eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.
Hâlâ kocasına acıyor, pessss yazık sana adam seni ennnn iğrenç şekilde aldatmış nasıl bir mide varsa artık, git kociskonu teselli et sen üzme kendini olur böyle şeyler de , aldatmak ( hemde arkadaşlarla beraber aynı kadına) nedir ki sanki ... Hatta kendini suçla daha fazla , git eşinden özür dile ayaklarına kapan belki insafa gelir de bir daha aldatmaz seni ...

Bakın inceyi yakalayamıyorsunuz, ben kendim aldatıldıgım halde boşandım... fakat surada her sorun yaşayana boşan demekle de akıl karı is yapılmıyor herkesin affedeceği affetmeyeceği konular farklıdır her iliskinin optimal mesafesi farklıdır her zaman dediğim gibi, fakat hatalar insan oğlu icindir tekrar arz etmediği sürece aile kurumu her zaman ille dağıtılacak diye bir sey yok, burada bu büyük büyük konuşan arkadaşları olay örgüleri kendi başlarına gelince direk bosansınlar burada da bizlerle paylassınlar, ama yapamazlar cünkü her sorunda kimse bosanmıyor bos klavye delikanlığı nihai durumda sonuca ulasmıyor

Her halde okumadınız ben ve bir kaç üye bizlerinde boyke şeyler yaşadığını ve bosandigimizi yazdık bende yazdım
Başımızdan acı tecrübeler geçince bunların acısını zorluğunu yuvanın dağılmasının ne olduğunu Evlenicem diye ayaklarımızın yere basmadigini ama o mutsuzluk o ihanet tokatini nasıl yyediğimi bunun nasıl bir psikoloji olduğunu biliyorum yaşıyan herkes bilir

Durup durup kimbilir onlar neler yaşıyor kendileri yapamazlar deyip durmayın
Diyorsunuz ya kimbilir neler yaşanıyor boşan demeyle olmuyor diye doğru neler yaşanıyor
Yasadim da o yüzden ben kendi adıma kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yol gosteriyorum doğru neyse onu diyorum
Bu bana doğru sana yalnis gelebilir yaşanan şeyler olgunluk tecrübe katar insana

Hani hep anneler haklı çıkar ya çünkü yasarlar görürler hisleri vardır
Bir şeyinde sonu bellidir

Konu sahibine defalarca yazdım eşine deme kapat bu konuyu eğer evliliğe devam ediceksen dedim
Bazıları kendi sonunu kendi hazırlıyor
Doğru yapmadı demekle
Iste bunlar bir laflar değil

Sizin gibi bir kaç kişi yazdı
Sanki hayatları çok güzel diye
Kim dedi bunu
Benim gibi hayatı alt üst olmuş neye uğradığını bilememiş sizlerin demesiyle neler yaşamış birinin lafları bos olmaz

Boşuna değil bu sözler ama bu nedense tepki aliyor eninde sonunda insan hatasını anlıyor
Sadece çabamız doğruyu bulun

Yazdım biz cennette yaramıyoruz
Cehennemi gördük sıkıntı çeken kimse o cehenneme yaklaşmasın bile
Bilmem anlatabildim mi

burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.

en azından ağlayınca üzüldüğünüzü çaktırmayın bi kaç gün surat yapın bari. :cry:

annemin babamın, doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim seni hiç aldatmadım diyor. o mesajları ben görmedim diyor
Ay hem aldatmış hem yalan yere yemin ediyor
Hem de sizden olacak çocuğu üzerine ediyor
Hangisi daha kötü bilemedim
Seçin beğenin

kadın kadını aşağılamadan düzgünce fikrini belirtenler ve merak edenler için yazıyorum. (boşan demeniz kötü yorum değildir ama bunu bana resmen saldırarak söyleyenler oldu, bugün ben hiç eşimi övmedim ama getirip eski konular paylaşıldı evet hemen apar topar boşanma fikrim yoktu zaten söylesem mi dememden anlamışsınızdır hadi ben boşanıyorum diyip çıkacak bir cesaret vs.)

