Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Süi zan kısmını es geçmemek lazım.aslında insan meraktanda bakabilir face yok ama çevremdekiler yahut o an aklıma gelen birini Google'dan bakarım.cinsiyet ayırt etmeksizin.böyle bişey olabilir mi acaba?

Sizi rahatsız eden Ayşe olsa şöyle yapardı demesiyle ilgili yani bu pekiştiriyor galiba. Salt baksa bunu nasıl yorumlardınız bu da önemli.

Yahut başka kişilere baksa vs.. Bunu en iyi siz bilirsiniz.

Kesinlikle öyle. Tabiki hiç bakmasin istemem ama bu olayın öncesi bunu pekiştiriyor işte. Oncesi olmasa Sadece niye baktın diye sorar tartışirdim.

Kesin emin olmadan hareket etmek dogru değil Sanki bilmiyorum. Eger o aratmamis ortak arkadaşlardan çıkmış olsa eskinin cok onemi de kakmayacak çünkü üstünden 2 yıl geçti son olayın. Ozamandandir hic ilgilenmemis de olabilir.
Ki bence bizzat aratti o ayrı mesele.

Ortak arkadaşları varsa kimsenin aratması gerekmiyor . Otomatik çıkıyor zaten .Ayşe ismi A deseniz çıkar .

Hmm ortak arkadaş yok. Peki esim diyelim arkadasi olmayan alinin sadece profile bakti. Ali de bu kızın arkadasi face'te. O zaman yine de a yazsa cikar mi. Iste sorum buydu ilk mesajda

Hmm ortak arkadaş yok. Peki esim diyelim arkadasi olmayan alinin sadece profile bakti. Ali de bu kızın arkadasi face'te. O zaman yine de a yazsa cikar mi. Iste sorum buydu ilk mesajda

Çıkabilir . Arkadaşınızın arkadaşı bunu tanıyormusunuz diyor mesela . Eşiniz mesela bir yıl iki yıl önce baktı hesaba ya da aynı gruptalar yine çıkar .Silinse bile çıkabiliyor . Oyun da bile arkadaşının arkadaşı çıkıyor .

kız tekmeyi vurmuş zamanında ve değerli olmuş, siz ezik gibi davrandıkça değersizleşmeniz artıcak, eşiniz iyiden anlamayan bir tip

Bir süre ailenin yanına git. Adını koyma ama. Uzunca kafanı dinle, o sırada eşini arama. Nedenini sorduğunda dökül. Bir çare bulsun. Düşünen taraf hep sen olma.

Bu arada eşin sevmeseydi evlenmezdi seninle. Çocuk istemezdi. Ona vazgeçilmez olmadığını göster ki aklı başına gelsin. Canına yazık ya.

Tesekkurler cevaplarin için

Bir süre ailenin yanına git. Adını koyma ama. Uzunca kafanı dinle, o sırada eşini arama. Nedenini sorduğunda dökül. Bir çare bulsun. Düşünen taraf hep sen olma.

Bu arada eşin sevmeseydi evlenmezdi seninle. Çocuk istemezdi. Ona vazgeçilmez olmadığını göster ki aklı başına gelsin. Canına yazık ya.

Oyle mi dersin emin olamıyorum gerçi hiç emin olmadım hep bu eski davranislari yüzünden. . Teşekkürler yorum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…