- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.075
- 548
- Konu Sahibi farawayfromhometown
yatili kolejde mi okudun yoksa devlet okulu muydu? bana biraz fazla abartili geldi yani gece gece dutla karnini doyurmak zorunda degildin yatili okulda herhangi bir gorevliden yemek istesen verirlerdi bence ya da en kotusu sabahi beklerdin kahvalti kesin cikiyor.Elbette film izlerim işim o lakin, yatılı okulda okudum
Tavsiye ederim, açlık yokluk sefalet görmek isteyen versin çocuğunu.
Parası olsa bile işe yaramadığını, insan ilişkileri öğrenerek varlığını sürdürebilmenin esas olduğunu, büyük balığın küçüğü daima yiyeceğini lakin aklını kullanırsa sapasağlam durabileceğini öğrenir.
Ben mesela bahçedeki dut ağacıyla gece gece çok kez karın doyurdum, küflü ekmek için onu sattım, tapular yetmedi doyurmaya
Bir çubuk kraker için 6 kişi saç baş kavga ettik, takım çalışması ruhu ile kazandım.
Erkeklerin askerlik misali, dünya prototipi görmek istiyorsanız yolllayın, yollatın.
Yeni perspektifler ve burun sürtme için şahanedir.
buradaki point o degil yani ben de yatili okudum da konuyla baglantisini cidden cozemedim. ailenin durumu var bildigim kadariyla, niye seni kuflu ekmek yemeye daha dogrusu dut toplayip onu satarak kuflu ekmek almaya mahkum biraktilar ki? bir cesit ogreti mi?