Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Ayy konu sahibi kusura bakmayin ama baya sesli güldüm su cümleye

Üzgünüm ama eşin onu unutamamış bence kolay kolayda unutmaz başkasını seven bi insanla evli olmakta ne kadar doğru bilemem eşinin yaptığı çok çok ayıp Tabiki madem kafanda biri var neden başkasıyla evleniyorsun ....ama sinyalleri vermiş daha önce siz bile bile evlenmişsiniz

Cok dogru söyledin. Sağol. Farkli bakis acilarindan sonuç hep ayni istebunu gördü.

Oyle demiyorum yine uygulacagim tabi ama sadece hakaret fazla olur yani. Ne gururu cok gurursuz hissediyorum gerçekten.
Aynen dayanamam gibi geliyor. Keske biraz sevgim azalsaydi o da yok. Sağol yorum icin.

Dile getirmiyor ne bosanmayi ne bu kızı. Kizdan acik acik sadece nisanliylenki kavgada bahsetti zaten. Ilk kavgada ayni olursa bilemem.
Ama güçlü gormeli dedigin gibi yoksa saygısı da olmaz. Cok yufka yurekli de aslinda. Son kavgada ayrilalim dediginde kabul ettim ve sabaha kadar uyuamamis kabuslar görmüş sürekli yanıma baba bakmaya gelmiş. .bilmiyorum ya..

Ay varya yarısından çoğunu okudum ve anladımki aklında bsşkadı varken yada aklında bsşkadı olanla evlenmeyeceksin. Sizde bilerek evlenmişsiniz geçmiş olsun.

Teşekkürler yorum icin ben de anladim da geç oldu

Eşin o kadını da sevmiyor ki.
Hatta eşin bence kendini de sevmiyor.
Eşin ruh hastası bence.
Çok ciddiyim yani.Inanilmaz derecede takıntılı bir tavir sergiliyor.
Bir daha mi gelecek bu dunyaya ki baskasinin hayatı uzerinden kendi hayatını sekillendiriyor.Kendine saygısı yok daha.Ah çok yazık maalesef.

Evet bilerek de tan emin değildim ya iste.. ya da kendimi mi kandirdim bilmiyorum

Aklı hala onda gibi eşinizin hele kıyaslamaları ama bile bile lades demişsiniz.Artı hareket dökümlerinden bakın sadece ayşeyi değil kimi aramışsa hepsini görürsünüz.

Belki biliyordu.Bizimki de biraz nispet gibi oldu galiba karşılıklı..Anlatsam karışık.Beni yalnız bilseydi belki onla bukadar çabuk ilerlemezdi..

Ayşe başkasıyla evli. Şimdi daha da kıymetli olmuştur. Zoru sevdiğine göre..bu iş güzel görünmüyor. Aklı ve kalbi ve hep onda olacak aşikar yani. Adamı da suçlayamam evlilik öncesi zaten aklının hep onda olduğunu saklamamış ki.

o yüzden bence hiç gerek yok işte dalaverelere ,bu kadar uğraşmaya bassın kıçına tekmeyi kimin peşinden koşuyosa koşsun oteki manyakta

o yüzden bence hiç gerek yok işte dalaverelere ,bu kadar uğraşmaya bassın kıçına tekmeyi kimin peşinden koşuyosa koşsun oteki manyakta
Bu kadinda kicina tekme basacak guc yok. Burda o kadar kizdim kendisine. Beni kizdirdi resmen. Kendisini de kizdiracak seyler yazdm. Belki gururuna dokunur da gaza gelir, kocasina tekmeyi basar diye. Ama yok. Kadin benim yazdiklarima bile kizmadi. Ben yabanci biriyim cok rahat kizabilirdi bana. Simdi bana bile kizamanyan kadin, kocasinin kicina tekme basabilir mi? Basamaz. Dayanamiyormus kocasindan ayri kalmaya. Anca konu acip acip, okuyanlarin sinirini ziplatiyorlar.

Benim sevgilim kocam hayatımdaki erkek artık her nehaltsa beni başka kadınla kıyaslanamaz, anlatamaz çünkü buna ben öüsadece etmem.

Suç sende. Adamın aklı onda kalmış yer gök Ayşe olmuş.

Niye ayrılmışlar madem Bukadar güzelmiş herşey .

Niye o mükemmel kadın başkasıyla evli ?

