eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BAZILarı sınırlarını bilmiyor canım o aşikar. Emir verir gibi yazan mı ararsın, alay eden mi, bak şöyle olacak bundan sonra diye geleceği gören mi... biz burada sadece kendi fikrimizi söyleyebiliriz. Kimse ben x dedim diye x yapmak zorunda değil. Komik oluyorsunuz gerçekten

Cem yilmazin gösterilsin de bir bölüm var erkek beyni diye

Erkek aldatırsa ne yapar diye bir şey

Kadın erkeğe sorar seni şu otelde sarışın biriyle görmüşler

Adamın tepkisi hangi otel kim dedi

Adamın diyor çalışma masasın da kadın çamaşırı görseler sorsalar
Adamın tepkisi hangi çamaşır hangi dön şu içimize giyilen şeymi

Hep inkar kıvırma yalan deme ama bunları becerememe odaklıdır erkekler diyor

Cem yılmazı sevmem ama doğru diyor

Aynen konu sahibinin eşi gibi hangi mesaj hatırlayamadım
Haaa dur hele benim arkadaş ikisi tanıdık onun halt yemesi
Dediği gibi

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.
şaka gibi ya gerceksen allah akil fikir versin acil psikiyatriye gitmelisin. Oncesinde hastaneye gidip bulasici bir hastalik var mi diye muayene olmalisin. Sana verecegim tavsiyeler bunlar. kusura bakma bu lagim cukurunu affet diye tavsiye veremem midem kaldirmaz..

Bu arkadaşlar niye kendi telefonunu kullanmıyor. Hadi başkasının telefonundan yazıyor neden silmiyor? O kadar saçma ki...

evet öyle diyorum 7 yıldır herşeyi paylaştığım birinden nefret edemiyorum üzülüyorum. herkes aynı şeyleri hissedecek diye birşey yok işte bende böyleyim.

Insanlar yalnizca maddeye, sigaraya bagimli olmaz. Insanlara da bagimli olabilir. Bagimli olduklari kisiyi kaybetmekten o kadar korkarlar ki -cunku yasadiklari yoksunluk sendromu ile ayni hisler olur- onun hicbir hatasini gormezler, goremezler. Hep bahaneleri vardir, karsi tarafi korumak icin savunma mekanizmalari gelistirirler. Kaybetme hissi ile basa cikmak yerine onu aklamak daha az can acitici olur.

Siz esinize bagimlisiniz. Su ana kadar yaptigi her seyi sineye cekmissiniz, bundan sonra da farkindalik gelistirmediginiz surece sineye cekmeye devam edeceksiniz. Bari kurcalamayin da iyice yuzsuzlesmesin karsi taraf. Cunku esinize karsi sinirlarinizi olusturamamissiniz, iyice kendinizi bitirirsiniz bu sekilde.

Adam
Adam ciddi bir manipülasyoncu galiba. Aldatıldığı mesajları adama söyledi diye psikolojisini bozduğunu düşünüyor helal olsun bu adama. Ben takdir ettim valla. Müthiş bir aşağılık kompleksine sokmuş kadını.

Komik olmak degil de kabak tadi veriyorlar artik.

Bu forumu, insanlarin konu sahibinin hayatini bilmeden sadece acilan konu uzerinden yaptigi yorumlari bu kadar ciddiye almak ne kadar dogru ki? Sinirlarini bilmeyen goz ardi edilir. Bu kadar basit degil mi aslinda?

Hemen hemen her konuda yapilan yorumlar elestiriliyor. Bir nevi ayar verme. Yok hakaret, yok asagilama, yok hadsizlik...

Burasi bir FORUM. Isteyen istedigi yorumu yapar. Begenirsiniz veya begenmezsiniz. Bu kadar basit.

girlinred sizin yorumunuz uzerinden genel bir yorum yaptim. Yanlis anlamayin lutfen.

Ağladıysa tamam. Mission completed

Eğer şu yaşananlara rağmen evliliğe devam edersen ki edeceksin bence bu adamın her b..k..nu cekeceksin, çünkü adam seni kandırdığını sandığı için rahattı ama şimdi hicbir şey eskisi gibi olmayacak adam artık ne b..k yerse alenen ortada yapacak gözüne soka soka ..

