Eşim benimle ilgilenmiyor

İlgi çekmeye çalışıyor. Gerçekliğinden şüpheliyim, gerçek bile olsa zihin yapısınin sağlığından. Sabah çok alıntı yapan olur. Amacı dikkat çekmek zaten.
sanmıyorum, biz istemesek de maalesef gerçek gibi. muhtemelen değer görmemiş ve sevilmemiş bi kadın. tamamen erkeğin isteğine odaklı. ayaklarını yıka hoşuna gider demesini de bekliyorum.

sanmıyorum, biz istemesek de maalesef gerçek gibi. muhtemelen değer görmemiş ve sevilmemiş bi kadın. tamamen erkeğin isteğine odaklı. ayaklarını yıka hoşuna gider demesini de bekliyorum.
Çok üst üste yazmış. Adeta bana bakın diye bağırıyor. İstediği ilgiyi vermemek lazım. Bastığımız beğenmedim tusundan bile haz alabilir.

Ha gayret hamile kalın o zaman da çocuğu bahane edersiniz. Kocam beni yollamıyor ne demek? Perde açtırmıyor ne demek? İşkence etmek için kaçırıp bir odaya saklayan psikopattan ne farkı var bu sevdiğiniz adamın, kocanın?

Çocuğu olan çocuğunu, olmayan ana babasını bahane ediyor. 50-60 bin paranız varmış, her yerde iş bulabilecek geçerli mesleğiniz de var. Hiç mi eski işyerlerinizden arkadaşınız tanıdığınız yok? Şehre uzak olsun ücra yerde olsun, 1+1 ev bulun bir sabah toplayın eşyalarınızı gidin evden. Anam üzülür babam kabul etmez herkes beni kötü biliyor... drama üstüne drama. Benim arkadaşım komşum olsanız git ötede ağla derdim. Çocuk yok, eğitimli meslek sahibi kadın, taşı sıksa suyunu çıkarır ama oturmuş çıkış yolu bulamıyorum diyor.

Ha yok ben böyle seviyorum, bir önceki dağa götürdü beni öldürecekti bu da perde açsam deliriyor sokağa çıkarsam aldatacağımı düşünüyor diye adrenalin peşindeyseniz o başka.

Kaç gündür iki çocuğumla ortada kaldım, ailemin evlerine sığdırmadı, teyzemin yanında sığıntı gibi oldum diyen üyeyi ve çocuklarını düşünüyorum. İnşallah bir çıkış yolu bulur kadıncağız diyorum. Millet sosyopat erkeklerden kopamıyor iyi mi?

Canım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.
Daha yeni evlisiniz.Sen kendine odaklan eşinden ziyade evde hobi edin güzel kitaplar oku yakın cevrenle güzel irtibat kur ev gezmesi gibi vs.
Sonra eşini açmaya calis bakımlı ol ilgiyi çek üstüne .konustur ne derdi var gibi .Bı sıkıntısmi var ..Sevdiğini söyle sevgini hissettir ondanda görmek istediğini ifade et.

Fantezi dünyanı geliştir sevisme ve devamını biraz kadın olarak sen devral
Farklı şeyler giy mesela vsvs

Bütün ödevleri kadına vermişsiniz kocaya kalmamış hiç, yok mu kocada kusur? Erkek efendi, kadın da kölesi o yüzden fantezi yapsın farklı şeyler giysin bakımlı olsun.

Bence siz en yakın zamanda özgüven nedir nasıl kazanılır, insan nasıl birey olur kendine nasıl saygı duyar kursuna gidin.
Zamanla aşılıyormuş ya aşılmazsa? Napalım şansına küs senin kocan da böyleymiş mi diyeceksiniz? Oradan sallamak kolay psikolojik şiddet eziyet gören siz değilsiniz.

Niye evde hobi edinsin, kadının mesleği var ve iyi kazancı olan bir meslek. Çevresiyle irtibat kurması yasak perde bile açamıyor, ev arkadaş gezmesi yapamaz okuduğunuzu iyi anlayın. Bu yaşa kadar insan olamamış saygı empati nedir bilmemiş adamı eğitmeye düzeltmeye çalışsın niye, çünkü o efendisi değil mi?

