eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama dünden beri demediğimiz kalmadı, bir ton günahını aldık şimdi iyi mi?
Siz zaten konduramıyordunuz, bak işte adam masum çıktı. Ne yani insanlar telefonu bozulan iş arkadaşlarına telefonlarını da ödünç veremeyecek mi? Bu kadar mı malı kıymetli yardımseverlikten uzak bir toplum olacağız? Bak Allahın işine, telefonu bozulan elemanla sizin beyin ev arkadaşı meğer tanıdıkmış yahu, arada buluşup kurbanda ortak danaya girer gibi aynı kadınla birlikte oluyorlarmış. Ayy ne iğrenç! Allah eşinizi korumuş da onu da gel 3. ortak sen ol dememişler.
Neyse, ben bu tür olayların ilişkiyi güçlendirdiğini, bağları sağlamlaştırdığını düşünüyorum. Adamı 10 saat ağlatmışsınız be 10 saat! Bu noktada sizi kınıyorum. Benim beyimden gözyaşı düşer düşmez hemen altına fincanı dayar o yaşı içerim! Nasıl kıydınız gerçekten..

Güzel dostum, savunma mekanizmalarından kullanmadığınız hiçbiri kalmadı.... Bir de bir psikoloğa gidip bende bağımlı kişilik bozukluğu olabilir mi diye sorsanız.. bi terapi alsanız... Allah Muhammed aşkına şu yalanlara 3 yaşındaki çocuk inanmaz. Yahu, hala ağlamasına anlam yüklüyor sevgiyi bunda arıyorsunuz. Unutmak ve affetmek için programlanmışsınız. Hala diyorsunuz ki adam bana hiç saygısızlık etmedi başka yönlerden tavsiyeler beklerdim.

Biliyorum hiçbi şey ifade etmeyecek konu sahibi için ama söylemezsem çatlarım sanırım

Adam 1 yıl önceki mesajı yazdığını hatırlamıyor ama nasıl oluyorsa kim telefonunu 1 yıl önce kullanmıştı hatırlıyor helal olsun valla
Ayrıca bu eşin nasıl bi çevresi var ki arkadaşı telefonu rica edip ödünç alıyor ama yaptığı muhabbete bak
Kim başkasının telefonunu 2 dk ödünç alınca bu muhabbetleri yapar ki?

Ayrıca eşiniz de harika bi oyuncuymuş
O açıdan da tebrik ederim
Gerçi bence hiç gerek yokmuş bunca role ama yine de performansını beğendim
Ha ilk kez ağladı filan demişsiniz de e ağlayacak tabi ne yapacak?
Aldattığına filan ağlamıyor
O konudan ne kadsr memnun olduğunu attığı mesajlardan biliyoruz hepimiz
Sizinki mesajları nasıl silmeyi unuttum diye ağlıyor
Sonuçta adamın düzenli bi ilişkisi yok başkasıyla
Para karşılığı birlikte oluyor
Bu şartlar altında da niye düzeninin bozulmasını riske atsın?
Temiz ev, yemek, ihtiyaç halinde zorla veya isteyerek seks...

Size de tek tavsiyem internetten boynuz bakımıyla ilgili araştırmalar yapın bari
İhtiyacınız olacak gibi duruyor dışardan okuyunca
Benim de aklima direkt bu geldi. Mesaji hatirlamiyor ama 1 baskasinin tel.inin bozuk oldugunu, odunc alisini vs. hatirliyor. Muhtemelen 1 kankasini da olaya alet edip sizi iyice inandirmak icin teyit ettirecektir sayet uzatirsaniz.
Hic inandirici gelmedi ama insan, inanmak isteyince fil bile ucabilir.

Bu konularda "zaman " kavramina nasil baktığımız önemli , geçmiş şimdi gelecek .. arasında fark yok bence , dun yaptığımız geri dönülmez hataları bugün telafi edip geleceğe aktarma şansımız olurdu eğer fark olsaydı..

kadın kadını aşağılamadan düzgünce fikrini belirtenler ve merak edenler için yazıyorum. (boşan demeniz kötü yorum değildir ama bunu bana resmen saldırarak söyleyenler oldu, bugün ben hiç eşimi övmedim ama getirip eski konular paylaşıldı evet hemen apar topar boşanma fikrim yoktu zaten söylesem mi dememden anlamışsınızdır hadi ben boşanıyorum diyip çıkacak bir cesaret vs.)

