- Konu Sahibi farawayfromhometown
Onun detayları vardı aslında mesela baba mirastan mahrum bıraksa bile geçerliliği olmadığı detay durumlar vardı, tersi de mevcut değil midirGülmesen mi little bird ? şu aralar çok pişmanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun detayları vardı aslında mesela baba mirastan mahrum bıraksa bile geçerliliği olmadığı detay durumlar vardı, tersi de mevcut değil midirGülmesen mi little bird ? şu aralar çok pişmanım
reddi miras yaptıysa geriye dönüşü yok onun.Onun detayları vardı aslında mesela baba mirastan mahrum bıraksa bile geçerliliği olmadığı detay durumlar vardı, tersi de mevcut değil midir
Akıl akıl gel peşime takıl piraye swnin gibi akıllı bir kadın yapma ama ya yapma para da gurur olur mureddi miras yaptıysa geriye dönüşü yok onun.
bugün ayakta tek hissem var.o da ringo ringo şişeler.gerisinin alayı batıkkkAynı düşüyor çıkıyor inat ettik bozdurmuyoruz da bugün de bir beş bin gitti galiba çok inanıyoruz geriye yükseleceğinden amin inşallah
Yok ya. Babam yapmadı, ben annemle kardeşime kızıp kendim yaptım. Hem fakir hem gururlu olunca böyle salakliklar yapabiliyor insan Halbuki mallara konup , burada ev alanlara salak, vizyonsuz varyemez...vs diyen üyelerden biri olabilirdim şu anda Birader haklıymış lanOnun detayları vardı aslında mesela baba mirastan mahrum bıraksa bile geçerliliği olmadığı detay durumlar vardı, tersi de mevcut değil midir
O an çok mantıklı gelmişti.... kafamı s...mAkıl akıl gel peşime takıl piraye swnin gibi akıllı bir kadın yapma ama ya yapma para da gurur olur mu
bugün ayakta tek hissem var.o da ringo ringo şişeler.gerisinin alayı batıkkk
Yurtdışında çalışmazsan açsın kısmında koptum bacım biz aynı evde it gibi çalışan iki- üç kişi varken bile açız , açiktayiz artık. 65 birime de bırak 2 torba alışverişi, 200 Gr kıyma alamıyoruz. Sen geçim zorluğu görmemişsin daha....
İyi b.k yemişsinYok ya. Babam yapmadı, ben annemle kardeşime kızıp kendim yaptım. Hem fakir hem gururlu olunca böyle salakliklar yapabiliyor insan Halbuki mallara konup , burada ev alanlara salak, vizyonsuz varyemez...vs diyen üyelerden biri olabilirdim şu anda Birader haklıymış lan
Esmerim sende bi dur ya ..Zaten millet yurtdışı deyince ayaklı Euro olarak görüyor .Doğru ben sana hak veriyorum yaşayan biri olarak çok haklısın..Annemle babam komşularına yurdışındaki kızım diye bahşediyor benim için Açız açççççyani bebegim 1300 euro ayligin 900 eurosu sirf kuru kiraya gidiyorsa, calismazsan acsin, ben tek yasiyorum kendi adima konusuyorum, az cok birikimim var oda 15 yasindan beri calistigim icin, bide arabam var.. ailemden bisi kalmicak, henüz yasim gec, calisirim kazanirim karnimi doyururm sagligim yerinde oldukca ama bi ayagim cukura düsse, birikimde biryere kdr idare eder.. hazira dag dayanmiyor, düsünüyorum yani kara kara yarinimi, insan oglunun sonu aci sanki nerde yasarsan yasa.. düstünmü b.ku yedin.. nerde olursan ol..ha bunada sükür tabi ama biz gurbetci kesimiz yani ztn yokluktan dolayi yurt disina cikmis bizim dedecikler.. yani isci, gurbetci, ezik kesim.. bu bizim ruhumuzda var..
