki 5bin nerede diyor inanmiyor faiZlere gittigine. Siz o 5bin ile kendinize alisveris de yapmis olabilirsiniz, kozmetik de almis olabilirsiniz, ozel bir ihtiyacinjz icin kullanmis olabilirsiniz. Bu sıkışıklıkta neden yaptin diye kizabilir ama o bile olsa bosanmaya gitmez yani boyle bir konu

Ay ilk defa böyle bişey duydum
Zarara satmaniz çok kötü olmuş kendi başınıza niye çözmeye çalıştınız eşiniz halletseydi gerizekali. Bide sizi bosuyomus bosasin sırf su sebepleyse
inanin tek sebep bu,borc oduyor birde bunun sikintisini cekmesin ufak ufak oder altindan kalkarim dedim ama boyumdan buyuk islere kalkismisim sanirim

10 ayda ne kadar borç ödemeye çalıştınız?

Inanin oyle bi durum yok kendisi anneme soylemis 10 aydir kendine bi corap bile almadi diye, ama diger taraftan da baska yerede borcumu vardi onu mu oduyor diyor

Sizi bu duruma düşüren bir eş, kaldı ki ayrılma isteğini bile tenezzül edip yüzünüze söylemek yerine annenize bire bin katarak anlatması ne kadar kabul edilir? Sevgi bir günde bıçakla kesilmez ama bunları yaşatan birine de sevgim kalmazdı benim. Boşanır, payıma düşen borcu öder , yeniden başlardım hayatıma. Zor ama en azından doğru bir karar olurdu

Inanin oyle bi durum yok kendisi anneme soylemis 10 aydir kendine bi corap bile almadi diye, ama diger taraftan da baska yerede borcumu vardi onu mu oduyor diyor
Yoktur tabi ki ama olsa bile diyorum bosanmaya kadar gelecek bir sey degil asla. Baska yere de borcun olabilir yani bu durumda hakkaten bosanmaya kadar giderse olay hic suclu hissetme kendini. Buyuk bir olay degil bu boyle, demek onun gecinmeye gonlu yokmus. Sen hic ustuen dusme olani soyle ve sessizce bekle

Evet malesef annemde; onun anlattiklari farkli bende zannediyorum ki sana gelen parayla sen evi ceviriyorsun o da borclarini oduyor dedi bende 10 ay oncesine kadar durumun boyle oldugunu fakat kullandigi paradan dolayi islerin sarpa sardigini anlatinca sasirdi cunku o eve hep o bakmis benim hic destegim olmamis gibi lanse etmis.Suan inanin ona karsi icim bombos sadece yuvam dedigim yerden yarin sabah nasil toplanip gidicem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…