- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
Aynen Haklısınız.Bu arkadaşınkinde başka bir şey var herhalde 4-5 ayda 1 sağlık problemi yoksa ya kendi kendini tatmin ediyor ya aldatıyor diye düşünürüm kendimde olsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Haklısınız.Bu arkadaşınkinde başka bir şey var herhalde 4-5 ayda 1 sağlık problemi yoksa ya kendi kendini tatmin ediyor ya aldatıyor diye düşünürüm kendimde olsa.
Kesinlikle bizde bir yıllık evliyiz ama iki günde 6 kez ilişki yaşıyoruz ertelemeyin doktora gidin biran onceNeden böyle gerçekten anlamıyorum. Bakımlı alımlı bi kadınım yani bir erkek başka ne isterki. Bu kesinlikle doktorluk bi durum bence
Bence okumaya ihtiyaci var kadinlarinda orgazm olmaya hakki var sonuctaCanım benim eşimde de aynı sorun nedense cimselikden uzak ya istediği gibi çıkmadım görsel olarak yada bilmiyorum zayıf cinseliğe herhal. Ben bi türlü çözemedim açık açık da konuşdum olduğu zamanlarda da 2-3dk yapıyor bırakıyor sen bencilsin bitirip yatıyon ama ya ben diyorum
Sana ne olcakki diyor hep
Allah yardim etsin zor esinde sukretsinİnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmen resmen kendimi pazarlar gibi oluyor ama bana anormal geldiği için genciz sonuçta hani büyükler derler ya içiniz kıpır kıpırdır ama değil işte çok farklı bekliyordum cinselliği heleki kocandan. Yoksa sevmesine seviyor beni hamileyim şuan sırf çocuk olsun diye hep cinselik oldu randevulaşıyorduk resmen bazen akşam yumurta günü diye bazen bana of başım ağrıyor çok yorgunum yok belimm ağrıyor diyordu. Şuan hamilelikdenn dolayı zaten onun canına minnet olmuyoruz birlikde. Hiçde şikayetçi değil bu durumdan. İlk başlarda iyi geceler kanka diyordum Yatakda
aldatma olduğunu sanmıyorum ben.Merhaba arkadaşlar. Ben 1 yıllık evliyim güzel ve bakımlı bir kadınım. Ama bu zamana kadar en fazla 6 kere birlikte olmuşuzdur. Eşim beni istiyor farkındayım ama iş cinselliğe gelince geri çekiliyor. Bazı zamanlar sabahları ben uyurken bana dokunuyor ama uyandığımı anladığı anda uyuma taklidi yapıyor. Evliliğimizde ne cinselliğimiz ne de muhabbetimiz var. Ne yapmalıyım
Bende fikrine katiliyorum hatta bazen esime diyorum benim icin giyin kusan sende beni cezbed nerdeeealdatma olduğunu sanmıyorum ben.
Çok sorun yapmayin en azından kendinizde aramayin sorunu bence.ama herşeye rağmen takiliyorsaniz eşinizin sevdiği tarzi öğrenebilirsiniz giyim bakım makyaj gibi ne tarz seviyorsa erkek gözüyle seviyormuşya nerden biliyim ilgisini çekin(hep kadın ilgi çekmek zorundaya zaten erkeklerin hepsinde Brad Pitt özgüveni Türkiye'de kadınlar erkeklerden çok daha bakımlı benim gördüğüm o)yani çok takiyorsaniz ilgisini çekin.yoksa bunların hiçbirini yapmak zorunda değilsiniz tabiki keyfi bilir mantıklı olan bu aslında. Bebeğinizi düşünün
YaniiiiiiiiiiBende fikrine katiliyorum hatta bazen esime diyorum benim icin giyin kusan sende beni cezbed nerdeee
Gobek gitsin diyorum hosuma gitmiyor
Goz zevkimi bozuyor
Elden gelir bir sey yok ama soyleye soyleye zayiflaticamYaniiiiiiiiii
Elden gelir bir sey yok ama soyleye soyleye zayiflaticam
Belki bu sorundan üye oldu? Direk taşlayın dimiYa bu +18 konu açanların neden hemen hemen hepsi Yeni Üye....
Sevişemediğinizde mi aklınıza geliyor Burası ??????
Sana ne olcakki derken? Eşiniz sizin de ihtiyaçlarınızın olduğunu bilmiyor galiba. Cinselliğin sadece erkeklere özgü olduğunu falan mi sanıyorCanım benim eşimde de aynı sorun nedense cimselikden uzak ya istediği gibi çıkmadım görsel olarak yada bilmiyorum zayıf cinseliğe herhal. Ben bi türlü çözemedim açık açık da konuşdum olduğu zamanlarda da 2-3dk yapıyor bırakıyor sen bencilsin bitirip yatıyon ama ya ben diyorum
Sana ne olcakki diyor hep
Belki bu sorundan üye oldu? Direk taşlayın dimi
Direk altında bir şey aramanız? Hayır yani sizene?Taşlamış mıyım ?????
Direk altında bir şey aramanız? Hayır yani sizene?