eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama dünden beri demediğimiz kalmadı, bir ton günahını aldık şimdi iyi mi?
Siz zaten konduramıyordunuz, bak işte adam masum çıktı. Ne yani insanlar telefonu bozulan iş arkadaşlarına telefonlarını da ödünç veremeyecek mi? Bu kadar mı malı kıymetli yardımseverlikten uzak bir toplum olacağız? Bak Allahın işine, telefonu bozulan elemanla sizin beyin ev arkadaşı meğer tanıdıkmış yahu, arada buluşup kurbanda ortak danaya girer gibi aynı kadınla birlikte oluyorlarmış. Ayy ne iğrenç! Allah eşinizi korumuş da onu da gel 3. ortak sen ol dememişler.
Neyse, ben bu tür olayların ilişkiyi güçlendirdiğini, bağları sağlamlaştırdığını düşünüyorum. Adamı 10 saat ağlatmışsınız be 10 saat! Bu noktada sizi kınıyorum. Benim beyimden gözyaşı düşer düşmez hemen altına fincanı dayar o yaşı içerim! Nasıl kıydınız gerçekten..

Güzel dostum, savunma mekanizmalarından kullanmadığınız hiçbiri kalmadı.... Bir de bir psikoloğa gidip bende bağımlı kişilik bozukluğu olabilir mi diye sorsanız.. bi terapi alsanız... Allah Muhammed aşkına şu yalanlara 3 yaşındaki çocuk inanmaz. Yahu, hala ağlamasına anlam yüklüyor sevgiyi bunda arıyorsunuz. Unutmak ve affetmek için programlanmışsınız. Hala diyorsunuz ki adam bana hiç saygısızlık etmedi başka yönlerden tavsiyeler beklerdim.

Benim de aklima direkt bu geldi. Mesaji hatirlamiyor ama 1 baskasinin tel.inin bozuk oldugunu, odunc alisini vs. hatirliyor. Muhtemelen 1 kankasini da olaya alet edip sizi iyice inandirmak icin teyit ettirecektir sayet uzatirsaniz.
Hic inandirici gelmedi ama insan, inanmak isteyince fil bile ucabilir.

Bu konularda "zaman " kavramina nasil baktığımız önemli , geçmiş şimdi gelecek .. arasında fark yok bence , dun yaptığımız geri dönülmez hataları bugün telafi edip geleceğe aktarma şansımız olurdu eğer fark olsaydı..

Yavrum evladım kaç yaşındasınız siz?
Etrafınızda aklı başında bir büyüğünüz yok mu?

E görme duyma bilme, aşikar etme, yüzgöz olma dedik. Onu da yapmadı. Daha ne yapalım yahu, aldatıldım ama boşanmıcam diyene anca sus otur deriz. Bak adamın psikolojisini de bozdu, oldu mu şimdi? Kocayı elde tutacak tavsiyeler de veren bulunur inşallah, biz yapamıyoruz sorry.

Ay şaka mısınız ya.
Ciddi ciddi o adamın psikolojisini bozduğuna üzüldünüz yani.
Vah vah, sapıklık yaptığı yakalanmış zavallıcık. Mahçup olmuş tabii. Kıyamam yazık.
Utanacağı şeyler yapıp sonra ağlayan bir adama üzülmek de ve hatta o yazışmaları o üslubu görüp hala birini sevebilmek. Allah akıl fikir versin size.

He ya durduk yere zavallı adamı da utandırdı üzdü, tat kaçtı. Yazık. Çok üzüldük adama ya hay allah

Adamı sevgiliyken de yakalamış konu sahibi zaten bilmem ne sitesinde profili varmış hep kadınlar ekliymiş adam benim değil o hesap demiş affetmiş konu sahibi yine çok mutluyuz çok seviyorum yazmış altınada milletin tepki gösterdiği burda o zaten madem affediyosun ne söylemememizi bekliyorsun ah tüh vah mı diyelim ve demişsinizya çoğunuz böyle durumlar yaşayıp affediyosunuz ben o adamı uyurken yastıkla boğardım konu komşu aile hepsine rezil ederdim namussa erkeğe de namus var

Madem bir yıl geçti kapat üstünü ortalığı karıştırma dedik
Söylersen adam bildiğin ve ağır tepki yapmadığın için bu adam durmayacak daha rahat edicek dedik
Nasılsa her halti edip af eden bir karisi var
Iki ağlar iki kıvırır oldu bitti masallah

Corap askina affederdim ben.

