Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Genel erkek tarifi... Dişi keserken yiyecekte peki ya dizi tutmayinca napacak ozaman yiyecek diste yokki tas yiyesin. Ama degismez bu tip erkekler

Yesin valla Çok sinirlendiriyor beni sanki padişah torunu
Erkekler bizim gibi degil cnm ya ben artk pes ettm :) onlar gununu gun edior. diorki ileriye ilerde bakariz. smdi varken gezek tozak yiyek icek . ilerde yoksa otururuz :) tabi nerde oturvaz acaba :) simdi bulundugmz yerde kira 7 bin tl oldu ev alsaydik zamaninda suan 2 bin tl taksit vercektik :)))

çok para pul sahibi olmanın ne kadar anlamsız, mutluluğa faydasız olduğunu anlayabilmek için belki hakikaten de o paraya sahip olmak lazım. para ancak parası olmayan ya da parasından başka hiçbir şeyi olmayan insanlar için bir mutluluk kaynağı veya bir avuntu olabilir. sanmıyorum ki bir insan yaşlandığında aldığı evleri, arabaları, arsaları düşünerek iyi bir yaşam sürdüğüne ikna olsun. yediği, içtiği, gezdiği gördüğü, yapmaktan zevk aldığı şeylerin anıları süsler insanın o zamanlarını diye düşünüyorum. biraz biriktirin, yatırım yapın biraz da harcayın yani. dişinden tırnağından kısa kısa yaşarsa insan hasta olur, çok yazık olur.

Ayyy aynı zihniyet Ben pes edemem yeni başlıyoruz.the game just begun yani Böyle giderse neye oturacağımız belli

Linçleyebiliriz bence

Ayyy aynı zihniyet Ben pes edemem yeni başlıyoruz.the game just begun yani Böyle giderse neye oturacağımız belli
Ben soyle pes ettm en son dedm sn bilirsin odeyecek sensin ben calismiormda kendine guveniorsn tmm dedm öde bosu bosuna banane:) bizim cocugm yk ona baglamistm ama olanda ayni demek olunca degisir saniordm eyvah eyvah :))
tabi o da bu durumlra gelinecegini düşünmedi bukdr phalilik beklemiordk.simdi kafasina vuruordur beni dinlemedi die ama itiraf edemior :))))

Dağ bayır böğürtlen ot dolu, hem bedavaya karnınız doyar hem de satıp sermayesiz para kazanırsınız kısmı efsoydu asıl, onu atlamışsın

Dağ bayır böğürtlen ot dolu, hem bedavaya karnınız doyar hem de satıp sermayesiz para kazanırsınız kısmı efsoydu asıl, onu atlamışsın
Dimi yaa konu sahibi kesinlikle ev almayıp yunan adalarına tatile gitmeli, çocuğu da ışıklarda simit satar sağdan soldan ot yolup satar bir şekilde yolunu bulur

Kız yenGEnC sen uyumadın mı Deste deste yorumlarını yaptın mı Valla bence KK sana maaş bağlamalı
Nayn, işsizim bu aralar. O yüzden KK'da mesai yapıyorum:)
Bu arada ben çalışırken biriktirip issizken deli gibi gezen tayfadanim. Kafa yapısı olarak eşine benziyorum, çünkü kafamı yastığa koyduğumda beni mutlu eden tek şey anılarım,özgür olduğum anlar. Onlar da zaten hep seyehatler... Onlar olmadıktan sonra, çeşitli deneyimler kazanamadiktan , heves ettiğim ülkelere gidemedikten, pamukkaleyi,kapadokyayi bile goremedikten sonra ne yapayım evi arabayı... Diye düşünüyorum. Ama bir de hayatın gerçekleri var:) o yüzden benim de hedefim kiracılı ev almak. Bir ara çok yaklastim ama pürüz çıktı. Sonra da fiyatlar deli gibi arttı,ben de işten çıktım falan...bilmiyorum nasıl olacak ama bir şekilde sene bitmeden almak hedefim

Bak yaaa bir de o kadar ahkam kesmiştin valla sırf senin gazınla alacam o evi anasını satim Bak ben diyorum birikim konusu açalım diye sene sonunda ne karlı çıkacağız Şaka maka Allah herkesin gönlüne göre versin

İki sene önce de bir arkadaş topik açmıştı BDV'de; "yatırımdan hiç anlamıyorum" diye. Sonra o da böyle ilgi çekti,büyüdü, 1500 sayfa oldu.
Beraber coin işlerine mi girmedik (boğa dönemiydi) , faizsiz kredi gelince çekip altın mi almadık, halka arzlara para yatırıp at yarışı oynar gibi 'düştü/çikti' heyecanla mi beklemedik, borsa mi ogrenmedik öyle ki sonradan ismi Yatırım bizden sorulur olarak degisti
Çok aktif ve çok güzel bir sayfaydi, ben de oradan gaza gelip çil çil altınlar almıştım:) bir sürü arkadas günlük gümüş almaya başlamıştı,sigara parası gibi:) sonra boğa sezounu bitti ,bitcoinler kar etmez oldu, halka arzlara dadandilar uğrastigina değmez oldu,borsa zaten insanları üzdü durdu,bir yandan ekonomik kriz... Sayfa eski ihtişamlı günlerini yitirdi.
Bu gidisle bu sayfa onun yerini alacak gibi, hadi bakalim^^

Uvvv çok iyi ve eğlenceliymiş ya tüh geç kalmışım neyse artık biz daha büyük hesaplar peşindeyiz herkesi evlendireceğiz Seçimlere aday olmuşum gibi hissettim

siz yinede kendinize bir ev alın ne olur ne olmaz global çocuklarınızın vicdanına kalmayın ilerde

siz yinede kendinize bir ev alın ne olur ne olmaz global çocuklarınızın vicdanına kalmayın ilerdeEki Görüntüle 3091773
Varmış varmış eşinin çok güzel bir evi.
Ailesinden de bugün satsa ailesini 50 sene dilediği ülkede, tatillerde keyifle yaşatacak değerde kıymetli evi varmış, ona kalacak o yüzden bu muhabbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…