- 31 Ocak 2013
- 7.181
- 44.590
-
- Konu Sahibi ikinciuyelik
Ya ben maddi imkanlari olmayanlari anliyorum. Ailesi destek cikmayan kadinlari da anliyorum. Onlara birsey diyemem. Ama kocisime dayanamam diyenlere deli oluyorum. Konu sahibinin de maddi ya da ailesiyle bir sorunu tok sanirim. Hic bahsetmedi cunku. Olsa bahsederdi. Onun tek derdi kocişi. Ay ben niye bu kadar sinirlendim bu konuya yaaaaher insanın olaya bakışı farklı ,kimi güç bulamıyor,kimi kıçına tekmeyi bassa gitse ailesi huzur vermeyecek ,kiminde zaten gurur yok öööööyyyyle boynuz parlatıp duruyor ..
Ama herkesin şartları farklı olsa da bence aldatılmak her koşulda aynı derecede acı veriyor o yüzden kadınlar kendilerinin farkına varmalı ,güçlerinin de elbet ..
Ne demek kocamdan ayrı kalmaya dayanamıyorum böyle adama tohumuna para mı saydım da üzüleyim derim ancak ben,yerim onun ayşesini,fatmasını ...
Ya ben maddi imkanlari olmayanlari anliyorum. Ailesi destek cikmayan kadinlari da anliyorum. Onlara birsey diyemem. Ama kocisime dayanamam diyenlere deli oluyorum. Konu sahibinin de maddi ya da ailesiyle bir sorunu tok sanirim. Hic bahsetmedi cunku. Olsa bahsederdi. Onun tek derdi kocişi. Ay ben niye bu kadar sinirlendim bu konuya yaaaa
her insanın olaya bakışı farklı ,kimi güç bulamıyor,kimi kıçına tekmeyi bassa gitse ailesi huzur vermeyecek ,kiminde zaten gurur yok öööööyyyyle boynuz parlatıp duruyor ..
Ama herkesin şartları farklı olsa da bence aldatılmak her koşulda aynı derecede acı veriyor o yüzden kadınlar kendilerinin farkına varmalı ,güçlerinin de elbet ..
Ne demek kocamdan ayrı kalmaya dayanamıyorum böyle adama tohumuna para mı saydım da üzüleyim derim ancak ben,yerim onun ayşesini,fatmasını ...
Aklı kalmış işte. Aileleri katma işin içine.
Aile problemse evlilik sarsılır iyiyse milim oynamaz beklenen bu çünkü.
Flört mü sevgili mi ? Bence Bukadar anısı Olan biri sevgilidir. Olmasa bile ne değişir.
Sen kendini kıyaslıyosundur o kızla güzellik açısından. Yapma
Ya kızla konuş bide ondan dinle ( ki kız evlenmiş çocuklu biri hem onun için problem olur hem totosu kalkar)
Ya bitir bu işi yada kapat devam et
Sen hiçbiri yapmıyosun
Hepiniz hakilisinz da daha son olay bu geceydi canim. Daha çok yeni oncesinde uzun süredir bisey yoktu. Normalde de nasıl feminist biriyim. Kendime ben de sasiyorum. Diyorum ya bagimlilik resmen. Ha konusvam tabi o ayri. Kesin bir iki güne soracak noldu diye. Bilmiyorum bi baktin birazdan konuşurum. Belli olmaz da düşüncesi bile elimi ayagimi dolandiriyor resmen. Cumle kuramicam kendimi ifafe edemicem diye korkuyorum.
Guzellik açısından pek bi farkimiz yok ayni ortalama o da ben de. Onla konuşmam ya bi de eşi şifresini biliyorsa kızın islerini karistirmayim.
Esim cok iyi bi insan o yüzden kesin kız da iyidir. Bana bi zarari olmadi onun sonucta.
Iste ikisini de yapamiyorum dediğin gibi. Zaten ondan actim ya konuyu. Valla herkes de ayni fikirde. Ona hic kızın konusunu açmadim zaten içimde yaşıyorum. Ama şimdi facebook olayından sonra açılacak mecbur. Normal davranmam mümkün değil çünkü bu konuda. Sadece cesaretimi toplamaliyim. Battikca batmisim sanki çıkamıyorum oyle hissediyorum. ondan bu hemen harekete gecemeyisim
Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.
Hepiniz hakilisinz da daha son olay bu geceydi canim. Daha çok yeni oncesinde uzun süredir bisey yoktu. Normalde de nasıl feminist biriyim. Kendime ben de sasiyorum. Diyorum ya bagimlilik resmen. Ha konusvam tabi o ayri. Kesin bir iki güne soracak noldu diye. Bilmiyorum bi baktin birazdan konuşurum. Belli olmaz da düşüncesi bile elimi ayagimi dolandiriyor resmen. Cumle kuramicam kendimi ifafe edemicem diye korkuyorum.
facebooktan konu açılınca sen benim eksiklerimi arıyorsun ,kavga çıksın istiyorsun ,huzursuzluk yaratıyorsun bile diyebilir ,konuşmasan da aynı şekilde ortaya çıkacak ..Sen hala kendine bahaneler sıralıyorsun,dik dur biraz ...Seni o mu yarattı haşa hakkını ara,eğer içinde kaldıysa da onu Ayşe çekip gidebilmeyi bil ..Kendini düşün biraz ..