yaklaşık 10 saattir hatırlamıyorum dedi ağladı. (normalde ağladığını 7 yılda 3-4 kez gördüm övmek ya da haklı çıkarmak için demiyorum alışık değilim sadece) benden nefret mi edeceksin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı dedi. beni sevmeyecek misin, bu konu hep önümüze gelecek, herşeyin içine ettim dedi öyle ağladı durdu. ben gidiyorum dedi. birkaç saat hava alıyım dedi. göndermek istemedim o da hiç iyi değildi. hatta teselli ettim dur tamam birşey yok vs. dedim. daha çok ağladı sen beni teselli etme ne olur çok kötü oluyorum diye. evet bu durumda ona üzüldüm bunu da kınayabilirsiniz. saatlerce sordum dalga geçtim bari şöyle de böyle de bak bunlar mantıklı inanırım vs. hep bilmiyorum tek bildiğim seni ben hiç aldatmadım dedi. ona sarılmadığım için ağladı bana dokunamıyorsun bile nasıl düzelticem ben bunu dedi. bunlar 10 saat sürdü öyle diyim.

acaba sana söylemese miydim biraz beklese miydim dedim. ben çok kötü oldum böyle bir konuşma için hazır değildim ama tutamadım kendimi dedim. böyle birşeyi nasıl içinde tutup bana nefret ederek bakabilirsin ki tabi ki söylemen iyi oldu dedi.

saatler sonra mesaj saatlerine bakmak istedi. işyerinde mola saati dedi. o çalıştığım işyerinde bize gidip gelen biri vardı telefonu bozuktu benim teli alıyordu dedi. ama bunu teyit etmem lazım yarın falan dedi. sakın benimle konuşturma bi de o arkadaşlarına salak yerine koydurma dedim.

ben tuhaf bir psikolojideyim ister dalga geçin ister kendini ezdiren kadın deyin. kocasız yapamıyor falan deyin. ama ben daha onu ağlarken görürken mahvoldum. neyse daha fazla linç yemeyim.

buraya yazma amacı insanın destek alması ister olumlu ister olumsuz ama destek alması. ben anlamıyorum ben kimseye böyle yargılayıcı yorum yapamam asla. nasıl bu kadar kesin yargı dağıtılıyor burda bilemem. belki insan sadece anlatmak için anlatıyor. anlatacağım hiç kimsem yok benim. boşanmayacaksan niye yazdın demişsiniz mesela. tamam yazdım şimdi boşanıyorum mu diyeyim ben çözemedim.

Özür dileyin kocanızdan.
Ağlamasın daha fazla.
Ben bile üzüldüm

Sizinle birlikte olduğu halde arkadaşıyla bir kadını dönüşümlü bafilerken ağlamıyordu ama, değil mi? Ya da size bunca zaman yalan söylerken, sizi aldatırken ağlamıyordu? Sizin "bunu bana nasıl yaparsın" deyip ağlamanız gereken yerde kendisi üste çıkıp ağlayarak size kendisini teselli ettiriyor bir de. Eşiniz usta bir mamipülatör. Bunu okuyan herkes açık ve net görüyor. Yarın bir gün sizi tekrar aldattığını yakaladığınızda, yine ağlar siz de affeder devam edersiniz mikemmel ilişkinize (!), tabi bir sonraki boynuz gelene kadar.

Önceki konunuzu da okumuştum. Ben de vajinismus atlattım. Erkek arkadaşım da ben de dur derken aslında istiyor olmayı biliriz. Ona rağmen dur dediğim her an durur. Durmak da zorundadır, aksi tecavüze girer. 'Ya sen hep dur diyorsun zaten' deyip devam edemez. Eşinizin size yaptığı şeyin de adı tecavüzdür. Yanlış anlattım vs diye aklamaya çalışmayın, konunuzda ilk anlattığınız hali duruyor zaten. Neyse eşinize bunu söyleseniz aglayıp affettirir kendini zaten. Boynuzlara da tecavüze de aynen devam diyen sizsiniz sonuçta.

Burada sadece boşan yazıyorlar başka şey bilmiyorlar diye yorum beğenmeyen konu sahipleri dolmuş yine
Bende yorumcu olarak konu beğenmiyorum.
Ramazan ramazan açılan konuya bak
Mide kaldırıcı
Niye ramazan sonu olsa iğrenç olmayacak mı
Konu açılması için belli günler mi var
:KK53: :KK53:

Tamam, dogrudur. Devam edin kaldiginiz yerden.

Konuyu da kapattirin artik bir zahmet.
konuya yazılmasa zaten altta kalır benim yorum sayım kaç acaba onca yoruma birkaç cevap yazdım. konuya yazılan yorum kaç hem mideleri bulanıyor hem aldatma konusuna giriyorlar.

