• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Dimi yaa konu sahibi kesinlikle ev almayıp yunan adalarına tatile gitmeli, çocuğu da ışıklarda simit satar sağdan soldan ot yolup satar bir şekilde yolunu bulur 😎
Yok kız, karavanda yaşayın, ot yolun diyen üye eşinin kalburüstü muhitte şahane evinde oturuyormuş, hayatı boyunca kira odemedi muhtemelen çünkü kendi ailesinin de birden fazla değerli mülkü varmis. O şöyle düşünüyor ; ev almaya çalışanlar aptal çünkü ev, alınması gereken veya oturmak için bedel ödenecek bişey değil ona göre. :-)Bu tavsiyeleri verirken zerre tereddüt etmeyenlerin genelde hepsi böyle şatodan sesleniyor aşağıya.

Yok kız, karavanda yaşayın, ot yolun diyen üye eşinin kalburüstü muhitte şahane evinde oturuyormuş, hayatı boyunca kira odemedi muhtemelen çünkü kendi ailesinin de birden fazla değerli mülkü varmis. O şöyle düşünüyor ; ev almaya çalışanlar aptal çünkü ev, alınması gereken veya oturmak için bedel ödenecek bişey değil ona göre. :-)Bu tavsiyeleri verirken zerre tereddüt etmeyenlerin genelde hepsi böyle şatodan sesleniyor aşağıya.
Benim annem de böyle, bir kere geldik dünyaya insani. Ben 250 TL flaanken 'altin üç lira düştü anne, ben aldım birkaç tane. Sana da alalım mi' diyince 'ufff, beş lira vereyim sus lutfen' diyen birisi:)
Ortamlarda falan da hep eleştirir kredi ödeyip dolabına alışveriş yapamayacak durumda olan insanları.
Bil bakalım neyi var?
Babadan hediye evi 😂😂😇

Benim annem de böyle, bir kere geldik dünyaya insani. Ben 250 TL flaanken 'altin üç lira düştü anne, ben aldım birkaç tane. Sana da alalım mi' diyince 'ufff, beş lira vereyim sus lutfen' diyen birisi:)
Ortamlarda falan da hep eleştirir kredi ödeyip dolabına alışveriş yapamayacak durumda olan insanları.
Bil bakalım neyi var?
Babadan hediye evi 😂😂😇
Hiç mi şaşmaz 🤣

Bil bakalım neyi var?
Babadan hediye evi 😂😂😇
Benim annem babam da ev aldınız mı ,ev alın artık diye çok aşırı baskı yaptılar ..Eee napim adamı zorla mı notere götürüyüm 😫Ben de artık yalandan 🫣🤫evet anne aldık kiraya verdik küçük diye dedim yoksa susmuyorlardı 😵‍💫😦😴😴Zaten ben baskı altındayım iyi niyetten söylüyor ama napim 🫣🤷🏻‍♀️

Ev, araba,kenarda birikmiş bir miktar para olmadan rahat rahat yaşayamam ben.

Eşimin ailesinin bir evi yok, zamanında varmış kayınpederim oturdukları evi iş kuracağım diye satmış. Düşündüğü gibi olmamış tabi kalmışlar öyle. Emekli olduktan sonra memleketlerine gitmek zorunda kaldılar orada bile eşim ödüyor kiralarını.

Çocuklarımıza çok birşey bırakamayacak olsakta, yanlış kararlar, yarını düşünmeden yapılan gezip tozmalardan sonra onlara yük olmayalım yaşlılığımızda en azından.

Ayrıca şuna ne gerek var bu kadar kasmayın diyen kim varsa kendi ya da eşinin ailesinden mal mülk kalacak olanlar oluyor. Öyle sıfırdan herşeyi kendisi yapmaya çalışan, kimseden bir güvencesi olmayan insan lafları değil onlar.

Son düzenleme:
Benim eşimde almıyordu kira ödemek taraftariydi ama aldırdım ben. Borcta bitti bir şekilde. Şu dönemde almak imkansız artık iyiki vaktiyle almışız diyor şimdi kendisi. Babadan kalma ev araba miras yoksa bir ev şart maalesef. Hayat o kadar güllük gulistanlik değil. Allah korusun bir hastalik gelebilir, kaza geçirebilirsiniz eşiniz de çalışamayacak duruma gelebilir milletten mi dileneceksiniz o zaman. Hiç olmadı yaşlılık var eşiniz çok yanlış dusunuyor. Hem gezip hem bir ev alabilimissiniz şu zamana kadar. On sene önce ev almak çok zor değildi. Hiç benlik degil bu durum üç cocuk anası olarak mantıksal bakıyorum ben :)

Benim eşimde almıyordu kira ödemek taraftariydi ama aldırdım ben. Borcta bitti bir şekilde. Şu dönemde almak imkansız artık iyiki vaktiyle almışız diyor şimdi kendisi. Babadan kalma ev araba miras yoksa bir ev şart maalesef. Hayat o kadar güllük gulistanlik değil. Allah korusun bir hastalik gelebilir, kaza geçirebilirsiniz eşiniz de çalışamayacak duruma gelebilir milletten mi dileneceksiniz o zaman. Hiç olmadı yaşlılık var eşiniz çok yanlış dusunuyor. Hem gezip hem bir ev alabilimissiniz şu zamana kadar. On sene önce ev almak çok zor değildi. Hiç benlik degil bu durum üç cocuk anası olarak mantıksal bakıyorum ben :)
Çok iyi yapmışsınız 👏🏻👏🏻👍🏻Ben de i(ü)miğine çökecem artık yeterse yeter 😂😂Hayır bir de alınca iyi ki olmuyor mu 🤬🤬🤬😡Ulen hıyar diyeceksin sen mi yaptın ben mi 🤣🤣🤣

Çok iyi yapmışsınız 👏🏻👏🏻👍🏻Ben de i(ü)miğine çökecem artık yeterse yeter 😂😂Hayır bir de alınca iyi ki olmuyor mu 🤬🤬🤬😡Ulen hıyar diyeceksin sen mi yaptın ben mi 🤣🤣🤣
Neyse ya iyice geriliyorum şaka maka teşekkür ederim 😘😘Yakında “evleniyorum “diye konu açacağım söz 😝😀

İki sene önce de bir arkadaş topik açmıştı BDV'de; "yatırımdan hiç anlamıyorum" diye. Sonra o da böyle ilgi çekti,büyüdü, 1500 sayfa oldu.
Beraber coin işlerine mi girmedik (boğa dönemiydi) , faizsiz kredi gelince çekip altın mi almadık, halka arzlara para yatırıp at yarışı oynar gibi 'düştü/çikti' heyecanla mi beklemedik, borsa mi ogrenmedik 😂😂😂 öyle ki sonradan ismi Yatırım bizden sorulur olarak degisti 😇😇
Çok aktif ve çok güzel bir sayfaydi, ben de oradan gaza gelip çil çil altınlar almıştım:) bir sürü arkadas günlük gümüş almaya başlamıştı,sigara parası gibi:) sonra boğa sezounu bitti ,bitcoinler kar etmez oldu, halka arzlara dadandilar uğrastigina değmez oldu,borsa zaten insanları üzdü durdu,bir yandan ekonomik kriz... Sayfa eski ihtişamlı günlerini yitirdi.
Bu gidisle bu sayfa onun yerini alacak gibi, hadi bakalim^^
borsa demeyeydin iyiydi.gün gün batıyorum izliyorum sadece.yapacak bir şey yok.

Back