Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Süi zan kısmını es geçmemek lazım.aslında insan meraktanda bakabilir face yok ama çevremdekiler yahut o an aklıma gelen birini Google'dan bakarım.cinsiyet ayırt etmeksizin.böyle bişey olabilir mi acaba?

Sizi rahatsız eden Ayşe olsa şöyle yapardı demesiyle ilgili yani bu pekiştiriyor galiba. Salt baksa bunu nasıl yorumlardınız bu da önemli.

Yahut başka kişilere baksa vs.. Bunu en iyi siz bilirsiniz.

Süi zan kısmını es geçmemek lazım.aslında insan meraktanda bakabilir face yok ama çevremdekiler yahut o an aklıma gelen birini Google'dan bakarım.cinsiyet ayırt etmeksizin.böyle bişey olabilir mi acaba?

Sizi rahatsız eden Ayşe olsa şöyle yapardı demesiyle ilgili yani bu pekiştiriyor galiba. Salt baksa bunu nasıl yorumlardınız bu da önemli.

Yahut başka kişilere baksa vs.. Bunu en iyi siz bilirsiniz.

Kesinlikle öyle. Tabiki hiç bakmasin istemem ama bu olayın öncesi bunu pekiştiriyor işte. Oncesi olmasa Sadece niye baktın diye sorar tartışirdim.

Kesin emin olmadan hareket etmek dogru değil Sanki bilmiyorum. Eger o aratmamis ortak arkadaşlardan çıkmış olsa eskinin cok onemi de kakmayacak çünkü üstünden 2 yıl geçti son olayın. Ozamandandir hic ilgilenmemis de olabilir.
Ki bence bizzat aratti o ayrı mesele.

Ortak arkadaşları varsa kimsenin aratması gerekmiyor . Otomatik çıkıyor zaten .Ayşe ismi A deseniz çıkar .

Hmm ortak arkadaş yok. Peki esim diyelim arkadasi olmayan alinin sadece profile bakti. Ali de bu kızın arkadasi face'te. O zaman yine de a yazsa cikar mi. Iste sorum buydu ilk mesajda

Hmm ortak arkadaş yok. Peki esim diyelim arkadasi olmayan alinin sadece profile bakti. Ali de bu kızın arkadasi face'te. O zaman yine de a yazsa cikar mi. Iste sorum buydu ilk mesajda

Çıkabilir . Arkadaşınızın arkadaşı bunu tanıyormusunuz diyor mesela . Eşiniz mesela bir yıl iki yıl önce baktı hesaba ya da aynı gruptalar yine çıkar .Silinse bile çıkabiliyor . Oyun da bile arkadaşının arkadaşı çıkıyor .

Merhaba. Ikinci üyeliğim bu. Yönetimin haberi var. Konum uzun olacak. 3 yıllık evliyim. Esim cok kuser ve 1 yada 2 hafta ayri yatar ve en küçük mevzuda boşananalim der. Bir kac aydır kusunce ayri yatmiyor artık. Hep eleştirir beno hic bi yaptığımı soyledigimi begenmiyor sanirim. Ama iyi anlastigimiz zamanlarda var tabi. Gelelim asil meseleye.

Bununla ilk 20 günümüze bana asık saniyordum. Facebookunda eski sevgilisinin ( tam olarak cikma değil flört mu desem) onceden attigi mesaji gördüm silmemis. Bi baktim kizin ailesi istanbulda ve aslen rizeli. Esim cikmadan önce ve ilk zamanlarda hep eski bi kiz arkadasini anlatırdi normal arkadaş gibi ve hep over, ne yapsak nereye gitsek bahsederdi. Mesela derdi ki ayşe cuzdaninda yedek 50 tl falan tutardi sen de tutsana. Yada bi mağazaya girdik bi gun dedi ki Ayse ile gelmistik o kabindeyken ben beklerdim dener gosterirdi falan. Şimdi aklıma gelmeyen birçok şey.

