Eşim beni sevmiyor mu sizce ?

Cook haklısın hep diyorum keske en basta bitseydi. Ama gec artik. Zor oluyor bu saatten sonra böyle severken. Şimdi kim boyle bi konu açsa veya bi arkadaş benzer bi durum yasasa. Kendimden bahsetmeden sizler gibi cevap veriyorum tabi.

o sizin eşinizi arattıgı için değil eşiniz arattığı için hemen çıkıyor malesefki.
kızla neden olmadıgını da anlattı mı kız mı istememiş?
kızı seviyor sizi sevmiyor diye bir cümle asla kuramam zira neden evlensinki sizle ama o kız eğer kabul etmediyse takıntı haline dönüştürmüş olabilir

Bazen biz bayanlar seviyoruz diye vazgeçemiyoruz.Ben ayrılmak zorunda kaldıktan ve buna mecbur bırakıldıktan sonra ihanete uğradığımı anladığımda kıza ulaştım söyledim.Hakkımı o adama helal etmediğimi söyledim.(Farklı ülke)Bir araya gelmek için çabalamadığı (maddi sorunlardan dolayı) yetmiyor bir de ihanet ettiğini söyledim.Kız ona o ülkede sığınacak bir limandı ve herşey taze olduğu için yarabandı konumundaydı.Ama sallamadı..
Bu meseleyi konuş.Aklını başına alsın.Başta belli ettiğinde ayarı verseydin belki böyle olmazdı.
Şimdi benim hergeleye kız ayarı iyi vermiş görünüyor.Ama adamda çalışma gözü yok.Aylarca işsiz kalır.Kavga eder çıkar.Depresiftir.Öfkelendiğinde ağzını bozar..Nişanı birkaç ayda yaptıkları için farketmemiş olabilir.Keşke bunu da başka kötü taraflarını da söyleseydim diyorum.

Ayyy kac gundur boyle konular okuyorum. Vallahi kalbim sikisiyor artik. Ne igrenc hikayeler.
Bak kardesim senin icin en dogru olani bu adamdan bosanmak. Yok ben onu yapamam, zaten bile bile evlendim diyorsan, otur çek bunlari. Biraz da haketmissin zaten bunlari. Bile bile evlenilir mi boyle bir manyakla? Bosanmayacaksan aklini kullan bari. Madem senin mal kocan pesinde kosturan kadin istiyor, bunu simdi sen yapacaksin. Hicbirseyini sorgulamayacaksin, kurcalamayacaksin, kendi haline birakacaksin. Ayni evde, kendine yeni bir hayat kuracaksin. O yokmus gibi yasayacaksin. Kendi yeni ugraslar bulacaksin. Ara sira disari cikip, her ciktiginizda kuafore ugrayip sac bas suslenip, eve biraz gec doneceksin. O farkedecek bunlari. Gozune soka soka yapacaksin bunlari. Sahte bir mutluluk olacak suratinda. Onunla bir sekilde konusmaya mecbur kaldiginda, hemen o mutluluk ifadesi gidip, yerine bikmis sikilmis bir kadin ifadesi gelecek suratina. Yuzune gulmek yok. Mumkun oldugunca ayni odada durmayin. Baska odaya gecip, telefonla ya da bilgisayarla ugrasin. Sosyal hesaplarinin sifresini degistireceksin ve vermeyeceksin. Adam senden baya suphelenecek. Bu arada sen gunluk tutmaya baslayacaksin. "Birgun boyle hissedecegim aklima gelmezdi. Oyle sogudum ki. Galiba artik sevmiyorum onu. Evet evet hersey bitiyor artik. Benim icin yeni bir hayat kurmanin vakti gelmistir belkide. Burda artik nefes alamiyorum" tarzinda seyler yazacaksin gunluge. Gunlugu guya saklayacaksin ama onun bulabilecegi bir yere. Ama oyle ulu orta yerde birakmayin. Oyun oynadiginizi anlar. Vel hasil bu satirlari okumasini saglayacaksin. Sonra da, bir kac gun sonra, ondan ayrilmak istediginizi soyleyip, ailenizin yanina donun. Ve ya konusunca zayiflik edecekseniz, mektup yazip birakip evden uzaklasin. Ve o pesinden kopek gibi surunmedikce onu affetmek yok. Oyle bir surundurecekdin ki, anasindan emdigi sut burnundan gelecek. Bir daha bunlari sana yasatmaya cesaret edemeyecek. Cocuk falan asla asla yapma boyle bir adamdan. Aklini basina topla.
Yok ben bunlari yapamam, benim gucum yok diyorsan, otur kös kös, fiziken de aldatilmayi bekle. Cunku boyle yaparsan, fiziken de aldatilmayi hakeden bir kadin oldugunu dusunur esiniz. Ki ben bile oyle dusunuyorum, o nasil dusunmesin. Aklini basina toplayip, guclu olacaksin ve bunlari yapacaksin. Yoksa omur boyu boyle yasarsin. Secim senin.

