- 21 Kasım 2021
- 265
- 264
- 33
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
Ya bi gidin ya insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorsunuzAynı benim kardeşim..Kardeşimin hayatı boyunca babamin evlerinde ve yazliklarinda oturmak ve kiralarını işletmek dışında bir emlak deneyimi olmamasına rağmen , kredi ödeyip ev aldığım dönemde bana varyemez demesiyle kapışır bence...
alar .... o mu?var vallaŞofbeniyle ünlü şirketten de hissem var deme sakın
Ulen C ceycey0406 ne kirli çıkı çıktın neyse kiŞofbeniyle ünlü şirketten de hissem var deme sakın
leynn hepsi 51 bindi şu an az önce de 500 daha düşüşle 45 500 civarına düşmüş.eni topu bu servetimin
Yok kız.... öbürü.....geçen gün sosyal medyada meşhur olan...alar .... o mu?var valla
yok ben de .paraları gübreye cama arabaya polyestere havayollarına yatırdımYok kız.... öbürü.....geçen gün sosyal medyada meşhur olan...
Alır tatlım, almaz mı? Ama kız çocuklarını sömürerek delirtmek için kullanıyorlar daha cok, malları ezmek ise zorlu bir görev olarak erkek evladın vazifesi, uyarayım.
Yurtdışına gidersem rahatlarım belki diye b planı Almanca öğrenmeye başlayacaktım bikaç aya orada mı battı yayurt disinda yasiyorum daha dün 2 torba dolu dolu dolduramadigim halde 65 euro baydim... eve geldim baktm ben ne aldim dedim.. benimde malim yok.. bi arabam var.. tamam birikmisim mevcut ama duruyor kenarda, ne uzaliyor ne kisaliyor ama yurt disinda bileee.. evet burda bile gecim okdr zorlasti ki.. gecen aylarda türkiyeye gittim, gitmez olaydim.. paranin hic bir degeri yok yani giyim kusam alisverisinin yanindan bile gecmedim ama yeme icme mutfak..su gibi gidiyor paraciklar ve düsünüyosun ben ne aldim ben buna mi bu kdr para verdim.. türkiyede tabikide daha da zor ve yurt disininda durumu ic acici degil, calismazsan acsin =( kiralar desen aldi basini gitti.. benzinden bahsetmiyorum bile..yani bilmiyorum banada bisey kalmiycak ailemden ve gelecegimden endiseliyim..=(
Oooo calpol hanım evi zor aldık diye ağlıyordun az önce şimdi borsa falan ne işYok ya kendime söz veriyorum fakirim diyene inanmayacağım
Yurtdışında çalışmazsan açsın kısmında koptumyurt disinda yasiyorum daha dün 2 torba dolu dolu dolduramadigim halde 65 euro baydim... eve geldim baktm ben ne aldim dedim.. benimde malim yok.. bi arabam var.. tamam birikmisim mevcut ama duruyor kenarda, ne uzaliyor ne kisaliyor ama yurt disinda bileee.. evet burda bile gecim okdr zorlasti ki.. gecen aylarda türkiyeye gittim, gitmez olaydim.. paranin hic bir degeri yok yani giyim kusam alisverisinin yanindan bile gecmedim ama yeme icme mutfak..su gibi gidiyor paraciklar ve düsünüyosun ben ne aldim ben buna mi bu kdr para verdim.. türkiyede tabikide daha da zor ve yurt disininda durumu ic acici degil, calismazsan acsin =( kiralar desen aldi basini gitti.. benzinden bahsetmiyorum bile..yani bilmiyorum banada bisey kalmiycak ailemden ve gelecegimden endiseliyim..=(
16 bin batırdım aralık ayında.sonra tekrar kazandım şimdi gene batışa geçti.ben de gülüyorum başka ne gelir eldeni
Yurtdışında çalışmazsan açsın kısmında koptumbacım biz aynı evde it gibi çalışan iki- üç kişi varken bile açız , açiktayiz artık. 65 birime de bırak 2 torba alışverişi, 200 Gr kıyma alamıyoruz. Sen geçim zorluğu görmemişsin daha....
Battilar ve bizi kıskaniyorlar...Yurtdışına gidersem rahatlarım belki diye b planı Almanca öğrenmeye başlayacaktım bikaç aya orada mı battı ya
O habere anlam veremedim adamı sanki zorla özele götürdüler gibi bir de şikayet ediyor yaAl işte para ne ki Cüneyt Arkın da gittidiye kendime teselli verip Mehmet Ali Erbil’in özel bir hastene için bir sivilceye 1300 TL verdim haberiyle başbaşa bırakıyorum
reddi miras yapmış görmedin mi
Bacım ne yazlığı? Birikim ve tüketim karşıtı, global dünya vatandaşı kardeşim hepsinin üstüne kondu, ben gecekondu mahallesindeki kredisi devam eden g.t kadar evimden sesleniyorum diyorum. Anlamıyon mu?
Ha sorry ben yazlıklarrrr,evlerrrrrrri görünce kopmuşum kaçırmışım pardonBacım ne yazlığı? Birikim karşıtı, global dünya vatandaşı kardeşim hepsinin üstüne kondu, ben gecekondu mahallesindeki kredisi devam eden evimden sesleniyorum diyorum. Anlamıyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?