Sana kocisinle ve Ayseyle mutluluklar dilerim yazdim. Cunku siz ayni evde uc kisi yasiyorsunuz. Sen kocisin ve Ayşesi. Senin hic gururuna dokunmadi mi bu yazdigim? Benim zayifligim yuzunden, hic tanimadigim bir kadin bana neler yaziyor demedin mi kendi kendine? Demediysen gercekten sende bir sorun var. Bu durumda kocişinin Ayseye olan aski gayet normal. Cunku, "Ayse hic boyle seyler yapmaz" Bu cumle tanidik geldi mi?
Ya ben maddi imkanlari olmayanlari anliyorum. Ailesi destek cikmayan kadinlari da anliyorum. Onlara birsey diyemem. Ama kocisime dayanamam diyenlere deli oluyorum. Konu sahibinin de maddi ya da ailesiyle bir sorunu tok sanirim. Hic bahsetmedi cunku. Olsa bahsederdi. Onun tek derdi kocişi. Ay ben niye bu kadar sinirlendim bu konuya yaaaa
Bence artık bekleme.
Eşinle konuş ama farklı yoldan direk Ayşe diye Başlama konuya nedir derdi tasası Öğren sonrada ya eşini sil ya bu Düşünceleri.
Sonuçta senden önce senleyken değil.
Ama dipnot sevgili olmasa ailesi be diye istemeyecek bu kızı ? Bu hiç aklına düşmedi mi ?
Dışarıdan saygısız bir eş profili gördüm ben. Hem sana hem o Rize ' li olana, onun eşine ve evladına. Kendine saygısından bahsetmek gereksiz.
Ben face vs.. Karşıyım evlilikte hele tamamen karşıyım. Belki çok geri kafalıyım ama hiç face m filan olmadı. Bana yapay geliyor bu tür şeyler ve pek hayırlı şeylere de vesile olmadığı kesin.
hakkaten haaaaa sanki senin adam gitti ayşe ye
Ulaşılamayan kıymetli olmuş eşinizde.
Kız yedekte tutmuş başkasını bulunca şutlamış eşinizi.
Sevgili olduklarını bu yüzden düşünmedim.
Yaşayıp görseydi belli şeyleri tüketselerdi ona o kadar cazip gelmezdi.
Eşinizi serbest bırakın değer vermeyin bir süre nötr olun öyle davranın.
Kendinize dönük yaşayın biraz.
Çocuk da yapmayın bu aradaç
"Maddi imkanlari olmayanları anlıyorum" hep de kurdugum cumle. Ama bisey insanin kendi başında olunca farkli oluyormus gerçekten. Cok zor
Yok kiz demis ailem seni istemez diye. Dogulu diye. Ha kiz ailesine bahseis mi bilmiyorum. Bunlarin yakın bi arkadasi bi kiz da dogulu birine kacmis ailesi küsmüş. Belki aysenin ailesi bu olayi bildiginden ve olumsuz yorum yaptığından Ayse de baştan sevgili olmadi. Bilemiyorum. Zaten konusmamam mümkün degil normale dönemem ben durup dururken oyle bi yapim yok.
Ben de karsiyim kendimce belki de bu kızı takip etmesinden. Ama yillar sonra yine bunu yapmamaliydi. Kapatamam artık konuyu bakalim nasil tepki verecek inan kestiremiyorum
Onu adım adım takip etmek eşinizle yüz göz olmanıza sebep olur. Benim anladığım eşiniz kedinin ciğere baktığı gibi bir durum yaşıyor. Ciğerin durumu umursadığı yok.eşinizin çocuksu bir tarafı varsa temkinli olmakla beraber çokta oralı olmayın.kaale almayın durumu alayvari ele alın.durum böyle değilse kadının kocasını durumdan haberdar edeceğinizi söyleseniz korkar mı acaba? Şiddet işin içine girecekse fikirlerine önem verdiği çekindiği birileri bu durumu ele alabilir.
Çıkar canim profiline bakmış sa direk o kişi cikar
Ay şeyi ortak arkadaşlarının arkadaş listesine girip bulmuştur ve profilini incelediği için arama yaparken a dese bile ayse xxxx diye çıkar net arama geçmişini silmek aklına gelmezse tabi
Face yardım merkezinde" siz Ahmet ile arkadaşsanız Mahmut ta Ahmet ile arkadaşsa Mahmut'un profiline baktığınızda Ahmet ortak arkadaşınız gösterilir" yazıyor.