Bakın inceyi yakalayamıyorsunuz, ben kendim aldatıldıgım halde boşandım... fakat surada her sorun yaşayana boşan demekle de akıl karı is yapılmıyor herkesin affedeceği affetmeyeceği konular farklıdır her iliskinin optimal mesafesi farklıdır her zaman dediğim gibi, fakat hatalar insan oğlu icindir tekrar arz etmediği sürece aile kurumu her zaman ille dağıtılacak diye bir sey yok, burada bu büyük büyük konuşan arkadaşları olay örgüleri kendi başlarına gelince direk bosansınlar burada da bizlerle paylassınlar, ama yapamazlar cünkü her sorunda kimse bosanmıyor bos klavye delikanlığı nihai durumda sonuca ulasmıyor
Bosan diyenler olarak kendi fikirlerimizi soyluyoruz. siz ise kendi fikrinizi söylemek yerine yorum yapanlara laf atiyorsunuz, basiniza gelse soyle olur diye. E biz de sizin basiniza gelince aldatan adamdan ozur dilersiniz diyelim de arap sacina donsun konu. sıktı artik bu polemikleriniz.

annemin babamın, doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim seni hiç aldatmadım diyor. o mesajları ben görmedim diyor
Sevgiliyken de aldatmış ama onu ne yapacaksınız?
Onda da fotoğraflarını başkaları kullanmıştı değil mi?
Burada da en yakın arkadaşıyla başkası mesajlasmıs telefonundan. Şanssızlığa bakın, böyle şeyler de eşinizi buluyor hep.

Affedecekseniz affedin ana aklınızla dalga geçmesi eşiniz, buna müsade etmeyin en azından.

ben konu sahibi olarak boşan diyenlere asla haksızsınız demedim, övmeye de çalışmadım ama daha cevap vermeden övmüşüm savunmuşum moduna girildi. eski konularım paylaşıldı hemen. benim psikolojik durumumda buydu. bunu anlatmaya çalıştım. ama burda yardımcı olmak yerine linç moduna giriliyor. bir psikolog ne olursa olsun niye böyle yaptın diye hastasını linçlemez değil mi? burasıda bir derdim var platformu duygu durumumu anlatmaya çalıştım herkes psikoloğa gidemiyor. ama buraya yazmak hataymış. boşan diye tavsiye değil burda verilenler. yazdığım her kelimeyle dalga geçiyorlar. kendileri çok mükemmel gibi. belki içinden birkaçı aldatılıyor farketmiyor bile. her zaman danışan ve yorum yazanlar farklı konumda oluyor burda. çünkü destek bekliyoruz düzgün cümleler bekliyoruz ya. düzgünce söyleyenlere değil kesinlikle lafım. açın yorumları okuyun ne acımasız saldırganca yorumlar var okuyun.

ben konu sahibi olarak boşan diyenlere asla haksızsınız demedim, övmeye de çalışmadım ama daha cevap vermeden övmüşüm savunmuşum moduna girildi. eski konularım paylaşıldı hemen. benim psikolojik durumumda buydu. bunu anlatmaya çalıştım. ama burda yardımcı olmak yerine linç moduna giriliyor. bir psikolog ne olursa olsun niye böyle yaptın diye hastasını linçlemez değil mi? burasıda bir derdim var platformu duygu durumumu anlatmaya çalıştım herkes psikoloğa gidemiyor. ama buraya yazmak hataymış. boşan diye tavsiye değil burda verilenler. yazdığım her kelimeyle dalga geçiyorlar. kendileri çok mükemmel gibi. belki içinden birkaçı aldatılıyor farketmiyor bile. her zaman danışan ve yorum yazanlar farklı konumda oluyor burda. çünkü destek bekliyoruz düzgün cümleler bekliyoruz ya. düzgünce söyleyenlere değil kesinlikle lafım. açın yorumları okuyun ne acımasız saldırganca yorumlar var okuyun.

Bacım belki haberin yok ama uyandırayım.
Bizler psikolog değiliz :KK43:
Sen dışarıdan bir göz olarak okumaya çalış.
Biri diyor ki kocam beni aldattı ama ağlıyor, çok üzüldüm teselli ettim.
Ne dersin?
Dalga geçiyorsunuz bence bizimle

Ya inanmaya o kadar dünden razısınız ki
Eeee yemin etse nolmuş, yeminden yalandan kime ne olmuş ya.
Bir üye vardı burda eşi dindar biriydi. Kurana el basmıştı seni aldatmadım diye de aldattığı kadını hamile bırakmış meğer.
Yani aldatan/aldatacak olan adamın zaten Allah korkusu yoktur ki. Yemin etse, kitaba el bassa nolmuş ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X