• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

O kadar fiziksel ve ruhsal şiddete göz yumup hala ben sana ne yaptım derseniz,bunların bin beterini yapar.Sizin de dediğiniz gibi 5 yıl boyunca zorlamışsınız.En başından beri sevmemiş demek ki.Unutun gitsin,sevmediği apaçık

Bence de hatayi kendinizde aramalisiniz.
Ben bu serefsizi nasil adam yerine koyup da evlendim, nasil bir yerlerini kaldirdim diye uzunca dusunmelisiniz.
Lutfen gidip darp raporu alip boşanin derdim ama siz barisma yollarini ariyorsunuz.
Siz en iyisi bir piskologa gidin, iyi gelir size.

ALLAH yardimciniz olsun.

Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
Adam sana demediğini bırakmamış sen özür diliyorsun. Niye? Henüz yolun başındayken çocuğun yokken def et gitsin. Daha cicim aylarında böyle yapan adamı ileride düşünemiyorum. Azcik kendi kıymetini biliyorsan dönme o eve.

Esinizin ilk evliligi mi? Evlilik sorumlulugu agir gelmis, sizi hayatindan cikarmaya calisiyor gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Bence birisinin dolduruşuna gelmiş... Üzücü... Ama ne olursa olsun sonucu bu olmamalı yani dayak, şiddet.. Bunlar affedilir şeyler değil.. Arkadaşları bekar mı ? bu kadar özgürlüğüne düşkünse eğer bekar arkadaşlarının da dolduruşuna geliyor olabilir. " Evlendin de ne oldu ne kuaförü biter ne masrafı bak bana mis gibi bekarım istediğim kadınla da geziyorum, istediğim zaman eve giderim kimse bana karışamaz " tarzı muhabbetler malesef dönüyor. Onlara bakıp bekar hayatını özlüyor olabilir bu da evlilik sorumluluğunu kaldıramadığını gösterir ki bu daha kötü.. Yani bence nerden tutsan elinde kalır...
Evet arkadaşları bekar ben gidemeyecek miyim diyordu hep tabi gidersin diyorum ne alaka yani ama işte her gün her gün olmaz diymi sonuçta evlisin artık . Ayrıca benim onsuz dışarı çıkmama izin vermiyordu . Kuzeninle dışarda görüşmeni istemiyorum gelsin eve , evde görüşün , arkadaşlarımla da öyle gelsinler evde görüşün diyordu

Evet arkadaşları bekar ben gidemeyecek miyim diyordu hep tabi gidersin diyorum ne alaka yani ama işte her gün her gün olmaz diymi sonuçta evlisin artık . Ayrıca benim onsuz dışarı çıkmama izin vermiyordu . Kuzeninle dışarda görüşmeni istemiyorum gelsin eve , evde görüşün , arkadaşlarımla da öyle gelsinler evde görüşün diyordu
Bir üye çelişkili mesajlarınız olduğunu yazmış, ona cevap vermemişsiniz?

5 yıldır tanıdığım, ailesini, çevresini bildiğim bir adam var. kendisiyle beraberliğe başlamıştık. ama hep çalkantılıydı bu süreç. kendisinin sorunlarından ötürü, geri çekiyordu kendini. bu son 4 yıldır bir kaç ay görüşüp, uzaklaşıyordu. arkadaş mıyız, sevgili miyiz hep ortada kalıyordu. ama tamamen kendisinden kaynaklanan sebepler. (sinirli oluşu,maddi yetersizlik, çevresi ve ailesiyle uyum problemi, sonradan öğrendiğim esrar kullanımı, hayatta çok para kazanmayı isteyip de yeteri kadar çalışmama ve aramızda 14 yaş farkı) bunları belirterek, benden uzak durması gerektiğini, beraberliğimizin devam etmesi halinde, bana ve ilerde ciddi bir şey olursa doğacak çocuğun günahına girmek istemediğini söylerdi. ki nitekim de doğru şeyler söylerdi.
Eski konularınıza göz atınca çokta normal değilmiş eşiniz , Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş ki, siz resmen belaya atlar giderim demiş ve belaya dalmışsınız.

Merhabalar

3,5 ay önce evlendim . Güzel giden bir 3,5 ay geçirdiğimi sanıyordum ama sadece ben öyle düşünüyormuş meğer . Eşim hiç mutlu olmadığını dile getirdi bu süre zarfında .
İki gün önce akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir müzik kanalı açtı yemekte ben de haber saati başladığı için haberleri açmasını söyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , çekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yüzüme tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini geçireceğim kafana dedi, Boğaz’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim güne lanet olsun , benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir köpek al , ben seni çözdüm sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak çok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim üstüme olduğu için sen gideceksin dedi , ilk gün beraber uyuduk geldi , dün gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu böyle oldu ! Gerçekten birşey yapmadım hiç bir zaman özgürlüğünü kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat çıkar gelirdi hiç önemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince üzülüyordum çünkü ikimizde çalışıyoruz evde biraz vakit geçirelim istiyordum bunu da kendisine söylüyordum . Ben sana güvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaförün bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin için ölürüm sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni çok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim için diyen adam , hatta cımartesi öğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana dönüştü . Üzülüyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mücadelesini verdim sevdiğim için . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum düzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .
Sen hala kendini sorgulama bacım ya, aşmış cümleler ve hakaretler

Eşinizin feci derecede psikolojik sorunları var. Doktorluk muhtemelen ama gideceğini sanmıyorum doktora da. Ama normal olmayan bir şey var. Bir anda bu kadar değişim olamaz.