Sagol ben de bunu merak ediyordum yani ilka esimin aratmasi lazım. Esim dogulu kiz da ailem izin vermez evlilige demis. Sevgili olmada da flort gibi surmus. Kiz cok sevmis mi bilmiyorum. Ama bizimki çok sevmis.
Ne bileyim kiz evlenip gidince mecbur evlenecekmis bizimki de biriyle diye düşünüyorum artik..

İşin aslı ne biliyor musunuz?
Kendinizi kandırıyorsunuz, biz kadınlar kendimizi kandırıyoruz.
Flört döneminde de bunun farkındaydınız, ne yaptınız?
Hiçbir şey. Nişanlanalım düzelir. Seviyorum hem.
Nişanlılık döneminde de farkındaydınız, ne yaptınız?
Yine hiçbir şey. Evlenelim düzelir.
Evlendiniz ve hala farkındasınız. Ne yapıyorsunuz. Tabi ki hiçbir şey. Bahanesi de Seviyorum.
Muhtemelen bir de bebek gelecek siz tüm olanların farkındayken. Ne yapacaksınız? Hiçbir şeye devam. Bahaneniz de olacak. Bebeğimi babasından ayıramam hem seviyorum.

Farkındaysanız defalarca dönme şansınız olmuş ama yapmamışsınız.
Gayet farkında olarak, göre göre, bile bile devam etmişsiniz.
Bu kadar zorlamasaydınız sizi çok seven bir eşiniz olacaktı belki.

Bu saatten sonra yapılacak şey ya ayrı hayatlar yaşamaya başlayacaksınız ya da aynı evde ayrı insanlar olacaksınız.

Bu ayşe hikayesi bitmez. Eşiniz yaşlanınca bir hatıra olarak kalır. Sizin ömrünüz de geçer gider. ..

İlişkilerde tek tarafın sevmesi, tek taragın sadakat duyması, tek tarafın yürütmeye çalışması bir işe yaramaz.
Doymak gibidir evlilik ekmeği kadın getirir peyniri erkek koyar içine dürüm sarar yersiniz.

Yazık etmişsiniz anlamamakta ısrar ederek. Çok açıkmış oysa.

Kız ne yaptı biliyor musunuz?Mesaj alımını engelledi.Tamamen engellemedi..Oysa kimin için mücadele ettiğini bilse.O bir kadına değer vermez.Hele o kadın onu çok sevdiğini bilirse suistimal eder saygı bile duymaz.Kız da benim gibi masum yüzüne ufak tefek şefkat uyandıran haline kanmış olsa gerek.O küçük vücuduyla belki dövemez ama insanın içini kurutur ilgisiz tavırlarıyla..Bunları da söylemiş olmayı isterdim...

Flört döneminde bile Ayşesinden bahseden bir adamla ne mantıkla evlendiniz anlamadım.
Bari çocuk falan yapmayın.
Zira çok uzun bir evlilik olacak gibi durmuyor...

Baya yazmissin sagol dikkate alicam. Bende hep o hikayeleri okuyorum burada kaç gündür. Zaten içimde buyutmusum şimdi de facebook olayi ağır geldi ellerim titriyor gecedendir.
Esim pesimde hic kosmaz kesin inatci ve gururlu. Ama cok da kiskanc bunu anlamıyorum işte.

Aynen oyle oldu hepsi doğru. Ama bebek var diye babasından ayırmama gibi bi durumum olmaz kesin kararlı olsam. Duzelir sanmıştım evlenince. Şimdi biliyorum artik evlilik farkliymis ama o zaman toz pembe bakıyor insan.

Adamın yanına başka biri , aklında başka biri var..

Sağol tulipa konularini yorumlarini okuyorum hep zaten. Haklisin basta ayari vermeliydim. Şimdi boylw olmazdi. Ayse eşimin yaşadığını bile bilmiyordur artik baska sehirde evli mutlu çocuklu

Adamın yanına başka biri , aklında başka biri var..