İstanbul ve rizeden bahsederdi, ayşe oraliymis. O gun facebookta görünce anladim ki Ayse bu kizmis meger yani eski sevgilisi. Bana hep onu anlatiyormus mwger. Facede msnde heryerde ekli. Heryerden sildim. Anlattım tartıştım. Tabi sonra kapandı konu. Bu kızi severken kimseye yan gozle bile bakmadigini söylemişligi var. Biz bir yıldır birlikteyken, anlasamayan 2 arkadaş vardı sevgili. Zaten kolay elde etti ayrilsa hemen unutur sanki peşinde kostu diyordu ki benim hic peşimde koşmadi hemen kabul ettim. Kiz için baya ugrasmis beklemis. Bi tartismamizda hemen ayrilmaya getirdi yine sevgiliyken Ayse olsa böyle yapmazdi falan gibi konustu. Ve daha bir sürü şey (sucum da karda ayağım kaydi düştüm neden dikkat etmiyormusum). Bi gün öğrendim ki bu facebook acmis. Hemen sifre istedim ve açar açmaz kızın baş harfini yazdim ve tabiki hemen adi çikti. Kavga ettik kapattik facebooku. Nişanimizdan 1 gün sonraydi. Dediki o kiz beni aratmistir ondan çıkmıştır falan ben de inandim salak gibi. O gün bu gündür 3 yıl oldu ben bazen ayda 1, bazen haftada bir iki kez bazen her gun kızın facebook profil foto takip ettim kafayi yedim kizla. Evliylen 3 durum oldu. Birincisi bi gün bilgisayarda bu kızın adi olan bi klasörde sarkilar vardı. Söyledim ve surat astım. Sinirden ne igrenc şarkılar dedim ve adam o gun bu gündür benim dinlediğim şarkılara kötü der. Ikincisi ortak arkadaslarinin dugununde bu kiz vardi tabi cok az kaldı eşiyle ve onlar çıkana kadar onlari izledi. Kizin tipini bildigimi bilmiyor. Onlar salondan cikar cikmaz da hadi biraz çıkalım hava al dedi. Son olarak 2 hafta önce mailine baktım facebook açmış. Bu arada tum sifrelerimiz ortak. Bunun sifresi farkli. Giremedim. O uyurken telini aldım ve baktim uygulamadan. Kızın baş harfini yazıyorum çıkmıyordu. Bir haftadır bakıyorum ve az once yine bas harf yazdim yine hemen ismi cikti :KK43:

Sizce de tabiri caizse yarabandi miyim? Hala akli onda mi? Kız evli ve 1 yaşında kızı var. Esim cok çocuk istiyor ve son kavgada seni zorlamicam artik bu konuda ne zaman istersen demişti 2 ay önce. Gecen hafta ne zaman çocuk yapcaz aralik ayi olsun falan dedi. Kesin kızın cocuguyla olan fotolarından ötürü diyorum :KK43:

Edit : suan ortak arkadaslari yok ama eşimin arattigi arkadaslarinin ve Aysenin ortak arkadaşi varsa " Ay " yazınca adi ve soyadi cikar mi kızın ? Bu önemli benim için

kız tekmeyi vurmuş zamanında ve değerli olmuş, siz ezik gibi davrandıkça değersizleşmeniz artıcak, eşiniz iyiden anlamayan bir tip

Bir süre ailenin yanına git. Adını koyma ama. Uzunca kafanı dinle, o sırada eşini arama. Nedenini sorduğunda dökül. Bir çare bulsun. Düşünen taraf hep sen olma.

Bu arada eşin sevmeseydi evlenmezdi seninle. Çocuk istemezdi. Ona vazgeçilmez olmadığını göster ki aklı başına gelsin. Canına yazık ya.

Bir süre ailenin yanına git. Adını koyma ama. Uzunca kafanı dinle, o sırada eşini arama. Nedenini sorduğunda dökül. Bir çare bulsun. Düşünen taraf hep sen olma.

Bu arada eşin sevmeseydi evlenmezdi seninle. Çocuk istemezdi. Ona vazgeçilmez olmadığını göster ki aklı başına gelsin. Canına yazık ya.

Oyle mi dersin emin olamıyorum gerçi hiç emin olmadım hep bu eski davranislari yüzünden. . Teşekkürler yorum icin

X