yaklaşık 10 saattir hatırlamıyorum dedi ağladı. (normalde ağladığını 7 yılda 3-4 kez gördüm övmek ya da haklı çıkarmak için demiyorum alışık değilim sadece) benden nefret mi edeceksin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı dedi. beni sevmeyecek misin, bu konu hep önümüze gelecek, herşeyin içine ettim dedi öyle ağladı durdu. ben gidiyorum dedi. birkaç saat hava alıyım dedi. göndermek istemedim o da hiç iyi değildi. hatta teselli ettim dur tamam birşey yok vs. dedim. daha çok ağladı sen beni teselli etme ne olur çok kötü oluyorum diye. evet bu durumda ona üzüldüm bunu da kınayabilirsiniz. saatlerce sordum dalga geçtim bari şöyle de böyle de bak bunlar mantıklı inanırım vs. hep bilmiyorum tek bildiğim seni ben hiç aldatmadım dedi. ona sarılmadığım için ağladı bana dokunamıyorsun bile nasıl düzelticem ben bunu dedi. bunlar 10 saat sürdü öyle diyim.

acaba sana söylemese miydim biraz beklese miydim dedim. ben çok kötü oldum böyle bir konuşma için hazır değildim ama tutamadım kendimi dedim. böyle birşeyi nasıl içinde tutup bana nefret ederek bakabilirsin ki tabi ki söylemen iyi oldu dedi.

saatler sonra mesaj saatlerine bakmak istedi. işyerinde mola saati dedi. o çalıştığım işyerinde bize gidip gelen biri vardı telefonu bozuktu benim teli alıyordu dedi. ama bunu teyit etmem lazım yarın falan dedi. sakın benimle konuşturma bi de o arkadaşlarına salak yerine koydurma dedim.

ben tuhaf bir psikolojideyim ister dalga geçin ister kendini ezdiren kadın deyin. kocasız yapamıyor falan deyin. ama ben daha onu ağlarken görürken mahvoldum. neyse daha fazla linç yemeyim.

buraya yazma amacı insanın destek alması ister olumlu ister olumsuz ama destek alması. ben anlamıyorum ben kimseye böyle yargılayıcı yorum yapamam asla. nasıl bu kadar kesin yargı dağıtılıyor burda bilemem. belki insan sadece anlatmak için anlatıyor. anlatacağım hiç kimsem yok benim. boşanmayacaksan niye yazdın demişsiniz mesela. tamam yazdım şimdi boşanıyorum mu diyeyim ben çözemedim.
Yavrum evladım kaç yaşındasınız siz?
Etrafınızda aklı başında bir büyüğünüz yok mu?

Adama dünden beri demediğimiz kalmadı, bir ton günahını aldık şimdi iyi mi?
Siz zaten konduramıyordunuz, bak işte adam masum çıktı. Ne yani insanlar telefonu bozulan iş arkadaşlarına telefonlarını da ödünç veremeyecek mi? Bu kadar mı malı kıymetli yardımseverlikten uzak bir toplum olacağız? Bak Allahın işine, telefonu bozulan elemanla sizin beyin ev arkadaşı meğer tanıdıkmış yahu, arada buluşup kurbanda ortak danaya girer gibi aynı kadınla birlikte oluyorlarmış. Ayy ne iğrenç! Allah eşinizi korumuş da onu da gel 3. ortak sen ol dememişler.
Neyse, ben bu tür olayların ilişkiyi güçlendirdiğini, bağları sağlamlaştırdığını düşünüyorum. Adamı 10 saat ağlatmışsınız be 10 saat! Bu noktada sizi kınıyorum. Benim beyimden gözyaşı düşer düşmez hemen altına fincanı dayar o yaşı içerim! Nasıl kıydınız gerçekten..

