- 8 Ekim 2010
- 846
- 176
- 37
-
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
İş yerindeki sorunlar beni bağlıyor diye düşündüm, ailemle ilgili olana da şok olduğum için paylaştım herşeyi saklamam mı gerekirdi inanın anlamıyorum, eşimiz yakınımız değil miİyi günde kötü günde demek böyle birşey değil bence. Sağlık sorununa diyecek bişey yok onda tabikide destek olmalı ama sizi bile çok da bağlamayan sorunlardan dolayı eşinizin bunalmış olması bana çok normal geldi. Sizi sürekli gergin,yüzü asık görüyorsa,bir de sürekli olarak biseylerden şikayet ediyorsaniz kim olsa bir noktada sıkılır.
Eşiniz sizi hiç dinlemiyor değil ki dinliyor, yorum da yapıyor. Ama siz ısrarla saatlerce teselli edilmek istiyorsunuz. Özellikle kök aile ile ilgili sorunlar evliliğe bu kadar yansıtılmamalı. Bence eşiniz de yoruluyor onun da kendi sorunları olabilir.İş yerindeki sorunlar beni bağlıyor diye düşündüm, ailemle ilgili olana da şok olduğum için paylaştım herşeyi saklamam mı gerekirdi inanın anlamıyorum, eşimiz yakınımız değil mi
Bazen gercekten aşırı negatif insanlar tüketiyor çevreyi bazende sorunlari gözümüzde bizler büyütüyoruz ne gecmedi ki ömür geçtiği gibi ya sıkıntılar geçiyor ya da biz o sıkıntılara alışıyoruz bence esiniz de size anlayis göstermiştir ama çoğu zaman süreklii negatif düşünen dert yanan herseyden sikayet eden insanlardan uzak durulur benim eşimde babasi yüzünden sıkıntı çekiyor ama ne babasi degisir ne de huyu onu öyle kabul edip kendi hayatina odaklanmali yani esinizi cok darlamayin insan zaten zoe yaşıyor böyle bi dünyada bir de işte calisip dert sıkıntı zorluk çekip eve gelip negatiflik duymak istemiyordur.Merhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Paylaşmak başka şey evin içinde sürekli asik suratla bir şeylerden şikayet ederek,dert yanarak,stres içinde gezmek başka şey. Muhtemelen ortamdaki gergin havadan sıkıldı. Başka şeylere gerilip sinirinizi eşinizden de çıkarıyorsaniz tuz biber olur zatenİş yerindeki sorunlar beni bağlıyor diye düşündüm, ailemle ilgili olana da şok olduğum için paylaştım herşeyi saklamam mı gerekirdi inanın anlamıyorum, eşimiz yakınımız değil mi
Sirf bu sebeple hayatımın en ciddi ve güzel ilişkisini sonlandırdım. Eşiniz gibi destek oldum, sorunların başladığı andan itibaren gerçekten isteyerek yanındaydım çok da iyi geldim ama bundan fazlası psikolog görevi yerine girer ve hiç birimiz rehabilitasyon merkezi değiliz, olamayız da.. enerjimiz destek gücümüz sonsuz değil bir yerden sonra ağır sorunlar karşısında profesyonel destek alınması gerekiyor.Merhabalar
Son zamanlarda iş yerimde ciddi sıkıntılar yaşadım, projelerimde çıkan sıkıntılar amirimle yaşadıklarım eve gelip sıkıntılarımı eşime anlattım. Hiç bilmediğim ciddi sağlık sorunlarım ortaya çıktı haliyle çok korktum, eşim o dönem çok destek oldu, şükürler olsun atlattık.Hemen devamında kendi ailemin problemleri başgösterdi(benimle ilgili değil)derken ben aşırı stresli bir süreç yaşadım ve eşime evime hepsi yansıdı. Şimdiye kadar işimle ailemle sağlığımla ilgili bu kadar sorun yaşamamıştım haliyle çok üzüldüm, anlatmak istiyorum kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum.
