- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.192
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
YaŞatomdan bildiriyorum alahshsjsjshs.
Arkadaşlar, hayal gücünüze hayran kaldım.
Tapu neymiş arkadaş ya, tapusu olan yaşam piramitlerinin tepesine oturmuş, sözler farazi olmuş.
Hiçbirinizin kolay kolay çekmediği yokluğu da çektiğimi ben bilirim, hayat öğretileri küflü ekmek için kavgayı gerektirdi mesela.
Farazi konuşan olabilir, ben değilim.
Paranın işe yaramadığı durumlarda hayatta kalma becerisinin bir denkliği, anı yaşamanın lüksü hiçbir şeyde olmadı, olamaz.
Ben isten ayrılınca SGK'm bitmeden gittim 33 bin TL kredi çektim, altın dolar aldım. Her ay 1400 TL ödemem var, 36 ay boyunca:)borsa demeyeydin iyiydi.gün gün batıyorum izliyorum sadece.yapacak bir şey yok.
Benim en zengin benim, saksı değilim ben, zenginimneden güldün?sen misin aramızdaki zengünnnn yoksa?
valla oynaya oynaya borsada uzmanlaştım ama endekse karşı boynum kıldan ince.eskiden kol kesip satıyordum ilk batışlarda bu sefer direniyorum.zararım 5000 i geçti ama yok tek lot satmayacağım.bu arada benim de bir iş bulmam lazım.araştırmadayım senin gibiBen isten ayrılınca SGK'm bitmeden gittim 33 bin TL kredi çektim, altın dolar aldım. Her ay 1400 TL ödemem var, 36 ay boyunca:)
Geçen aylarda ödeme zamanı gelince bankadaki paramdan tirtiklamayayim,kredimi ondan odeyeyim/ günlük hayatımda onları harcayayim diye paribudaki tüm coinlerimi bozdurdum, 10.500 TL çektim (7500'lik para gömmüşüm) . Ben onu çektim, bir hafta olmadı coinler çakıldı. Öyle güzel zamanda çekmişim ki, kârlı kapattım. İse başlayayım, dibi gördükce chiliz ve holo alacağım tekrar. Onlardan bugüne kadar hiç zarar etmedim (yatırım tavsiyesi degildir)
Ama şimdi o param da bitti , gumusleri de bozdurdum, kendi dolarlarimdan tirtiklamak zorunda kaliyorum malesef,lazım oldukça. Artık bir an önce iş bulmam lazım. 5 ülke 15 şehir gezdim issizligimde. Gezeceğimi gezdim,sıkıldım artik. Daha da birikmis parami tirtiklamak istemiyorum.
Şu an şehir dışındayım, bir süre daha, döndüğüm gibi iş aramaya başlayacağim.
aman iyi en zengin sensin anladıkk.benim de gönlüm zengünnnnnn ne yapayımBenim en zengin benim, saksı değilim ben, zenginim
Ziyagiller nasıllar inşBenim en zengin benim, saksı değilim ben, zenginim
Hayır koca yatırım yapmıyor da benim kafa da NATO mermerBen isten ayrılınca SGK'm bitmeden gittim 33 bin TL kredi çektim, altın dolar aldım. Her ay 1400 TL ödemem var, 36 ay boyunca:)
Geçen aylarda ödeme zamanı gelince bankadaki paramdan tirtiklamayayim,kredimi ondan odeyeyim/ günlük hayatımda onları harcayayim diye paribudaki tüm coinlerimi bozdurdum, 10.500 TL çektim (7500'lik para gömmüşüm) . Ben onu çektim, bir hafta olmadı coinler çakıldı. Öyle güzel zamanda çekmişim ki, kârlı kapattım. İse başlayayım, dibi gördükce chiliz ve holo alacağım tekrar. Onlardan bugüne kadar hiç zarar etmedim (yatırım tavsiyesi degildir)
Ama şimdi o param da bitti , gumusleri de bozdurdum, kendi dolarlarimdan tirtiklamak zorunda kaliyorum malesef,lazım oldukça. Artık bir an önce iş bulmam lazım. 5 ülke 15 şehir gezdim issizligimde. Gezeceğimi gezdim,sıkıldım artik. Daha da birikmis parami tirtiklamak istemiyorum.
Şu an şehir dışındayım, bir süre daha, döndüğüm gibi iş aramaya başlayacağim.
kadın zenginim yazmış.bizlerle hiç sohbet eder mi?onun yalısı olan dostları vardırrr.Ziyagiller nasıllar inş
kadın zenginim yazmış.bizlerle hiç sohbet eder mi?onun yalısı olan dostları vardırrr.
O yalı var ya onu aldım krediyleZiyagiller nasıllar inş
Elbette film izlerim işim o lakin, yatılı okulda okudum
borsa demeyeydin iyiydi.gün gün batıyorum izliyorum sadece.yapacak bir şey yok.
Ya bu piyasa sanırım arz talebe göre artış azalış gösteriyor(hiç anlamam gerçi ama)bir ara milet borsa da borsa dedi uçmuştu ,şu sıralar evlere rağbetBizde batıyoruz resmen giden paraciklarimiza gün gün elvada diyoruzborsa görünce yazmadan edemedim beş bin ne ki kaç beş bin gitti bir haftadır. Allah'tan kârdan gidiyor ana para giderse yandık biz gülüyorum ağlanacak halime
16 bin batırdım aralık ayında.sonra tekrar kazandım şimdi gene batışa geçti.ben de gülüyorum başka ne gelir eldeniBizde batıyoruz resmen giden paraciklarimiza gün gün elvada diyoruzborsa görünce yazmadan edemedim beş bin ne ki kaç beş bin gitti bir haftadır. Allah'tan kârdan gidiyor ana para giderse yandık biz gülüyorum ağlanacak halime
Oooo calpol hanım evi zor aldık diye ağlıyordun az önce şimdi borsa falan ne işBizde batıyoruz resmen giden paraciklarimiza gün gün elvada diyoruzborsa görünce yazmadan edemedim beş bin ne ki kaç beş bin gitti bir haftadır. Allah'tan kârdan gidiyor ana para giderse yandık biz gülüyorum ağlanacak halime
kız 3 kuruşlarımız var borsada.şöyle 1 milyonumuz olaydı valla var derdik ama ben de 100.000 bile yok şu anOooo calpol hanım evi zor aldık diye ağlıyordun az önce şimdi borsa falan ne işYok ya kendime söz veriyorum fakirim diyene inanmayacağım
Aynı benim kardeşim..Kardeşimin , hayatı boyunca babamin evlerinde ve yazliklarinda oturmak ve kiralarını işletmek dışında bir emlak deneyimi olmamasına rağmen , kredi ödeyip ev aldığım dönemde bana varyemez demesiyle kapışır bence...Benim annem de böyle, bir kere geldik dünyaya insani. Ben 250 TL flaanken 'altin üç lira düştü anne, ben aldım birkaç tane. Sana da alalım mi' diyince 'ufff, beş lira vereyim sus lutfen' diyen birisi:)
Ortamlarda falan da hep eleştirir kredi ödeyip dolabına alışveriş yapamayacak durumda olan insanları.
Bil bakalım neyi var?
Babadan hediye evi
Şofbeniyle ünlü şirketten de hissem var deme sakınkız 3 kuruşlarımız var borsada.şöyle 1 milyonumuz olaydı valla var derdik ama ben de 100.000 bile yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?