Güzel dostum, savunma mekanizmalarından kullanmadığınız hiçbiri kalmadı.... Bir de bir psikoloğa gidip bende bağımlı kişilik bozukluğu olabilir mi diye sorsanız.. bi terapi alsanız... Allah Muhammed aşkına şu yalanlara 3 yaşındaki çocuk inanmaz. Yahu, hala ağlamasına anlam yüklüyor sevgiyi bunda arıyorsunuz. Unutmak ve affetmek için programlanmışsınız. Hala diyorsunuz ki adam bana hiç saygısızlık etmedi başka yönlerden tavsiyeler beklerdim.
E görme duyma bilme, aşikar etme, yüzgöz olma dedik. Onu da yapmadı. Daha ne yapalım yahu, aldatıldım ama boşanmıcam diyene anca sus otur deriz. Bak adamın psikolojisini de bozdu, oldu mu şimdi? Kocayı elde tutacak tavsiyeler de veren bulunur inşallah, biz yapamıyoruz sorry.

burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.
Ay şaka mısınız ya.
Ciddi ciddi o adamın psikolojisini bozduğuna üzüldünüz yani.
Vah vah, sapıklık yaptığı yakalanmış zavallıcık. Mahçup olmuş tabii. Kıyamam yazık.
Utanacağı şeyler yapıp sonra ağlayan bir adama üzülmek de ve hatta o yazışmaları o üslubu görüp hala birini sevebilmek. Allah akıl fikir versin size.

E görme duyma bilme, aşikar etme, yüzgöz olma dedik. Onu da yapmadı. Daha ne yapalım yahu, aldatıldım ama boşanmıcam diyene anca sus otur deriz. Bak adamın psikolojisini de bozdu, oldu mu şimdi? Kocayı elde tutacak tavsiyeler de veren bulunur inşallah, biz yapamıyoruz sorry.
He ya durduk yere zavallı adamı da utandırdı üzdü, tat kaçtı. Yazık. Çok üzüldük adama ya hay allah

Okumadım o kısmını, bilmiyorum.
Ama burada ne söylenirse söylensin, eğer evlilik öncesi para ile ilişkiye girdi diye boşanmak doğru gelmiyorsa boşanmayacaktır. Aşağılamanın, hakaret etmenin manası yok ki, çok kötü yorumlar gördüm.
Burada kesin yorum yapan arkadaşların çoğunun böyle bir konuyu hasıraltı edeceğinden eminim. Konu sahibi destek amaçlı yazmış ama ne midesizliği kalmış, ne ezikliği. İki üç detay bilerek bir ilişkiyi yorumlamak doğru değil. Terapisti de değiliz konu sahibinin.
Adamı sevgiliyken de yakalamış konu sahibi zaten bilmem ne sitesinde profili varmış hep kadınlar ekliymiş adam benim değil o hesap demiş affetmiş konu sahibi yine çok mutluyuz çok seviyorum yazmış altınada milletin tepki gösterdiği burda o zaten madem affediyosun ne söylemememizi bekliyorsun ah tüh vah mı diyelim ve demişsinizya çoğunuz böyle durumlar yaşayıp affediyosunuz ben o adamı uyurken yastıkla boğardım konu komşu aile hepsine rezil ederdim namussa erkeğe de namus var

burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.

Corap askina affederdim ben.

Bir de onun da psikolojisini bozdum sanırım diyor ya gerçekten dedi bunu di mi ben yanlış görmedim =))))
Ay bizimkini bozdun asıl bizimkini sıklık zarfııııı=)) İngilizce öğretmeniyim derste frequency adverbs'leri her anlatışımda bu konu gelecek aklıma tövbe est. =))

ben onu açıkladım, kapattım konuyu. ben her defasında ilk aylar aşırı acı duyduğum için yapma diyordum sesimi yükseltiyordum ama izin de veriyordum. ama o gün gerçekten kötüydüm istememiştim ama o zorladı her zamanki gibi sandı. vajinismus yaşayanlar da hem istemiyor ama olsun isteyip denemiyor mu bu konu ne zaman konu açsam gündeme geliyor. keşke sormasaydım burda. o gün
Hayır vajinismus olanlar istiyor denemekte istiyor ama tam o ana gelince yapamıyor korkuyor ,yanlışınız var

Bir de onun da psikolojisini bozdum sanırım diyor ya gerçekten dedi bunu di mi ben yanlış görmedim =))))
Ay bizimkini bozdun asıl bizimkini sıklık zarfııııı=)) İngilizce öğretmeniyim derste frequency adverbs'leri her anlatışımda bu konu gelecek aklıma tövbe est. =))
evet öyle diyorum 7 yıldır herşeyi paylaştığım birinden nefret edemiyorum üzülüyorum. herkes aynı şeyleri hissedecek diye birşey yok işte bende böyleyim.