Şimdi görüşüyor musunuz peki? Belki ne bileyim onlar hakkını verirYok ya. Babam yapmadı, ben annemle kardeşime kızıp kendim yaptım. Hem fakir hem gururlu olunca böyle salakliklar yapabiliyor insan Halbuki mallara konup , burada ev alanlara salak, vizyonsuz varyemez...vs diyen üyelerden biri olabilirdim şu anda Birader haklıymış lan
Esmerim sende bi dur ya ..Zaten millet yurtdışı deyince ayaklı Euro olarak görüyor .Doğru ben sana hak veriyorum yaşayan biri olarak çok haklısın..Annemle babam komşularına yurdışındaki kızım diye bahşediyor benim için Açız aççççç
Görüşüyoruz tabii, tedavileri, ayak işleri vs. hala bende...tek torunları var, bana vermeseler ona kalacak illa ama gönül kırıldıktan sonra hükmü yok. Ben yaşadığım müddetçe kuruşlarını ellemem. İhtiyacım da yok çok şükür.Şimdi görüşüyor musunuz peki? Belki ne bileyim onlar hakkını verir
Yok be o kadar da değilmisal bak ben bu durumdan dolayi, cocuk yapmicam, simdi bu cocugu dünyaya getirip onuda bu sisteme köle mi ediyim, ztn kendim olmusum bi köle.. dese bana beni neden dünyaya getirdin, bana birsey vaad edemiyorsun.. yurt disinda yasadigi sürece ztn özcan soyadindan dolayi sürkekli dislanacak simdi adini alex versem bile türkiye desen ztn yasanilacak gibi degil.. felaket ötesi olmus, insanlar agresiv, insanlar ac, insanlar sinirli, insanlar gergin, insanlar bikmis, insanlar bunalmis, insanlar cinnet gecicerek durumdalar.. =(
he valla aynen yazdığın duygulardayımmisal bak ben bu durumdan dolayi, cocuk yapmicam, simdi bu cocugu dünyaya getirip onuda bu sisteme köle mi ediyim, ztn kendim olmusum bi köle.. dese bana beni neden dünyaya getirdin, bana birsey vaad edemiyorsun.. yurt disinda yasadigi sürece ztn özcan soyadindan dolayi sürkekli dislanacak simdi adini alex versem bile türkiye desen ztn yasanilacak gibi degil.. felaket ötesi olmus, insanlar agresiv, insanlar ac, insanlar sinirli, insanlar gergin, insanlar bikmis, insanlar bunalmis, insanlar cinnet gecicerek durumdalar.. =(
Benim ailemin de maddi durumu cok sükür iyi, hic bisey almasam bile ileride bana verecekleri malları mülkleri var ama benim disleksi bir kardesim oldugu icin miras kapsamında hicbir sey istemiyorum-istemeyecegim. Hersey kardesime kalsın gözüm arkada kalmasın bana yeter. Esimle de evimiz var borcunu ödüyoruz. Hicbir zaman ayyy cok gereksiz hayatınızı yasayın demem valla. Hatta ben ev alırken italya icin ayırdıgım bütceyi emlak+tapuya+masraflara vermistim italyaya gidemedik ama olsun illa gidilir.Yok kız, karavanda yaşayın, ot yolun diyen üye eşinin kalburüstü muhitte şahane evinde oturuyormuş, hayatı boyunca kira odemedi muhtemelen çünkü kendi ailesinin de birden fazla değerli mülkü varmis. O şöyle düşünüyor ; ev almaya çalışanlar aptal çünkü ev, alınması gereken veya oturmak için bedel ödenecek bişey değil ona göre. Bu tavsiyeleri verirken zerre tereddüt etmeyenlerin genelde hepsi böyle şatodan sesleniyor aşağıya.
Yaw he he bırak bu ayakları Piraye komünizm parayı bulana, feminizm kocayı görene kadarmışGörüşüyoruz tabii, tedavileri, ayak işleri vs. hala bende...tek torunları var, bana vermeseler ona kalacak illa ama gönül kırıldıktan sonra hükmü yok. Ben yaşadığım müddetçe kuruşlarını ellemem.
Şaka yapıyorum he gurur da başka bişey helal olsun sana ..Çoğu kişi yapamaz yaptığını pirayeYaw he he bırak bu ayakları Piraye komünizm parayı bulana, feminizm kocayı görene kadarmış
Sus sus....Enflasyon böyle devam ederse seneye kuyruğu kıstırıp biraderden borç istiycem gibi geliyor bana da ama hadi bakalım hayırlısıYaw he he bırak bu ayakları Piraye komünizm parayı bulana, feminizm kocayı görene kadarmış
Yok be o kadar da değil