Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Şatomdan bildiriyorum alahshsjsjshs.
Arkadaşlar, hayal gücünüze hayran kaldım.
Tapu neymiş arkadaş ya, tapusu olan yaşam piramitlerinin tepesine oturmuş, sözler farazi olmuş.
Hiçbirinizin kolay kolay çekmediği yokluğu da çektiğimi ben bilirim, hayat öğretileri küflü ekmek için kavgayı gerektirdi mesela.
Farazi konuşan olabilir, ben değilim.
Paranın işe yaramadığı durumlarda hayatta kalma becerisinin bir denkliği, anı yaşamanın lüksü hiçbir şeyde olmadı, olamaz.

Ya filmdelisi şiir gibi konuşuyorsun bazen sana inanasım geliyor Sen çok film izliyorsun sanırım

borsa demeyeydin iyiydi.gün gün batıyorum izliyorum sadece.yapacak bir şey yok.
Ben isten ayrılınca SGK'm bitmeden gittim 33 bin TL kredi çektim, altın dolar aldım. Her ay 1400 TL ödemem var, 36 ay boyunca:)
Geçen aylarda ödeme zamanı gelince bankadaki paramdan tirtiklamayayim,kredimi ondan odeyeyim/ günlük hayatımda onları harcayayim diye paribudaki tüm coinlerimi bozdurdum, 10.500 TL çektim (7500'lik para gömmüşüm) . Ben onu çektim, bir hafta olmadı coinler çakıldı. Öyle güzel zamanda çekmişim ki, kârlı kapattım. İse başlayayım, dibi gördükce chiliz ve holo alacağım tekrar. Onlardan bugüne kadar hiç zarar etmedim (yatırım tavsiyesi degildir)
Ama şimdi o param da bitti , gumusleri de bozdurdum, kendi dolarlarimdan tirtiklamak zorunda kaliyorum malesef,lazım oldukça. Artık bir an önce iş bulmam lazım. 5 ülke 15 şehir gezdim issizligimde. Gezeceğimi gezdim,sıkıldım artik. Daha da birikmis parami tirtiklamak istemiyorum.
Şu an şehir dışındayım, bir süre daha, döndüğüm gibi iş aramaya başlayacağim.

valla oynaya oynaya borsada uzmanlaştım ama endekse karşı boynum kıldan ince.eskiden kol kesip satıyordum ilk batışlarda bu sefer direniyorum.zararım 5000 i geçti ama yok tek lot satmayacağım.bu arada benim de bir iş bulmam lazım.araştırmadayım senin gibi

Hayır koca yatırım yapmıyor da benim kafa da NATO mermer uzay çağında yaşıyorum sanki neyden bahsediyorsunuz ben hiç anlamadı

Ya filmdelisi şiir gibi konuşuyorsun bazen sana inanasım geliyor Sen çok film izliyorsun sanırım
Elbette film izlerim işim o lakin, yatılı okulda okudum
Tavsiye ederim, açlık yokluk sefalet görmek isteyen versin çocuğunu.
Parası olsa bile işe yaramadığını, insan ilişkileri öğrenerek varlığını sürdürebilmenin esas olduğunu, büyük balığın küçüğü daima yiyeceğini lakin aklını kullanırsa sapasağlam durabileceğini öğrenir.
Ben mesela bahçedeki dut ağacıyla gece gece çok kez karın doyurdum, küflü ekmek için onu sattım, tapular yetmedi doyurmaya
Bir çubuk kraker için 6 kişi saç baş kavga ettik, takım çalışması ruhu ile kazandım.
Erkeklerin askerlik misali, dünya prototipi görmek istiyorsanız yolllayın, yollatın.
Yeni perspektifler ve burun sürtme için şahanedir.

borsa demeyeydin iyiydi.gün gün batıyorum izliyorum sadece.yapacak bir şey yok.

Bizde batıyoruz resmen giden paraciklarimiza gün gün elvada diyoruz borsa görünce yazmadan edemedim beş bin ne ki kaç beş bin gitti bir haftadır. Allah'tan kârdan gidiyor ana para giderse yandık biz gülüyorum ağlanacak halime

Ya bu piyasa sanırım arz talebe göre artış azalış gösteriyor(hiç anlamam gerçi ama)bir ara milet borsa da borsa dedi uçmuştu ,şu sıralar evlere rağbet

16 bin batırdım aralık ayında.sonra tekrar kazandım şimdi gene batışa geçti.ben de gülüyorum başka ne gelir eldeni

Oooo calpol hanım evi zor aldık diye ağlıyordun az önce şimdi borsa falan ne işYok ya kendime söz veriyorum fakirim diyene inanmayacağım

Oooo calpol hanım evi zor aldık diye ağlıyordun az önce şimdi borsa falan ne işYok ya kendime söz veriyorum fakirim diyene inanmayacağım
kız 3 kuruşlarımız var borsada.şöyle 1 milyonumuz olaydı valla var derdik ama ben de 100.000 bile yok şu an

Aynı benim kardeşim..Kardeşimin , hayatı boyunca babamin evlerinde ve yazliklarinda oturmak ve kiralarını işletmek dışında bir emlak deneyimi olmamasına rağmen , kredi ödeyip ev aldığım dönemde bana varyemez demesiyle kapışır bence...
Not: ben memurum, çocuk okutuyorum, reddi miras yaptım. kardeşim bekâr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…