Şurada deseniz ki yıkıldım, eşim beni aldatmış, ona hesabını sordum utanmadan beni hala aptal yerine koyuyor, böyle bir halt yemiş bu ortaya çıktığı halde bile açık açık delikanlı gibi çıkıp evet yaptım diyemiyor, yalandan ağlayıp beni yumuşak noktamdan vurmaya çalışıyor.. Ben böyle çirkin bir adama hala aşığım, çok kırıldım paramparça oldum ama gerek maddi gerek manevi boşanmaya hazır değilim......... Gibi birşey yazmış olsaydınız inanın herkes sizinle derdinize ortak olurdu daha farklı yorumlar yapardı🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Yok ben yine destek olmazdım. Üzgünüm. Bugün affettigin o adam yarın seni sırtından bıçaklayacak. Buraya yazıyorum. Hiç bilmedigin bir anda bir zamanda sen hiç hazır değilken hançeri saplayacak. Neye uğradığını şaşıracaksın. Bin kere pişman olacaksın. Keşke o zaman dik durup terketseydim şimdi daha büyük bir ihanet yemezdim diyeceksin. Adam seni aldatıp terk edecek çünkü. Bu zihniyetteki kısının seni kaybetme korkusu olduğu için seni sevdiği için sana yaklaştığını düşünme konu sahibi. Adam yalnız kalmaya hazır değil. Elinin altında başka kadın yok. O yüzden senden vazgeçmiyor. Gözyaşları senin için değil yani. Lütfen inanma lütfen.

evet öyle diyorum 7 yıldır herşeyi paylaştığım birinden nefret edemiyorum üzülüyorum. herkes aynı şeyleri hissedecek diye birşey yok işte bende böyleyim.

Ne yüreği geniş kadınsın sen Sıklık Zarfı, ne yüce ne engin sevgin var diyip alnından öpüyor ve çekiliyorum.
Bu kadar sevgiyi psikolojim kaldırmıyor.

Tamam ben seni daha fazla suçlamayacağım. Demek ki gerçekten bu konularda rahat ve geniş bir insansın. Olabilir. Herkes bizim gibi olmak zorunda değil. Yiyip yutup sevmeye devam etmek de bir tercihtir.
Eşin çok şanslı bir adam. Aynı zamanda iyi bir oyuncu. Çünkü o mesajlar gayet gerçek kadınla yatmış salmayacam falan demiş. Bu kadar sapık ve iğrenç olup hala böyle sevilebiliyor. Üstelik nerdeyse özür dileyeceksin adamdan psikolojisini bozdun diye. Ne diyeyim beraber atlatın ve devam edin evliliğinize zaten boşanma düşüncesi yok bari işkence etmeyin kendinize.

Okumadım o kısmını, bilmiyorum.
Ama burada ne söylenirse söylensin, eğer evlilik öncesi para ile ilişkiye girdi diye boşanmak doğru gelmiyorsa boşanmayacaktır. Aşağılamanın, hakaret etmenin manası yok ki, çok kötü yorumlar gördüm.
Burada kesin yorum yapan arkadaşların çoğunun böyle bir konuyu hasıraltı edeceğinden eminim. Konu sahibi destek amaçlı yazmış ama ne midesizliği kalmış, ne ezikliği. İki üç detay bilerek bir ilişkiyi yorumlamak doğru değil. Terapisti de değiliz konu sahibinin.
iste yani ben de buna cok sasiriyorum, kesin yorum yapanlarin bunu kendisi yasasa gormezden gelecegine nasil emin oluyorsunuz? biri de cikmis bize siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyordu. bence ondan hicbir farki yok yorumunuzun.

anlamiyorum yani burada biri dik durarak hareket edecegini, boyle bir seyi asla affetmeyecegini yazdiginda niye yalan olsun? su kafanizdaki kaliplari rica ederim yikin. ki bu sekilde yorum yapan kadinlarin cogu, ben dahil, zamaninda en az bir kez aldatilip iliskisini bitirmis insanlar. kimseye bir sey kanitlamak zorunda da degiliz.

onerim hala gecerli, her hafta konu acip kocasindan yakinip sonra ama kocam cok iyidir diyecek olanlar toplansin baska konu acip kocalarini ovsunler. bosan dedigimizde suclu biz olmayalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X