- 21 Kasım 2021
- 265
- 264
- 33
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
Sen sus senin evin varmıştüm geçinemeyenler toplandıkkk toplandıkkk derizzz.hem de asgari ücretli olmayıp gene de geçinemeyenleriz
2020 de 0.64 faizle 290 bine aldığımız ev şuan 1.400.000.İşte benim anlamadığım da şu; ev alınca hayatımız mahvoluyor diyenler barınmayi bedavaya mi getiriyor anlamadım ki? Zaten kira veriyorsunuz. Bu enflasyonda kiralar artıp krediler enflasyona yeni düşerken herşey ortada aslında.
7000 8000 istendi kiralara.oturduğum eve yüzde yüz zam yaptım kaldım taşınmadım.devlet okulunda çocuk okutayım dedim iyi devlet okulunda.yanındaki evlerin kiraları buydu.koleje yazdırdım yarı burslu daha ucuza geldi.büyük şehirlerde geçinmek zor ötesi artık.allah yardımcımız olsun.Ev sahibi olamayanlar bi süre sonra büyükşehirde barınamayacak bu gidişle
Evi zenginlik göstergesi olarak değilde barınma ihtiyacı olarak görelim..Aaaa konunun adını buldum fakir geldik fakir gidecez klübü
Valla şu sözü şuan çok iyi anlıyorum “Parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor “Evi zenginlik göstergesi olarak değilde barınma ihtiyacı olarak görelim..
Benim ev almayıp kilolarca altını,doları olan tanıdığım var altın dolar yükseldikçe seviniyor ev almıyor diye ben nasıl buna fakir diyeyim istese benim binayı satın alir
borsadan da bir battım bu hafta sormayınn.gene de gülüyorum ne yapayım.kafaya takıp huni mi giyeyim?Biz napalım hem evsiz hem birikimsiz fakirler
Üzülunce geri mi gelecekborsadan da bir battım bu hafta sormayınn.gene de gülüyorum ne yapayım.kafaya takıp huni mi giyeyim?
hah aynen böyle düşündüm.nasılsa geri çıkar satmadığım süreceÜzülunce geri mi gelecek
benim zengin bir çevrem var ama kendim fakirim.onlardan hep şunu duyarım amann para da neymişşşş .e sen de var kardeş tabi ki neymiş dersin.gel benim gibi her ay hesap kitap yaparak geçin de bir göreyim seni de.Valla şu sözü şuan çok iyi anlıyorum “Parayla imanın kimde olduğu belli olmuyor “
Senin evin var mı yok mu ben anlamadım ceycey7000 8000 istendi kiralara.oturduğum eve yüzde yüz zam yaptım kaldım taşınmadım.devlet okulunda çocuk okutayım dedim iyi devlet okulunda.yanındaki evlerin kiraları buydu.koleje yazdırdım yarı burslu daha ucuza geldi.büyük şehirlerde geçinmek zor ötesi artık.allah yardımcımız olsun.
ha ha ha doğru tespit.evim yok kaç yıldır kiradayım ama 2 arabamız var.bunu zenginlik gören akrabam var.kapında 2 araba var daha ne istiyorsun şükret dedi geçen gün.ben şokkk.sanki kapımda 2 ferrari var tövbe tövbe.ikisini satsak evin yarısı ediyor anca.o da sıradan bir evin.atla mı gideydik trafik de koca şehirde?Bir de neyi farkettim biliyor musunuz yakın çevremden..Ne kadar zengin olursa insan o kadar ağlıyor..Yok yok diyor.Yetmiyor diyor.1.derece yakınım apartmanları var esnaf lokantaları var hala fakir olduklarını düşünüyorlar bir de bize heves ediyorlar ne güzel ülkeleri geziyorsunuz diyeNasıl bir bakış açısı bana bi izah ediverinsenize
arsadan aldık ama 3 sene oldu çivi çakılmadı.kirada oturuyorum yani evim yok oturabileceğim şu an.Senin evin var mı yok mu ben anlamadım ceycey
Ben şöyle düşünüyorum. 1 yiyorsan, 1 kenara koymalıyım. Tabi biriktirmek için insan gezip tozmasından geri kalmamalı bence. Bakalım bende biriktiriyorum. Birde internetten gram alıyorum. Aldıkça insanın alası geliyorBen ilk altin almaya basladigimda ceyiz icin alayim diyordum su karaca fln setlerine heves icin. Sonra para biriktikce once araba alayim dedim borcsuz araba aldim sonra da kafaya koyup ev aldim. Para biriktikce insana cesaret geliyor. Ki para biriktirmezsen de bosa gidiyor zaten. Benimle ayni anda ise baslayan bir arkadasim var 7 yildir beraberiz. Her gun bir seyler alip duruyor ne birikimi ne evi ne arabasi hicbir seyi yok. Her ay ayni maasi aldik halbuki.
evsiz bir kaderdaşınım.o yüzden seni en iyi ben anlarımmmSenin evin var mı yok mu ben anlamadım ceycey
Yapilmamasinin sebebi ne, bu durumda napmayi dusunuyorsun, en korktugum sey birikimin boyle hic edilmesiarsadan aldık ama 3 sene oldu çivi çakılmadı.kirada oturuyorum yani evim yok oturabileceğim şu an.
çok büyük proje kat karşılığı yapılacak.son ekonomik şartlardan dolayı firma başlamadı işe henüz.ama arsa payı değerlendi 4 katına çıktı.her şey 4 5 katına çıktı zaten son 2 yıldaYapilmamasinin sebebi ne, bu durumda napmayi dusunuyorsun, en korktugum sey birikimin boyle hic edilmesi
Öyle öyle zengin oluyorlar işteBir de neyi farkettim biliyor musunuz yakın çevremden..Ne kadar zengin olursa insan o kadar ağlıyor..Yok yok diyor.Yetmiyor diyor.1.derece yakınım apartmanları var esnaf lokantaları var hala fakir olduklarını düşünüyorlar bir de bize heves ediyorlar ne güzel ülkeleri geziyorsunuz diyeNasıl bir bakış açısı bana bi izah ediverinsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?