Bir de onun da psikolojisini bozdum sanırım diyor ya gerçekten dedi bunu di mi ben yanlış görmedim =))))
Ay bizimkini bozdun asıl bizimkini sıklık zarfııııı=)) İngilizce öğretmeniyim derste frequency adverbs'leri her anlatışımda bu konu gelecek aklıma tövbe est. =))

Hayır vajinismus olanlar istiyor denemekte istiyor ama tam o ana gelince yapamıyor korkuyor ,yanlışınız var

evet öyle diyorum 7 yıldır herşeyi paylaştığım birinden nefret edemiyorum üzülüyorum. herkes aynı şeyleri hissedecek diye birşey yok işte bende böyleyim.

Yok ben yine destek olmazdım. Üzgünüm. Bugün affettigin o adam yarın seni sırtından bıçaklayacak. Buraya yazıyorum. Hiç bilmedigin bir anda bir zamanda sen hiç hazır değilken hançeri saplayacak. Neye uğradığını şaşıracaksın. Bin kere pişman olacaksın. Keşke o zaman dik durup terketseydim şimdi daha büyük bir ihanet yemezdim diyeceksin. Adam seni aldatıp terk edecek çünkü. Bu zihniyetteki kısının seni kaybetme korkusu olduğu için seni sevdiği için sana yaklaştığını düşünme konu sahibi. Adam yalnız kalmaya hazır değil. Elinin altında başka kadın yok. O yüzden senden vazgeçmiyor. Gözyaşları senin için değil yani. Lütfen inanma lütfen.

evet öyle diyorum 7 yıldır herşeyi paylaştığım birinden nefret edemiyorum üzülüyorum. herkes aynı şeyleri hissedecek diye birşey yok işte bende böyleyim.

Ne yüreği geniş kadınsın sen Sıklık Zarfı, ne yüce ne engin sevgin var diyip alnından öpüyor ve çekiliyorum.
Bu kadar sevgiyi psikolojim kaldırmıyor.

Tamam ben seni daha fazla suçlamayacağım. Demek ki gerçekten bu konularda rahat ve geniş bir insansın. Olabilir. Herkes bizim gibi olmak zorunda değil. Yiyip yutup sevmeye devam etmek de bir tercihtir.
Eşin çok şanslı bir adam. Aynı zamanda iyi bir oyuncu. Çünkü o mesajlar gayet gerçek kadınla yatmış salmayacam falan demiş. Bu kadar sapık ve iğrenç olup hala böyle sevilebiliyor. Üstelik nerdeyse özür dileyeceksin adamdan psikolojisini bozdun diye. Ne diyeyim beraber atlatın ve devam edin evliliğinize zaten boşanma düşüncesi yok bari işkence etmeyin kendinize.

iste yani ben de buna cok sasiriyorum, kesin yorum yapanlarin bunu kendisi yasasa gormezden gelecegine nasil emin oluyorsunuz? biri de cikmis bize siz beni kiskaniyorsunuz, yaraniz var diyordu. bence ondan hicbir farki yok yorumunuzun.

anlamiyorum yani burada biri dik durarak hareket edecegini, boyle bir seyi asla affetmeyecegini yazdiginda niye yalan olsun? su kafanizdaki kaliplari rica ederim yikin. ki bu sekilde yorum yapan kadinlarin cogu, ben dahil, zamaninda en az bir kez aldatilip iliskisini bitirmis insanlar. kimseye bir sey kanitlamak zorunda da degiliz.

onerim hala gecerli, her hafta konu acip kocasindan yakinip sonra ama kocam cok iyidir diyecek olanlar toplansin baska konu acip kocalarini ovsunler. bosan dedigimizde suclu biz olmayalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…