Ama bugün sabah öğrendim ki benim sıkıntılarımdan bıkmış, stresimden bıkmış.Artık yetermiş. Normale göre daha stresli olduğumu kabul ediyorum ama herşey üst üste geldi.Eşimle tam evliliğimizdeki sorunları çözdük herşey düzene girdi diye düşünürken bugün duyduklarım beni yıktı. İyi gün kötü gün nerede kaldı,sadece iyi günde mi beraber olacaz. çok ciddi tartıştık içim paramparça. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş yerimde ve ailemde yaşanan sıkıntılar ciddi olmasa eve taşımam ama işin içinden çıkamamıştım ne yapsaydım kendi başıma mı çözseydim gerçekten şaşkınım üzgünüm.sağlığımı zaten kendim halledemezdim.
Bu arada bu sıkıntılar yaşanırken arada yüzüm düşüyor modum değişiyor hepsi meğerse yanlışmış.Ne yapacağımı ne düşüneceğim şaşırdım.Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Erkeklerle kadinlarin sorunlara bakis acisi farkli. Siz konusarak, raahtlarsiniz o an sorun cozmek ilk onceliginiz degil sadece konusmak ve rahatlamak istersiniz ama erkekler bir sorun uzerine konusuyorsaniz onu cozmek ve konuyu kapatmak isterler.Merhabalar
Insanın gönül bagını terk edebilmesi genclik aklıyla kolay olmuyor vay olsun oy ben herseye gogus gererim dıye genel aptallık silsilesi ıcınde olunuyor normalde.Sirf bu sebeple hayatımın en ciddi ve güzel ilişkisini sonlandırdım. Eşiniz gibi destek oldum, sorunların başladığı andan itibaren gerçekten isteyerek yanındaydım çok da iyi geldim ama bundan fazlası psikolog görevi yerine girer ve hiç birimiz rehabilitasyon merkezi değiliz, olamayız da.. enerjimiz destek gücümüz sonsuz değil bir yerden sonra ağır sorunlar karşısında profesyonel destek alınması gerekiyor.
Birgün ablamın aldatılışını İlk ogrendıgımızde gecenin körüydü eşime anlatmaya baslamıstım o kadar uzatmışım ki adam uyumustuErkeklerle kadinlarin sorunlara bakis acisi farkli. Siz konusarak, raahtlarsiniz o an sorun cozmek ilk onceliginiz degil sadece konusmak ve rahatlamak istersiniz ama erkekler bir sorun uzerine konusuyorsaniz onu cozmek ve konuyu kapatmak isterler.
Stresinizi yonetmek icin bir yontem bulsaniz iyi olur bence. Meditasyon mu yapiyorsunuz, spor mu yaparsiniz artik bilemem. Bu durumdan kendinizi bir siyirin.
Karsi tarafta surekli surekli sizin sorunlarinizi dinlemek de zorunda degil. Belki onunda icinde sorunlari var. Hic sordunuz mu? Sizden, esinize sira geldi mi?
Ya da sikintilardan baska konusacak daha guzel konulariniz var mi?
Yüzde yüzünü olmasa da aile ve iş konusunda ciddi sıkıntım olunca ben de oaylaşırım. Eşim de destek olur..böyle bir tepki hiç görmedim. Bana yatsıtma dediği stres sizin hayatınızda zaten. Sizin dayandığınız stresindinpemek de fazla gelmiş. Adan Z ye mi yansıttınız acaba. Belli iranda normal bence hatta gerekli. Ama fazlası cidden yoruyor. Yorma nedeni de şu elinden bişey gelmemesi. Dinliyorum ama bir faydam olmuyor hissi. Bir de aile konusunda sizi üzgün görünce gaza gelip ailenize bişey deme karışma ya da ilerde buradan sizi yaralama ihtimali olabilir ummadık zamandaMerhabalar