Eşim benimle ilgilenmiyor

Zaten bende 7 24 perde açan biri değilim ama gündüz havalansın diye açmak zorunda kalıyorum ona bile karışıyor açma diye anlayamazsın
Canım sen havalandir o ise sen bak de orta yolu bul .tamam yeterki sen yanlış anlama de ..
Hele bı yap bakalım bi dene gör

Canım sen havalandir o ise sen bak de orta yolu bul .tamam yeterki sen yanlış anlama de ..
Hele bı yap bakalım bi dene gör
Tek sorun perde değil ki diyorum ki evdeyim hiç gün yüzü görmüyorum sürekli evdeyiz dışarı çıkmıyor benide yollamıyor evde de sürekli iş konuşuyoruz ilişkiye bile girmek istemiyor artık

Kendim ettim kendim buldum gibi hissediyorum bilmiyorum sevgiliyken böyle değildi şimdi sürekli kural koyuyor karımsın yapamazsın karımsız gidemezsin vs
Evlilik elbette başka olacak.
Sevgilik nişanlılık gibi olmyor.
Sende ona sınır koy sahiplendiği ni hissettir

Konu sahibinin eski konularına baktınız mı ?
Azıcık ..ama ben farklı bir şekilde yaklaşmak istiyorum bazen hemcinsimiz de olsa gerçekten yanlış davranabiliyor .
Sonra bu gecenin vaktinde elinde tlf olması bile cekinmesini gerektirir öyle bir eşe rağmen yazıyor hadi adam uyansa ne yapıyorsun felan dese ne bileyim😂😂😬😬😝

İlk evlilik acemiliğe tecrübesizliğe falan denk geliyor olabilir ama ben ikinci evliliğinde bu saçma sapan adamları koca diye alanları anlamıyorum. Hayır gördün ilk evliliğinde beklentilerin ne eksikler ne nasıl birini seçmen gerektiğini artık biliyor olman lazım.
Çalışırsan beni aldatırsın diyen adamla ne demeye evlendin?

Bu herif hasta ciddi sorunları var kendini koru bundan.
Ailene gidemiyorsan kadın sığınma evine git.
Daha gençsin ölümden dönmüşsün bundan da kurtul yazık olur sana.
Hapis hayatı yaşıyorsun, psikolojik şiddet görüyorsun,hakaretler küfürler.
İlişki falan da isteme bu pislikten.
Ne desek kendine gelirsin bilmiyorum kırıcı olmak da istemiyorum ben senin haline üzüldüm gerçekten.
Seni kıskanıyor zannediyorsan kıskanmak bu değil arkadaşım 😔

Çocuk felan olmadan ayrılmaya bak. Ailen tabikide istemez. Kızımız mimlenecek. Geçimsiz ilan edilecek dye. Öyle hayat geçmez 5 yıl sonra neden harcadım yıllarımı dersin

Benim yaşlı karı koca komşum var.
8 seneyi geçti bu evdeyim o komşuyu 8 kez görmedim.
Adam evlendiğinden beri kadını dışarı cikartmiyormus,perdeleri hep kapalı.
Bazen bayramlarda giderim evlerine kadın artık konuşmayı unutmuş o derece.
Zaten yaşlılar adam duymuyor bir bağırıyor kadına herkes duyuyor.
Adam ölse de o kadın o evden çıkmaz o derece.
Sizde mi öyle olmak istiyorsunuz yazık değil mi.
Bir de çocuğunuz olsa ne olacak nasıl geçer böyle hayat.
Bu teyzenin 2 oğlu bir kızı var sürekli gelirler ama kadın hiç gitmedi galiba evlerine.
Yapmayın kendinize bunu.

Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilir
Tadında yap ..Temiz özenli düzgün giyin yemeğini güzel yap hafifmesrep takılma ciddi saygılı dur bakalım nasıl olacak öyle dene .
Erkekler onyargida uzmandır .belki seni farklı gördü evlenince

Aynen bence bu konu sahibi arkadasizmida da biraz tuhaflık var hemen adamın üstüne gitmemek gerek ..

Senin tarzın saygın gerçekten zayıf ..oyuzden biraz tedibe ihtiyacın var belkide(!)

