- 14 Kasım 2015
- 81
- 18
-
- Konu Sahibi ikinciuyelik
İyide suç sizde. Sizi nişanlıyken bile ayşesiyle kıyaslayan biriyle neden evlendiniz. Adam açık açık vermiş sinyalleri.
çocuk mu sakın ha sakın eşinin aklında başka biri var ki ne bu iğrençliktir nasıl sana onu örnek verir sende eski sevgililerini örnek ver bakalım ne yapacakmış
öyle görünmüyor basbayağı aklı onda.Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ?
evliliğiniz oturmamış çovugu bu huzursuz ortama getirmeyin ki emin olun cocuk olunca düzelmez eşiniz aşmış kendini pek parlak görmüyorum evliliğinizi kusura bakmayındaOrnek vermesi çıkmadan onceydi ve ilk gunler. O zaman sevgilsinden daha doğrusu sevdigi kizdam bahsettiğini bilmiyordum. Kim olduğunu öğrenince bidaha bahsetmedi. Sadece nisanliyken bi kere.
Esimi cok seviyorum. Kalbi yumuşak iyi bi insandir. Ama beni sevmiyor sanirim.
Zaten ilk basta cocugu erken diye istemiyordum. Simdi de bu sebepten ve tartismalarimiz cok oluyor diye.
Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.
öyle görünmüyor basbayağı aklı onda.
doğruAkli onda olursa ne degisiyor? Flört zamaninda bile seni onun ile kiyasladi. Düstün diye kavga cikardi. Sürekli küs kalip ayri yatiyor ve bosanmaktan bahs ediyor.
Tüm bunlar oldu ve adam ile evlendin ve halen evlisin. Simdi biz desek "hee adamin akli Aysedeymis" bosancanmi? Hayir. Eh o zaman en iyisi bare bu soruyu sorma, cevabini biliyorsun sonucta.
Cok haklısin biliyorum suc ben de. Cok seviyorum bagimliyim resmen eşime. Bunun etkisi oldu. Hala aklı onda gibi mi görünüyor dışarıdan acaba ? Bunun cevabini duymak için açtım konuyu aslinda. Dışarıdan nasıl görünüyor diye.
bile bile neden evlendiniz? sizi seviyor mu bilemem, ama o aklında kalmış gibi
evliliğiniz oturmamış çovugu bu huzursuz ortama getirmeyin ki emin olun cocuk olunca düzelmez eşiniz aşmış kendini pek parlak görmüyorum evliliğinizi kusura bakmayında
Akli onda olursa ne degisiyor? Flört zamaninda bile seni onun ile kiyasladi. Düstün diye kavga cikardi. Sürekli küs kalip ayri yatiyor ve bosanmaktan bahs ediyor.
Tüm bunlar oldu ve adam ile evlendin ve halen evlisin. Simdi biz desek "hee adamin akli Aysedeymis" bosancanmi? Hayir. Eh o zaman en iyisi bare bu soruyu sorma, cevabini biliyorsun sonucta.
Dışarıdan içeriden yandan önden arkadan nereden bakarsınız bakın Evet aklı onda görünüyor
Çocuğu da nispet olsun diye istiyor
Sakın yapmayın
Yara bandı olmuşsunuz
Ve bile bile o yaraya siz sıkı sıkı sarmışsınız kendinizi
aklı onda malesef. Ve sende bunu bile bile evlenmişsin. Çok affedersin ama eşinin kişiliği tam oturmamış başka birini severken hangi mantıkla seninle evlendi anlamadım. Ki kadında evli artık hala nasıl bakabilir profiline. Tamam merak olabilir ama bu kadar merak bence biraz fazla
Aklinin onda olduğu çok açık. Siz de şimdi seviyorsunuz da intikam alana kadar sürecek bence. Boş yere yillarinizi heba etmeyin.
Bak Ayşe senin gibi adamla durmamiş deyip siz de ayrılın görsün Ayşeyi.
bu kadarı merak değil malesefYoo nispet olsun diye asla yapmam zaten. Teşekkürler.
Sağol cevap için. Yarabandi bile olamadim hatta galiba iyi anlasamadigimiza göre.
Aynen merak mi acaba dedim ama facebooku açar açmaz.bu kadar da olmaz.
İntikam derken anlamadım canım
Oof of cok seviyorum da ya ama böyle de gitmez