Aseksüellik cinselliğe düşkün olmamak gibi bişeyNe yapim bacım artık gülüyorum Halime. Eşcinsel değil yüzde yüz eminim ama belki çekici bulmuyordur beni dedim zaten belki istediği gibi çıkmadım. Aseksüel nedir ki duymadım hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aseksüellik cinselliğe düşkün olmamak gibi bişeyNe yapim bacım artık gülüyorum Halime. Eşcinsel değil yüzde yüz eminim ama belki çekici bulmuyordur beni dedim zaten belki istediği gibi çıkmadım. Aseksüel nedir ki duymadım hiç.
Rica ederim canım üstüne düşün mutlaka yoksa böyle devam eder.O zaman kesin doktora götürmeliyim. Allahtan öyle itiraz edebilecek biride değil. Çok sağol
Ee öyle zaten. Ama beni çok seviyor herzaman beni düşünür alır sorar evse yardımcı olur her akşam uyurken sarılır öper sabah günaydın der öper . Sevmeyen bunları yapmaz ki demiAseksüellik cinselliğe düşkün olmamak gibi bişey
Ne yapim bacım artık gülüyorum Halime. Eşcinsel değil yüzde yüz eminim ama belki çekici bulmuyordur beni dedim zaten belki istediği gibi çıkmadım. Aseksüel nedir ki duymadım hiç.
Kesinlikle katılıyorumCinsellik konusunda isteği olmayan demek. Sarılır sever ama cinsellik istemez isteksizdir bu konuda. Hormon testinde çıkar sanırım onlar belki ilaç verir tedavisi vardır.
Buçok büyük bir sorun. Gülme gerekirse ciddi ciddi konuş. Bu boşanma sebebi kanunda bile. “Evlilik birliğinin temelden sarsılması” eşim benimle cinsellik yaşamıyor demek. evet her şey cinsellik değil ama bu insanın psikolojisini de bozar özgüvenini de yıkar. Ben çirkin miyim benim beğenmiyor mu acaba başkaları çekici gelir mi. İnsan kafayı yer bunu çözmeyen yanaşıp çözecek. Yoksa da güle güle bence
Cinsellik konusunda isteği olmayan demek. Sarılır sever ama cinsellik istemez isteksizdir bu konuda. Hormon testinde çıkar sanırım onlar belki ilaç verir tedavisi vardır.
Buçok büyük bir sorun. Gülme gerekirse ciddi ciddi konuş. Bu boşanma sebebi kanunda bile. “Evlilik birliğinin temelden sarsılması” eşim benimle cinsellik yaşamıyor demek. evet her şey cinsellik değil ama bu insanın psikolojisini de bozar özgüvenini de yıkar. Ben çirkin miyim benim beğenmiyor mu acaba başkaları çekici gelir mi. İnsan kafayı yer bunu çözmeyen yanaşıp çözecek. Yoksa da güle güle bence
İyi sabrediyorsunuz helalHamile değilim bu gidişlede hiç anne olamicam galiba. Bende çok konuşuyorum cinsellik evliliğin mutluluk derecesini arttırır diye ama yok yanaşmıyo. Sabahları ben uyurken gizli gizli dokunuyor bana anlamıyorum
Gizli gizli dokunması, çekindiğini ifade ediyor bir bakıma. Yoksa neden sizin uyurken yapsın bunu. Uyanıkken yapardı. Birliktelik esnasında nasıl davranıyor? Çekingen mi?Hamile değilim bu gidişlede hiç anne olamicam galiba. Bende çok konuşuyorum cinsellik evliliğin mutluluk derecesini arttırır diye ama yok yanaşmıyo. Sabahları ben uyurken gizli gizli dokunuyor bana anlamıyorum
İlk başlaması oldukça çekingen oluyo ama sonra normalleşiyo zaten 2dk bile geçmeden boşalıyo. Ama anlamıyorum neden çekiniyo ben kendimi geri çekmiyorumki sonuçtaGizli gizli dokunması, çekindiğini ifade ediyor bir bakıma. Yoksa neden sizin uyurken yapsın bunu. Uyanıkken yapardı. Birliktelik esnasında nasıl davranıyor? Çekingen mi?
İlk başlaması oldukça çekingen oluyo ama sonra normalleşiyo zaten 2dk bile geçmeden boşalıyo. Ama anlamıyorum neden çekiniyo ben kendimi geri çekmiyorumki sonuçta
Oha ben şokİnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmen resmen kendimi pazarlar gibi oluyor ama bana anormal geldiği için genciz sonuçta hani büyükler derler ya içiniz kıpır kıpırdır ama değil işte çok farklı bekliyordum cinselliği heleki kocandan. Yoksa sevmesine seviyor beni hamileyim şuan sırf çocuk olsun diye hep cinselik oldu randevulaşıyorduk resmen bazen akşam yumurta günü diye bazen bana of başım ağrıyor çok yorgunum yok belimm ağrıyor diyordu. Şuan hamilelikdenn dolayı zaten onun canına minnet olmuyoruz birlikde. Hiçde şikayetçi değil bu durumdan. İlk başlarda iyi geceler kanka diyordum Yatakda
Benim eşim işten güçten 2 3 gün uzak dursa psikolojim bozuluyor benim nolıyor diyeCinsellik konusunda isteği olmayan demek. Sarılır sever ama cinsellik istemez isteksizdir bu konuda. Hormon testinde çıkar sanırım onlar belki ilaç verir tedavisi vardır.
Buçok büyük bir sorun. Gülme gerekirse ciddi ciddi konuş. Bu boşanma sebebi kanunda bile. “Evlilik birliğinin temelden sarsılması” eşim benimle cinsellik yaşamıyor demek. evet her şey cinsellik değil ama bu insanın psikolojisini de bozar özgüvenini de yıkar. Ben çirkin miyim benim beğenmiyor mu acaba başkaları çekici gelir mi. İnsan kafayı yer bunu çözmeye yanaşıp çözecek. Yoksa da güle güle bence
Bence bu tür problemi çözmeden çocuk düşünmemelisiniz. Çocuk problemini çözmeyecek daha da derinleştirecek.İnan bilmiyorum bende düşündüm doktora götürmeyi bana ne meraklısın evlilik bundan mi ibaret diyip duruyor. Yahu adam hiç mi canın beni çekmiyor diyorum resmen resmen kendimi pazarlar gibi oluyor ama bana anormal geldiği için genciz sonuçta hani büyükler derler ya içiniz kıpır kıpırdır ama değil işte çok farklı bekliyordum cinselliği heleki kocandan. Yoksa sevmesine seviyor beni hamileyim şuan sırf çocuk olsun diye hep cinselik oldu randevulaşıyorduk resmen bazen akşam yumurta günü diye bazen bana of başım ağrıyor çok yorgunum yok belimm ağrıyor diyordu. Şuan hamilelikdenn dolayı zaten onun canına minnet olmuyoruz birlikde. Hiçde şikayetçi değil bu durumdan. İlk başlarda iyi geceler kanka diyordum Yatakda
Erken boşalma problemi olanların ön sevişmeyi kısa tutmaları gerek bence yoksa erken boşalma daha erken olur mantıken.
4/5 ayda bir ilişki şaşırtıcı
Normal olan 2/3 güne 1 olması (Bence)