Üyeliğin eski olabilmesi için önce bi yeni üye olmak gerek diye biliyorum. Zamanla bizlerde eskir başka başka konularda açarızYa bu +18 konu açanların neden hemen hemen hepsi Yeni Üye....
Sevişemediğinizde mi aklınıza geliyor Burası ??????
Canım benim eşimde de aynı sorun nedense cimselikden uzak ya istediği gibi çıkmadım görsel olarak yada bilmiyorum zayıf cinseliğe herhal. Ben bi türlü çözemedim açık açık da konuşdum olduğu zamanlarda da 2-3dk yapıyor bırakıyor sen bencilsin bitirip yatıyon ama ya ben diyorum
Sana ne olcakki diyor hep
Iki dakika sürüyorsa erken boşalma sorunu vardır.Bence cinsellikten uzaktır başka bi açıklaması olamaz.
Bizimde aynı şekilde yani 4 5 ayda bir birlikte oluyoruz o da 2 dk bile sürmüyo. Acaba psikolojik bi durum mu yoksa doktora falan götürsem mi
Oluyor ön sevişme ama dokunduğum anda boşalıyo bazen ilişkiye girmeden yatıp uyuyoruzIki dakika sürüyorsa erken boşalma sorunu vardır.
Ön sevişme olmuyor mu?
Erken boşalma sorunu var adamda. Doktora gitmeye ikna edin.Oluyor ön sevişme ama dokunduğum anda boşalıyo bazen ilişkiye girmeden yatıp uyuyoruz
Bencede öyle yapmalıyım. Belkide özgüveni eksik olduğu için yaklaşamıyo banaErken boşalma sorunu var adamda. Doktora gitmeye ikna edin.
İnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmenBence cinsellikten uzaktır başka bi açıklaması olamaz.
Bizimde aynı şekilde yani 4 5 ayda bir birlikte oluyoruz o da 2 dk bile sürmüyo. Acaba psikolojik bi durum mu yoksa doktora falan götürsem mi
Oluyor ön sevişme ama dokunduğum anda boşalıyo bazen ilişkiye girmeden yatıp uyuyoruz
Tabikide evlilik bundan ibaret değil ama evliliğin başrollerinden biridir cinsellik. Evlilikte cinsellik yoksa ev arkadaşlığından ne farkı kalırki ve birbirine temas evliliğide güzelleştirir. Sabah güne mutlu uyanmasını sağlar insanın. Bence sen normalsin eşin hiç düşkün değilİnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmenresmen kendimi pazarlar gibi oluyor ama bana anormal geldiği için genciz sonuçta hani büyükler derler ya içiniz kıpır kıpırdır ama değil işte çok farklı bekliyordum cinselliği heleki kocandan. Yoksa sevmesine seviyor beni hamileyim şuan sırf çocuk olsun diye hep cinselik oldu randevulaşıyorduk resmen bazen akşam yumurta günü diye bazen bana of başım ağrıyor çok yorgunum yok belimm ağrıyor diyordu. Şuan hamilelikdenn dolayı zaten onun canına minnet olmuyoruz birlikde. Hiçde şikayetçi değil bu durumdan. İlk başlarda iyi geceler kanka diyordum Yatakda
Oyuzden uzak duruyor sizden doktora gitmesi lazım böyle ömür geçmez.Oluyor ön sevişme ama dokunduğum anda boşalıyo bazen ilişkiye girmeden yatıp uyuyoruz
O zaman kesin doktora götürmeliyim. Allahtan öyle itiraz edebilecek biride değil. Çok sağolOyuzden uzak duruyor sizden doktora gitmesi lazım böyle ömür geçmez.
Bekarligindan kalma mast. Alışkanlığı varsa ondan dolayi da erken boşalma olabiliyor.
Ama biliyor musun son zamanlarda burda çok böyle konular açıldı genç çiftlerin bizim gibi kocaların isteksiz olmaları çok fazla. Tek değiliz yaniTabikide evlilik bundan ibaret değil ama evliliğin başrollerinden biridir cinsellik. Evlilikte cinsellik yoksa ev arkadaşlığından ne farkı kalırki ve birbirine temas evliliğide güzelleştirir. Sabah güne mutlu uyanmasını sağlar insanın. Bence sen normalsin eşin hiç düşkün değil
Neden böyle gerçekten anlamıyorum. Bakımlı alımlı bi kadınım yani bir erkek başka ne isterki. Bu kesinlikle doktorluk bi durum benceAma
Ama biliyor musun son zamanlarda burda çok böyle konular açıldı genç çiftlerin bizim gibi kocaların isteksiz olmaları çok fazla. Tek değiliz yani
İnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmenresmen kendimi pazarlar gibi oluyor ama bana anormal geldiği için genciz sonuçta hani büyükler derler ya içiniz kıpır kıpırdır ama değil işte çok farklı bekliyordum cinselliği heleki kocandan. Yoksa sevmesine seviyor beni hamileyim şuan sırf çocuk olsun diye hep cinselik oldu randevulaşıyorduk resmen bazen akşam yumurta günü diye bazen bana of başım ağrıyor çok yorgunum yok belimm ağrıyor diyordu. Şuan hamilelikdenn dolayı zaten onun canına minnet olmuyoruz birlikde. Hiçde şikayetçi değil bu durumdan. İlk başlarda iyi geceler kanka diyordum Yatakda
Hamile değilim bu gidişlede hiç anne olamicam galiba. Bende çok konuşuyorum cinsellik evliliğin mutluluk derecesini arttırır diye ama yok yanaşmıyo. Sabahları ben uyurken gizli gizli dokunuyor bana anlamıyorumEn fazla 6 mibence evliliğinizde ciddi bi sorun bu kesinlikle terapiste filan gitmelisiniz, hamilelikten dolayı belki erteliyorsunuz onu bilemem ama bu evliliğin tadıdır aranızdaki muhabbeti artırır.
Ne yapim bacım artık gülüyorum Halime. Eşcinsel değil yüzde yüz eminim ama belki çekici bulmuyordur beni dedim zaten belki istediği gibi çıkmadım. Aseksüel nedir ki duymadım hiç.Ağlanacak halinize gülüyorsunuz valla. Hormon testi yaptırın mutlaka eşinize. Bir sürü sebebi olabilir. Gizli eşcinsel olabilir, sizi çekici bulmuyor olabilir, kendisi sağlıksız hormonlarında bir sıkıntı olabilir ya da hiçbiri yoktur aseksüel olabilir.