Canim sana sevgi ve saygisi kalmamış gözünde bitmissin degersizlesmissin
Seni zayıf karakterli arkadan iş çeviren olarak görüyor.tamam.
Ama buna ne sebebiyet vermiş o beni düşündürdü ..

Bu ikinci evliliği belkide kendisinde sıkıntı var arkadaşımızın o konuda yardım etsek bir yuva kurtulur ..haksizmiyim

Yani perdeye dikkat eden hastave manyak mi ..

Biz anne ve ecdadimizdan bununla ilgili ne öğütler duyduk yani basitinden dikkat etmek lazım vs kadın olarak..bunlar ufak ama mideyi bulandirmamak adına güzel kadim şeyler olgular.Prensibler.. sizin görmezlikten geldiğiniz şeyler mide bulandiyor olabilir ne bileyim biraz düşünün enine boyuna acele etmeyin ..Yaşınızda küçük boşanirsin biter tamam önemli olan yürütmek idare etmek başa çıkmak..sevgi ve saygı emek ile oluyor ne olur unutma

İşte duman hangi alevden yükselmiş diye merak ediyor insan .Hakim bir konuda iki tarafa bakıp hükmeder burada tek taraflı konuşmalar oluyor .ama Çok cihetle bakıp hüküm vermek mesele
Allah aşkına ne saçmalıyorsun?
Dalga falan mı geçiyorsun acaba dedim de yok gayet ciddi gibisin.

Eşinize ne yahu siz kole misiniz? Çalışın paranızla istediğinizi alır istediğiniz yeri gezersiniz. Bos bos evde ne bekliyorsunuz esten izinle mi calisiliyor ben anlamadim

Allah aşkına neler oluyor adamlar daha çok duyuyor guvenmemme noktası senden değil etraftanda olur ..Kıskanması anormal mi Allah aşkına .
Asıl ortaliga paçavra gibi salan erkekler de problem var..bunu kimse konuşmuyor.
Tamam Herşeyin kararı tam fazlası zarar fazla ise dertlen.

Profilinizde ön lisans mezunu ve Akademisyen olduğunuz yazıyor. Tam olarak nerede akademisyensiniz; bu güzide fikirleri(!) nerede paylaşıyorsunuz ?

Senin tarzın saygın gerçekten zayıf ..oyuzden biraz tedibe ihtiyacın var belkide(!)

Konu sahibinin neden te'dibe ihtiyacı var ? Karısına küfür eden, namusuna laf eden adamın neye ihtiyacı var peki ?

Te'dib İslâm Ansiklopedisine göre : Bir toplumda örf, âdet ve kural halini almış iyi tutum ve davranışlar veya bunları kazandıran bilgi anlamında kullanılan terim.

Osmanlıca sözlüğe göre :Edeblendirme. Terbiye verme. * Haddini bildirme.

Tedip kelimesi Türkçe'de ise "edep verme, terbiye etme" anlamına gelir.

Bak burda zulüm var. Öyle ufak tefek kıskançlık vs değil ki ona da karşıyım. Sana gecelik diy diyen gerçek olmadığını umduğum hesabin abidik gubidik vasat fikirleri ile olmaz. Kesin evlilik öncesi işaretler vardır. Bu iş bu haliyle yürüyemez. Mahvolursun. Yakında şiddet de başlar. Tutunacak bir yer olsa tutun diyeyim.

Konu sahibinin neden te'dibe ihtiyacı var ? Karısına küfür eden, namusuna laf eden adamın neye ihtiyacı var peki ?

Te'dib İslâm Ansiklopedisine göre : Bir toplumda örf, âdet ve kural halini almış iyi tutum ve davranışlar veya bunları kazandıran bilgi anlamında kullanılan terim.

Osmanlıca sözlüğe göre :Edeblendirme. Terbiye verme. * Haddini bildirme.

Tedip kelimesi Türkçe'de ise "edep verme, terbiye etme" anlamına gelir.

aman ne uğraşıyosun Allah aşkına bunları idrak edecek hali var mı sence böyle şeyler yazan birinin?

Back
X