• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Merhaba size danışmak istedim.Eşim mühendis ve şu ana kadar çok güzel firmalarda çalıştı ,bende öğretmenim 17 yıldır falan çalışıyoruz fakat eşim anı yaşama taraftarı,dişin keserken yiyecen diyor.Ama bizim ne evimiz ne de ele avuca gelir bir birikimimiz yok maalesef.Bakıyorum ne insanlarda ne paralar ,kaçıncı evleri 🤥😑(sadece araba o da normal bişey 0 falan değil)şimdi yurtdışında çalışıyor ben çalışmıyorum,burada çocuk özel okula gidiyor ev kirası,benzin yemek falan para kalmadı pek .kalan parayı da uçak biletlerine vereceğiz :KK43:Ama benim eşim tutturmuş Trye dönünce illa tatil yapacakmışız Yunan adalarında.Ha bir de arabayla havaalanına gidip 1 ay oraya koyup oraya da para verecekmişiz trenle ve valizlerle gidemezmiş..Evimiz kira hem de çok yüksek bilmiyorum nasıl olacak .Ben biraz birikim yapmaya çalışyorum
Genel erkek tarifi... Dişi keserken yiyecekte peki ya dizi tutmayinca napacak ozaman yiyecek diste yokki tas yiyesin. Ama degismez bu tip erkekler

Yesin valla 🤣🤣😝Çok sinirlendiriyor beni sanki padişah torunu 😜😫😤😤😤
Erkekler bizim gibi degil cnm ya ben artk pes ettm :) onlar gununu gun edior. diorki ileriye ilerde bakariz. smdi varken gezek tozak yiyek icek . ilerde yoksa otururuz :) tabi nerde oturvaz acaba :) simdi bulundugmz yerde kira 7 bin tl oldu ev alsaydik zamaninda suan 2 bin tl taksit vercektik :)))

çok para pul sahibi olmanın ne kadar anlamsız, mutluluğa faydasız olduğunu anlayabilmek için belki hakikaten de o paraya sahip olmak lazım. para ancak parası olmayan ya da parasından başka hiçbir şeyi olmayan insanlar için bir mutluluk kaynağı veya bir avuntu olabilir. sanmıyorum ki bir insan yaşlandığında aldığı evleri, arabaları, arsaları düşünerek iyi bir yaşam sürdüğüne ikna olsun. yediği, içtiği, gezdiği gördüğü, yapmaktan zevk aldığı şeylerin anıları süsler insanın o zamanlarını diye düşünüyorum. biraz biriktirin, yatırım yapın biraz da harcayın yani. dişinden tırnağından kısa kısa yaşarsa insan hasta olur, çok yazık olur.

Erkekler bizim gibi degil cnm ya ben artk pes ettm :) onlar gununu gun edior. diorki ileriye ilerde bakariz. smdi varken gezek tozak yiyek icek . ilerde yoksa otururuz :) tabi nerde oturvaz acaba :) simdi bulundugmz yerde kira 7 bin tl oldu ev alsaydik zamaninda suan 2 bin tl taksit vercektik :)))
Ayyy aynı zihniyet 😡🤬🤬🤬Ben pes edemem yeni başlıyoruz.the game just begun yani 😎😂😂😂Böyle giderse neye oturacağımız belli 🤣🤣🤣

çok para pul sahibi olmanın ne kadar anlamsız, mutluluğa faydasız olduğunu anlayabilmek için belki hakikaten de o paraya sahip olmak lazım. para ancak parası olmayan ya da parasından başka hiçbir şeyi olmayan insanlar için bir mutluluk kaynağı veya bir avuntu olabilir. sanmıyorum ki bir insan yaşlandığında aldığı evleri, arabaları, arsaları düşünerek iyi bir yaşam sürdüğüne ikna olsun. yediği, içtiği, gezdiği gördüğü, yapmaktan zevk aldığı şeylerin anıları süsler insanın o zamanlarını diye düşünüyorum. biraz biriktirin, yatırım yapın biraz da harcayın yani. dişinden tırnağından kısa kısa yaşarsa insan hasta olur, çok yazık olur.
Linçleyebiliriz bence 🤣🤣🤣