Neyse, bu raddeden sonra düzelmez. Bunu yapan 1 ay düzelse, sonra yine yapar. Ben kolay kolay boşan demem ama sizin yapmanız gereken bu. Ama evi terketmeyin hemen. Önce bir buradan soruşturun ne yapmanız gerektiğini, bir avukata danışın.

Eşinizle çok yüzgöz olmayın. Tekrar dövmeye kalkabilir. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan. Aileniz veya onun ailesi yardımcı olur mu? Onlarla da bir görüşün bence.
Bir anda böyle oldu yemin ederim akşama kadar çok mutluyduk gün içinde seni seviyorum özledim mesajı bile atmıştı . Ona sıkıntı verdiğimi söylüyor akşamında da . Ne yaptım gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyor . Konuşmakmış diyor . Konuşmaya çalışıyorum kes sesini diyor muhattap olma benle diyor aynı ortamda bile bulunmak istemiyor . Ben anneme söyledim o da babama söylemiş eşimin annesine söylemedim kadın rahatsız üzmek istemedim . Yani bir çıkar yol bulmaya çalışıyorum ama yok

Esinizin ilk evliligi mi? Evlilik sorumlulugu agir gelmis, sizi hayatindan cikarmaya calisiyor gibi geldi bana.
Evet onun ilk evliliği aramızda 14 yaş var . Bu zamana kadar evliliğe sıcak bakmıyordu tek pek ala idare ediyorum diyordu en son 2 yıl ayrı düşmüştük sonra bana kendisi geldi hatalarından dolayı özür diledi evlenmek istediğini söyledi öyle başlamıştık tekrardan

İlk yıl pişmanım denir takılmayın diyecektim ki sizin eşiniz yoldan çıkmış.
size şiddet uygulayıp böylesine aşağılayan adamla devam etmemenizi önerebilirim.
Şaştım kaldım gerçekten hadi kıskançlığımdan dolayı çıktı bu tartışma ! Ama bu hakaretleri hakketmedim 3 defa suratıma vurdu bir defa boğazımı sıkıp itti bacağıma vurdu yumruk yaptı elini bana vuruyordu ki duvara vurdu şişeyi kafanda kuracağım şimdi çık git gözümün önünden diyor . Ben sana birşey yapmadım 2 ,3 defa vurdum sadece ama sen bana çok şey yaptın dedi

kendindemi hata arıyorsun tek hatan kendini hatalı zannedip onun pesinden kosman üstüne düşman bu kadar sürmüş hakaret daha niye konuşuyorsun öncelikle telefon rehberinden sil eşyalarını o evde yokken topla annende kal işe git gel ne ara ne sor boşanma davasınıda kendi açsın ne aç de ne şöyle ne böyle irtibatını kes bak nasıl olcak
Haklısınız bunları yapacak gücü neden göremiyorum kendimde neden

Şaştım kaldım gerçekten hadi kıskançlığımdan dolayı çıktı bu tartışma ! Ama bu hakaretleri hakketmedim 3 defa suratıma vurdu bir defa boğazımı sıkıp itti bacağıma vurdu yumruk yaptı elini bana vuruyordu ki duvara vurdu şişeyi kafanda kuracağım şimdi çık git gözümün önünden diyor . Ben sana birşey yapmadım 2 ,3 defa vurdum sadece ama sen bana çok şey yaptın dedi

2 - 3 defa vurdum ve bir şey yapmadım mı? neyin kafasını yaşıyor ki bunları söylerken

Kişilik pek normal değil ne demek bensiz dışarı çıkamazsın. Ama arkadaşları bekar olduğu için onlardan net etkileniyor !!! Ayrıca eş kişisi sanırım hala sizi sevgili sanıyor ki muhtemelen de sevgiliyken de bu sorunlar yaşanmıştır yoksa ağızdan kolay kolay dökülecek laflar değil.. bi laçkalık olduğu kesin.. Burda işte hatayı kendinde arayabilirsin sevgiliyken de eğer böyleyse aşırı taviz vermişsin evlenince düzelir sanmışsın ama daha da beter olmuş... Hele ki 3.5 ay gibi kısa bir sürede bu tahammülsüzlüğün kesinlikle bir geçmişi olmalı hiç normal değil..

Adam madde kullanıyor muhtemelen ani ruh değişimi bundan kaynaklanıyor
Madde kullanan adam seni öldürebilir de
Kaç kurtar kendini
Bir de diyorki ben bunu keyiften mi içiyorum zannediyorsun , senin bana vermiş olduğun stres ve sıkıntıdan dolayı içiyorum diyor onun suçunu da bana attı bi güzel ki ben onu tanımadan önce de içiyordu

Evet onun ilk evliliği aramızda 14 yaş var . Bu zamana kadar evliliğe sıcak bakmıyordu tek pek ala idare ediyorum diyordu en son 2 yıl ayrı düşmüştük sonra bana kendisi geldi hatalarından dolayı özür diledi evlenmek istediğini söyledi öyle başlamıştık tekrardan

Esiniz mi 14 yas buyuk yoksa siz mi?

Back