Bazlariniz o kadar sansli ve bunu o kadar gormuyorsunuz ki...
her kadina nasip olmaz , evlenmeden adamin ne mal oldugunu gormek....ama nasip olanlarin da basireti mi baglaniyor ....nedir...

Ayneenn

Aklı hala onda gibi eşinizin hele kıyaslamaları ama bile bile lades demişsiniz.Artı hareket dökümlerinden bakın sadece ayşeyi değil kimi aramışsa hepsini görürsünüz.

Baktim da silmis canim

Evet zoru seviyor. Ben de oyle galiba. Konuscam bakalim kendimi toplayım. Ama cok da korkuyorum. Con da zor bi insan bak benim soğuk oldugumu gördü. Sebebini bile sormadan o da soğuk davranıyor hemen. Su an.

O kicina tekmeyi basma olayini yapmam için o kadar cok sey oldu da beceremedim..

Niye kizayim canım sana :) Hakli olarak beni tanimadan iyiliğim için benim adima sinirlenip yorum yapiyorsun. Dikkate de aliyorum merak etmeyin de işte bi anda ugulamaya geçmesi çok zor. Yoksa cesaretli olsam simdiye kadar bu soru kalmisti. Ha yine konuşcam da su an cok daginik kafam. Ellerim titriyor aksamdandir. Bişey diyeyim eşime desem daha kötü oluyorum. Zaten eve de yeni geldi uzandı. Sabah ben uyurken cikmisti ise.daha yeni gordum onu da yani. Bi kac gun lazim. Bu arada da sizlerin görüşünü de alayim dedim.

Esim Doğulu oldugu icin kiz ailem istemez demis. Gezmis dolasmis esimle ama tam sevgili de değil sadece flort gibi bişey. Sonra da eşim o ilden ayrılınca iki sene sonra başkasıyla evlenmis. Yani o kizi saymazsak ilk sevgilisi de benim. Senin kadar kimse Sevmedi beni dedi bana bi keresinde. Belki de ondan evlendi diyorum hayatina devam etmeliydi

Bu arada bana çok değer de verir bi yandan. Cok ilgilenir herseyimle 24 saat beraberiz iş haricinde. ama sevmiyorsa napayim o degeri. Ailelerimiz de cok iyi anlasiyor. O benim ailemle ben de onun ailediyle çok iyi anlasiyorum. Sorun yok bu konularda. Illa bi yerden bişey çıkıyor işte.

Okuduğum kadarıyla sevmiyor bence. Bunca yıl geçmesine rağmen aklı hala onda.(Yine bence) çocuk yapma daha çok üzülürsün.

Teşekkürler. Evet herseyi zorlastirir daha çok. çocuk olayı korkuyor beni. Yoksa isterdim niye istemeyim

her insanın olaya bakışı farklı ,kimi güç bulamıyor,kimi kıçına tekmeyi bassa gitse ailesi huzur vermeyecek ,kiminde zaten gurur yok öööööyyyyle boynuz parlatıp duruyor ..

Ama herkesin şartları farklı olsa da bence aldatılmak her koşulda aynı derecede acı veriyor o yüzden kadınlar kendilerinin farkına varmalı ,güçlerinin de elbet ..

Ne demek kocamdan ayrı kalmaya dayanamıyorum böyle adama tohumuna para mı saydım da üzüleyim derim ancak ben,yerim onun ayşesini,fatmasını
...

Aklı kalmış işte. Aileleri katma işin içine.
Aile problemse evlilik sarsılır iyiyse milim oynamaz beklenen bu çünkü.

Flört mü sevgili mi ? Bence Bukadar anısı Olan biri sevgilidir. Olmasa bile ne değişir.

Sen kendini kıyaslıyosundur o kızla güzellik açısından. Yapma

Ya kızla konuş bide ondan dinle ( ki kız evlenmiş çocuklu biri hem onun için problem olur hem totosu kalkar)

Ya bitir bu işi yada kapat devam et

Sen hiçbiri yapmıyosun

Sana kocisinle ve Ayseyle mutluluklar dilerim yazdim. Cunku siz ayni evde uc kisi yasiyorsunuz. Sen kocisin ve Ayşesi. Senin hic gururuna dokunmadi mi bu yazdigim? Benim zayifligim yuzunden, hic tanimadigim bir kadin bana neler yaziyor demedin mi kendi kendine? Demediysen gercekten sende bir sorun var. Bu durumda kocişinin Ayseye olan aski gayet normal. Cunku, "Ayse hic boyle seyler yapmaz" Bu cumle tanidik geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…