Ayyy aynı zihniyet 😡🤬🤬🤬Ben pes edemem yeni başlıyoruz.the game just begun yani 😎😂😂😂Böyle giderse neye oturacağımız belli 🤣🤣🤣
😁😁😁😁 Ben soyle pes ettm en son dedm sn bilirsin odeyecek sensin ben calismiormda kendine guveniorsn tmm dedm öde bosu bosuna banane:) bizim cocugm yk ona baglamistm ama olanda ayni demek olunca degisir saniordm eyvah eyvah :))
tabi o da bu durumlra gelinecegini düşünmedi bukdr phalilik beklemiordk.simdi kafasina vuruordur beni dinlemedi die ama itiraf edemior :))))

Evet kolaymis koca evinde oturup sanki mandira filozofu gibi ahkam kesmek. Ya ben istemiyorum da kocamin da evi var iyi bir muhitte orayi kiraya versek uhuu daha alt bir semte gecsek ama o gerek yok diyor. Bir de arabam var ayiptir soylemesi satsam ortalama bir ev yapar ama kocam onu da satmiyalim fakir gibi toplu tasima mi kullancam imkanim varken diyor. Neuse siz genede ev arabaya para yatirmayin. Cadir karavan bunlar cok guzel alternatifler
Dağ bayır böğürtlen ot dolu, hem bedavaya karnınız doyar hem de satıp sermayesiz para kazanırsınız kısmı efsoydu asıl, onu atlamışsın :-)

Dağ bayır böğürtlen ot dolu, hem bedavaya karnınız doyar hem de satıp sermayesiz para kazanırsınız kısmı efsoydu asıl, onu atlamışsın :-)
Dimi yaa konu sahibi kesinlikle ev almayıp yunan adalarına tatile gitmeli, çocuğu da ışıklarda simit satar sağdan soldan ot yolup satar bir şekilde yolunu bulur 😎

Kız yenGEnC yenGEnC sen uyumadın mı 😀Deste deste yorumlarını yaptın mı 😂Valla bence KK sana maaş bağlamalı 😀👏🏻👏🏻😘😘😘
Nayn, işsizim bu aralar. O yüzden KK'da mesai yapıyorum:)
Bu arada ben çalışırken biriktirip issizken deli gibi gezen tayfadanim. Kafa yapısı olarak eşine benziyorum, çünkü kafamı yastığa koyduğumda beni mutlu eden tek şey anılarım,özgür olduğum anlar. Onlar da zaten hep seyehatler... Onlar olmadıktan sonra, çeşitli deneyimler kazanamadiktan , heves ettiğim ülkelere gidemedikten, pamukkaleyi,kapadokyayi bile goremedikten sonra ne yapayım evi arabayı... Diye düşünüyorum. Ama bir de hayatın gerçekleri var:) o yüzden benim de hedefim kiracılı ev almak. Bir ara çok yaklastim ama pürüz çıktı. Sonra da fiyatlar deli gibi arttı,ben de işten çıktım falan...bilmiyorum nasıl olacak🙄🙄 ama bir şekilde sene bitmeden almak hedefim 💪

Nayn, işsizim bu aralar. O yüzden KK'da mesai yapıyorum:)
Bu arada ben çalışırken biriktirip issizken deli gibi gezen tayfadanim. Kafa yapısı olarak eşine benziyorum, çünkü kafamı yastığa koyduğumda beni mutlu eden tek şey anılarım,özgür olduğum anlar. Onlar da zaten hep seyehatler... Onlar olmadıktan sonra, çeşitli deneyimler kazanamadiktan , heves ettiğim ülkelere gidemedikten, pamukkaleyi,kapadokyayi bile goremedikten sonra ne yapayım evi arabayı... Diye düşünüyorum. Ama bir de hayatın gerçekleri var:) o yüzden benim de hedefim kiracılı ev almak. Bir ara çok yaklastim ama pürüz çıktı. Sonra da fiyatlar deli gibi arttı,ben de işten çıktım falan...bilmiyorum nasıl olacak🙄🙄 ama bir şekilde sene bitmeden almak hedefim 💪
Bak yaaa bir de o kadar ahkam kesmiştin😜 valla sırf senin gazınla alacam o evi anasını satim 😁😝Bak ben diyorum birikim konusu açalım diye sene sonunda ne karlı çıkacağız 😀😅😅😅Şaka maka Allah herkesin gönlüne göre versin 😘😘😘