Kendinizi ezdirmissiniz ne dmeek calismami istemiyor siz ilk evlilikten cikmissiniz neyi istediginizi daha iyi biliyorsunuz
Ben yerinizde olsam ilkini şak diye bosadim beni zorlama derdim istedigim ilgi sevgi vakit gecirme ile evlendim kos kos oturacak halim yok evde ben annemin evindede tek yasardim demeniz gerekirdi

Canım sen havalandir o ise sen bak de orta yolu bul .tamam yeterki sen yanlış anlama de ..
Hele bı yap bakalım bi dene gör

Azalarak bitin lütfen. Bir de kadına ev ödevi veriyorsunuz. Bunlar nasıl tavsiyeler. İsterseniz eşi banyo yapmasın kadıncağız yalayarak temizlesin adamı. Şaka gibi.

Adamın dünya kadar berbat huyu varken benimle ilgilenmiyor diye dertlenmeniz şaka gibi gerçekten.
Evlenmeden bu tiplerin kendini belli etmemesi imkansız.
Bile bile evlenmişsiniz bence.

İzin vermiyor çok tartıştım bu konuda hakkında ben çalışmak istiyorum diye ama asla diyor başka. Bişey demiyor lütfen benim açımdan bakın 7 24 evdeyim ve onsuz dışarı çıkmama karışıyor istemiyor kendi de işden dolayı götüremiyor ne yapayım
İlk evliliği ve önceki ilişkileri hakkında bilginiz var mı ?belki güven sorunu vardır bide yoğun ve zor bir işi varsa yoruluyor olabilir
Tartışmayi bırakın bir süre onunla tartışmaya girmeyin evinizde internet var ise çok güzel eğitim vs videolari var sonra eltiniz görümceniz kardeşleriniz ailenizle vakit geçirmeye çalışın hiç insan görmemek de depresyona sokar insanı
Fazla üstüne düşmeyin kendi haline bırakın
İkinci evlilikte düzen kurmak birşeyleri yerine oturtmak daha zor malesef

Birşey dikkatimi çekti forumda ki tüm hanım arkadaşlar çalışan ayağı yere basan sosyal çevresi olan sosyal bir hayat vs ye sahip insanlar olduklarını söylüyor her konu açana boşan ayrıl çalış diyorlar
Ama iyi bir kariyeri olan yada çalışan bir insan buraya her konuya yazamaz ki çünkü vakti olmaz
Sonra ezilmeyen çok çok mutlu olan kadın buralarda yazıp konu kovalamaz ki
Sonra hadi diyelim çok mutlu işi de var sırf eğlence veya vakit dolsun diye yazıyor olsun bu kadar boş vakit bulamaz ki insan
Burası sosyal medya gibi herkes diyemem ama bir çoğu hayali bir karakter yaratmış burada olmadığı kişi gibi davranıyor
Konu sahibi belli ki zor şeyler yaşamış doğru düşünemiyor belki sevgi açlığı çekiyor
Umarım hayatı güzel olur ve aydınlığa çıkar
Ben buraya motive olamadığım ev işi düzen ve temizlik için diyet için üye oldum bide sosyal bir çevrem yok tek başıma olmayi tercih ediyor az biraz da burada vakit öldürmek için varım yani
Kafam eserse çıkar bir sinema bir kahve yaparim dışarda kütüphane ye üye oldum kurslara gidiyorum kendimle yaşamayı öğrendim
Ama burada meslek sahibi olup çalışıp bu kadar boş vakit nasıl buluyor insanlar onu anlayamadım ben ev hanımıyım çalışmıyorum bu arada sadece artık çalışmak istemiyorum kendim sağlığım için

Konu sahibi geçen yıl hamileyim demiş sonra başka bir konuda 23 yaşında 2 aylık evliyim demiş sonra başka başka çelişkiler var

Bu evlilik aşktan ziyade sadece ruhsatlı olarak seks yapmak için tertip edilmiş sanki.
🤷
Son zamanlarda o iş de olmayınca sizin canınız sikilmis.
Zaten ilk 5 ay için sürekli kavga gürültü fazla bana kalırsa.

Aman çocuk yapmayın. Ailenizde baştan üzülür sonra kabullenir. Böyle biri ile evli kalınmaz. Sizi sevdiği falan yok amacı düzeni olsun evde işini yapan olsun yeter. Bir de evden çıkarmamak, işe girmene karışması, aldatırsın beni demesi çekilecek, kabul edilecek bir şey değil.

Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilir
Tadında yap ..Temiz özenli düzgün giyin yemeğini güzel yap hafifmesrep takılma ciddi saygılı dur bakalım nasıl olacak öyle dene .
Erkekler onyargida uzmandır .belki seni farklı gördü evlenince
Şaka mı bu yorumlarınız. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.
Neyse daha fazla yazmayacağım

Ay ne sıkıcı bir eş. Kendi annesi moduna sokmuş sadece işi düştüğün de karısı oluveriyorsunuz herhalde.

Back
X