Aldatmanın acısı çöktüyse adamcağızın üstüne demek

Zaten boşanmak gibi bir niyetiniz yokmuş, aldatılmak sizin için üzeri örtülür birşey. Buna da tamam. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Buraya gelip konu açmakta ki motivasyonunuzu çözemedim. Çünkü gelecek yorumları az çok tahmin etmeniz lazım.
Böyle iğrenç diyaloglu bir aldatılmayi yazıp tepki alınca da neden diye sormanın bir manası yok cidden.

Ben biliyorum istediği şeyleri duyacak yeri. Gitsin ebem karılara onlar anlatır sineye nasıl çekilir, koca nasıl elde tutulur. Bi tanesi de 10 yıl aralıksız 10 çocuk doğurduğunu, hamile iken bile kaynanasının kayısı ağacına çıkardığını, kaynanasının eşini doldurup doldurup kendisini nasıl dövdürdüğünü anlatır da dudak bükerek '' Seninki de dert mi, bu yeni nesil ne tahammülsüz.'' diye bıdırdanıverdi miydi pammık gibi olur.

Eğer kadın ufak bir hata yapsın eşi anında terk eder hatta ufak tefek herşeyi sorun bile edebilir erkek
Kadın erkeğin her hatasını görür kadından soğur yüz göz olunmuştur evliligin sadece adı vardır

Heleki sen şunu yaptin ben af ettim der bunu koz olarak kullanırsa kadın zaten işi bitmiştir

Kadın herşeyi bildiği için erkekte durmaz herşeyi yapar nasılsa bir kaç göz yaşı bir tartışma yine aynı yatağa gir

Ben ve çoğu arkadaş dediki bırak kalsın mesaj görmezden gel bunu kocana deme bu iyi olmaz dedik ama ben bunu çekemem boşanacam dersen de dedik bize hem konu sahibi hem bazı üyeler vay boşan diyorsunuz toplumun ailenin yapısını bozuyorsunuz dediler
Hatta bir üyede kimbilir bunların ne acısı var dedi
Doğru bizler acı çektim yaşadık biliyoruz sonunu o yüzden ya deme sus diyeceksende boşan dedik ama konu sahibi kocasının hatası ama kendi sonu gibi bir şey yapmış

Bu arkadaşlar niye kendi telefonunu kullanmıyor. Hadi başkasının telefonundan yazıyor neden silmiyor? O kadar saçma ki...
Bastan sona saçmalık zaten
Kendi atmış olsa dahi neden silmedin
Hadi silmedi konu sahibi bir yıl önceki mesajı nasıl buldu başka hicmi mesaj yoktu o arkadaşla tabak gibi bu mesaj ortaya çıktı
Hadi arkadaş yazdı böyle mesaj yazılır mi yuhhh yazdin niye silmedin aynen
Bu mesajı yazmak için mi tel istendi
Ne acelesi varmış ölüm kalım meselesi mi
Bastan sona saçmalık

Kendisini aldatan adam ağlayınca mahvolmuş şaka gibi yanlız adam da iyi oyuncu ha , ablacım siz bu kafayla daha çok mahvolursunuz, hadi gidin eşinizle bu mikemmell ilişkinizi kutlayın

Valla ben okudum, bende bu arada yeni kullanıcı adımla acsam da üniversite 1. Sınıftan beri bu forumdayım, bu forumda cok ciddi her soruna bosan her soruna canım seni gaza getirmek istememli başlayan cümleler kuruluyor hadi kendimize dürüst olalım bu cümlelerin iyi niyetli olmadıgını is kendimize gelince böyle davranmadığımızı biliyoruz

Bakın inceyi yakalayamıyorsunuz, ben kendim aldatıldıgım halde boşandım... fakat surada her sorun yaşayana boşan demekle de akıl karı is yapılmıyor herkesin affedeceği affetmeyeceği konular farklıdır her iliskinin optimal mesafesi farklıdır her zaman dediğim gibi, fakat hatalar insan oğlu icindir tekrar arz etmediği sürece aile kurumu her zaman ille dağıtılacak diye bir sey yok, burada bu büyük büyük konuşan arkadaşları olay örgüleri kendi başlarına gelince direk bosansınlar burada da bizlerle paylassınlar, ama yapamazlar cünkü her sorunda kimse bosanmıyor bos klavye delikanlığı nihai durumda sonuca ulasmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…