Bak yaaa bir de o kadar ahkam kesmiştin😜 valla sırf senin gazınla alacam o evi anasını satim 😁😝Bak ben diyorum birikim konusu açalım diye sene sonunda ne karlı çıkacağız 😀😅😅😅Şaka maka Allah herkesin gönlüne göre versin 😘😘😘
İki sene önce de bir arkadaş topik açmıştı BDV'de; "yatırımdan hiç anlamıyorum" diye. Sonra o da böyle ilgi çekti,büyüdü, 1500 sayfa oldu.
Beraber coin işlerine mi girmedik (boğa dönemiydi) , faizsiz kredi gelince çekip altın mi almadık, halka arzlara para yatırıp at yarışı oynar gibi 'düştü/çikti' heyecanla mi beklemedik, borsa mi ogrenmedik 😂😂😂 öyle ki sonradan ismi Yatırım bizden sorulur olarak degisti 😇😇
Çok aktif ve çok güzel bir sayfaydi, ben de oradan gaza gelip çil çil altınlar almıştım:) bir sürü arkadas günlük gümüş almaya başlamıştı,sigara parası gibi:) sonra boğa sezounu bitti ,bitcoinler kar etmez oldu, halka arzlara dadandilar uğrastigina değmez oldu,borsa zaten insanları üzdü durdu,bir yandan ekonomik kriz... Sayfa eski ihtişamlı günlerini yitirdi.
Bu gidisle bu sayfa onun yerini alacak gibi, hadi bakalim^^

İki sene önce de bir arkadaş topik açmıştı BDV'de; "yatırımdan hiç anlamıyorum" diye. Sonra o da böyle ilgi çekti,büyüdü, 1500 sayfa oldu.
Beraber coin işlerine mi girmedik (boğa dönemiydi) , faizsiz kredi gelince çekip altın mi almadık, halka arzlara para yatırıp at yarışı oynar gibi 'düştü/çikti' heyecanla mi beklemedik, borsa mi ogrenmedik 😂😂😂 öyle ki sonradan ismi Yatırım bizden sorulur olarak degisti 😇😇
Çok aktif ve çok güzel bir sayfaydi, ben de oradan gaza gelip çil çil altınlar almıştım:) bir sürü arkadas günlük gümüş almaya başlamıştı,sigara parası gibi:) sonra boğa sezounu bitti ,bitcoinler kar etmez oldu, halka arzlara dadandilar uğrastigina değmez oldu,borsa zaten insanları üzdü durdu,bir yandan ekonomik kriz... Sayfa eski ihtişamlı günlerini yitirdi.
Bu gidisle bu sayfa onun yerini alacak gibi, hadi bakalim^^
Uvvv çok iyi ve eğlenceliymiş ya tüh geç kalmışım neyse artık biz daha büyük hesaplar peşindeyiz herkesi evlendireceğiz 🤣🤣🤣🤣 Seçimlere aday olmuşum gibi hissettim 😆🤣🤣🤪

Valla türkçeyi sökmek üzereler, ha gayret😂
Lakin algıları evrensel, metaverse çocukları bunlar.
Gelecek dünyada beden varlığı ile işe gidilmeyeceğinin, 7000km öteden de çalışabileceğinin 4 yaşında iken farkında olarak büyütülüyorlar.
siz yinede kendinize bir ev alın ne olur ne olmaz global çocuklarınızın vicdanına kalmayın ilerde
1656572968060.png

siz yinede kendinize bir ev alın ne olur ne olmaz global çocuklarınızın vicdanına kalmayın ilerdeEki Görüntüle 3091773
Varmış varmış eşinin çok güzel bir evi.
Ailesinden de bugün satsa ailesini 50 sene dilediği ülkede, tatillerde keyifle yaşatacak değerde kıymetli evi varmış, ona kalacak😂😂 o yüzden bu muhabbet

Back