Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Dayanirsin. KIM ASKTAN ÖLMÜŞ? Sende olmeyeceksin. Ve unutacaksin. Elbette aci cekeceksin ama dayanacaksin. En aci cektiginiz anda, en sevdiginizi kaybettiginizi dusunun. Mesela annenizin ya da babanizin, kardesinizin öldüğünü dusunun bi an. Dusuncesi bile nasil icini yakiyor insanin. Simdi kiyasla bakalim. Hangisi daha aci? Hangisi daha dayanilmaz? Iste o zaman, Allahim, ailemi bana bagisla, ben bu hafif aciya raziyim diyeceksin. Esin belki birsey kaybetmeyecek, ama sen cok sey kazanacaksin. Insanligini, gururunu, huzurunu ve en onemlisi yeniden mutlu olmayi kazanacaksin.

evet ayşeyi seviyor üzgünüm en kötü ihtimalle kızı takıntı yapmış ,ilgisi size değil maalesef ki Ayşeye..

Ya cok sinir bozucu bi durum. 3 sene once bi erkek arkadasim vardi benden once bi kizla 2,5 yil cikmis ama surekli o kizdan bahsediyor ve zamanla anladim ki o kizi unutamamis belli sonra her sey bitti zaten..

Şuan hala bağımlılık derecesinde sevgin var mı?

eee ya adamda ters teperde sandığın gibi peşinden koşmazsa ki yüksek ihtimalle böyle olacak

Teşekkürler canım. Hic sevdiğini acikca soylemez ama sevmesem niye yanında olayim der nadiren bilmiyorum yaa.

O kabul bile etmeyecek baktigini taniyor olabileceginiz kisilerden çıkmıştır diyecek bakalim. Cok iyi bi insan ve bu konuyu saymazsak cok da guvenilir. Herseyi beraber yapariz hep evde. Arkaslariyla bile ayda bir kahvede bulusur. Falsosu yok yani ama beni sevmedikten sonra..

Aynen hep oyle düşünüyorum ama vazgecemiyirum

evet ayşeyi seviyor üzgünüm en kötü ihtimalle kızı takıntı yapmış ,ilgisi size değil maalesef ki Ayşeye..

oyle gibi

Ya cok sinir bozucu bi durum. 3 sene once bi erkek arkadasim vardi benden once bi kizla 2,5 yil cikmis ama surekli o kizdan bahsediyor ve zamanla anladim ki o kizi unutamamis belli sonra her sey bitti zaten..

Cok iyi yapmışsın. Durumum ortada
Şuan hala bağımlılık derecesinde sevgin var mı?

eee ya adamda ters teperde sandığın gibi peşinden koşmazsa ki yüksek ihtimalle böyle olacak

Aynen hayatta kosmaz

Katılıyorum adamın aklı diğer hatunda. Konu sahibesi burdan bakınca adamın öylece takıldığı yarabandı olarak görünüyorsunuz.

Kizlar ya yorumlarinizi hep beğeniyorum normalde de su ana kadar yazan çoğu kisinin. Özellikle de senin. Gerçekten oyle goruyorsaniz oyledir. Aldim cevabimi sagolun.

+1 adam sevmiyor işte.

Canim buyuk ihtimalle kosacak. Cunku adamda kopek cinsi var diycem de hayvanlara hakaret etmek istemiyorum. Konu sahibi anlatmis ya, kadinlarin pesinden kosmaktan hoslaniyormus adam(?) Hem kosmazsa da kosmasin. Benim midem bulandi bu adamdan. Konu sahibi ne kaybedecek? Gerizekali bir kocayi kaybedecek.

Bir arkadaşım var senin gibi.Çok üzüldü o da.Hakkını helal etmiyor düşün..Çocukları var.Üstelik kadınla yazıştı görüştü.Ama sonradan kıymete bindirdi başta arkadaşı ilkmiş gibi seviyorduŞimdi görrşmüyor .Ama arada dalıyor mutsuz görünüyor diyor.Zorda kalırsa boşanmak zorunda kalacak.Onu göze alacak.Göze alamadıpını adam anlıyordu.Bu korkuyu ona ver dedim.Böyle ömür sürmez dedim.Ki ben böyle demem normalde..

Yine de sizinde görüşünüzü sorayım dedim iste..

Ben cidden bu erkekleri anlayamıyorum artık. Neden sizinle evlenmiş mesela????
Sizin adamla evlenmek için nedeniniz var, seviyorsunuz. Peki bu adam neden evlendi, şimdi neden tırı vırı çekip boşanma derdinde?? Mantık evliliği yapmış anladığım kadarıyla ama sonuçta evlilik yapmış, adam gibi davranacağına, evliliğe riayet edeceğine söz vermiş. Madem evlendin o zaman adam gibi duracaksın kardeşim. Amma çok ruh hastası var memlekette.

Genelde konuda esini savunanlara hep beraber kızıyoruz ama :) yine de oyle demeyelim ya. Bu konu olmadaydi cok guvendigim sevdigim iyk kalpli biri de.. sevdigine emin olmadiktan sonra ne yazar

Sen eşinin sevgisini hissedemiyorsun ki bize soruyorsun.

Bu durumda sorunun cevabi 'evet seviyor' olsa rahatlayacak mısın?

'Hayir sevmiyor' olsa boşanacak mısın?

Sen ne hissediyorsun onu düşün. Vardigın sonucla neler yapabilecegin konusunda yardım alabilirsin buradaki insanlardan.Hayirlisi olsun.

Fikir almak icin actin konuyu sanirim. Fikirlerden ders cikarmak falan yok. Uygulamak bile istemiyorsun burdaki fikirleri. Sen bu adami boyle cekeceksin belli. Ay napayim seviyorum, dayanamam demeye devam et. Aldatilmaya dayaniyorsun ama, gururunla yasamaya dayanamiyorsun. Garip. Sana, kocisin ve Ayseyle mutluluklar!

Boşanır gider dedi...Bunu göze al dedim zorda kalırsan.Yılları üzüntüyle geçti çünkü.Ama adam rahat.Bırakıp gidemez nasılsa diyor.Evi çocukları nafakatı bırak git "de" dedim.
Şuan dile getiriyor mu o da önemli.Dile getirmiyorsa çok da sorun yok gibi.Ama face meselesini kpnuş .
Ona bağımlı olduğınu hissettirme güçlü dur.O kız öyle yapıyor eminim.Nişanı bile güçlü duruşuyla gider korkusuyla yaptırdı bence.Yoksa birkaç ayda nişana karar verecek adam değildi.(Maddi sorun vs)

Son düzenleme:

Benimde bunu yapmamin vakti geldi. Vazgecerse yapacak bisey yok önüme bakcam artik.

Ne bileyim kiz evlenince o da biriyle yani onu cok seven biriyle evlendi diyorum artık.

Çünkü evlendikten sinra arastirinca farkettim ki kızın nişanindan üç gün önce beni ailesiyle tanistirdi. Düğünumuzu iki ay one alsak mi dediginde kizin dugunu iki ay Önceymis. Tesadüf mu yoksa biliyor muydu acaba

Ay varya yarısından çoğunu okudum ve anladımki aklında bsşkadı varken yada aklında bsşkadı olanla evlenmeyeceksin. Sizde bilerek evlenmişsiniz geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…