Yorumlarini beğeniyorum hep senin. Sanirim oyle. Bi ihtimal belki birileri farkli görür demiştim ama yok herkes aynı fikirde.

Flört döneminde bile Ayşesinden bahseden bir adamla ne mantıkla evlendiniz anlamadım.
Bari çocuk falan yapmayın.
Zira çok uzun bir evlilik olacak gibi durmuyor...

Sevgim bağımlılık derecesinde bence kopamadim. Sonucu da boyle olur işte.

Yorumlarini beğeniyorum hep senin. Sanirim oyle. Bi ihtimal belki birileri farkli görür demiştim ama yok herkes aynı fikirde.

Sevgim bağımlılık derecesinde bence kopamadim. Sonucu da boyle olur işte.
Ah canım ah biz kadınlar heeep öyleyiz değişirler diyoruz ama asla değişmiyorlar.
O yuzden keşkee baştan önlemını alıp kestirip atsaydın şu adamı bı kenarı şimdiki gibi hergun ağlıyacağına o gun 1 kez ağlardın.
Ama işte keeşke diyoruz. Geçmişe gidemiyeceğimize göre en yakın zamanda değişmez ama inşallah değişir kocanın huyu değişmezsede kurtulman dileğiyle...

Essek gibi kosacak. Sen yapmasini becer de. Zaten Ayşe sini kaybetmis, seni de kaybetmeyi goze alamayacak.
Hem koşmazsa da kosmasin. Gururunu alip gideceksin o evden. Baska sansin yok. Sevgini öldürüp, gururunu yeniden dirilteceksin. Ve inan ayrilinca, neden cekmisim onca seyi diyeceksiniz. Cok cok huzurlu olacaksiniz emin olun. Sen bir uygula dediklerimi. Bakalim ne sonuc alacaksin? Zaten kaybedecegin bir sey yok.

Bi süre cevap veremezsem kusura bakmayin. Birazdan eşim gelecek eve. Henüz bisey soylemicem. Oyle diyorum ama soguk davraninca anlar biseyler.

seviyor mu bilmem..
ama adam olmadan sakın çocuk yapmayın..

Aynen hep keşke diyorum ama bisey değişmiyor. O kadar asik ve bagimli oldugumu gosteemeseydim bile farkli olurdu birşeyler. Cok sagol

Gurursuz hissediyorum kendimi cok gerçekten. O benden ayrilsa cok sey kaybetmetecek en fazla karsi binadaki annesine tasinacak. Arkadaslari cevresi hep ayni çabuk unutacak. Bense herseyi birakip 1500 km otedeki memlekete daha doğrusu memlekete gidemem yakın bi yere gidicem. Korkutucu geliyor insana ve ayriliga dayanamam gibi geliyor

Merhaba canım. Sizin kadar içim acidi bir an kendimi yerine koydum çok üzüldüm.
Madem aklı başkasında niye evleniyor ki seninle. Niye senden çocuk istiyor .
Bunları konuşmanız lazım.
Sevgiye dair hiç bişey yoksa evlilikte mutsuz bir evlilik olur. .
Çocuk için yap ya da yapma demiyecegim bilemiyorum.
Gerçekten çok üzüldüm

Aynen Ayşesini kaybetmiş seni de kaybetmeyi göze alamaz.Kadınla tekrar olma ümidi bile yok..

Şimdi ben R... düşünüyorum.Beni kaybetti B...sini de kaybetmeyi göze alamaz.İlki bırakabilir ama ikinciyi bırakmak zor olur herzaman insan yorulur..Uslu uslu oturur.B..sinin sözünden çıkmaz.Yapacağını bana yaptı.ÜStelik suçluya sesi de çıkmaz artık.Kıza iyilik yapmış oldum.

Sen de bu kız gibi elinde bir koz gibi gör.Kendini daha iyi hissetmek için.Boşansan dahi elin bu sebepten oldukça güçlü.

Son düzenleme:
seviyor mu bilmem..
ama adam olmadan sakın çocuk yapmayın..

Bi suredir o cok istese de bu yüzden yapmıyorum yapamiyorum zaten. Sonrasinda ayrilsak 1500 km öteye gidicem. Onun memleketinde duramam ki. Arada cocuk heba olur git gel diye korktum. Cocugu düşündüm. Yoksa bi ihtimal degisirmi diye yapardim belki ayni memlekette yasasaydik. Ama bu durumda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…