Bakın inceyi yakalayamıyorsunuz, ben kendim aldatıldıgım halde boşandım... fakat surada her sorun yaşayana boşan demekle de akıl karı is yapılmıyor herkesin affedeceği affetmeyeceği konular farklıdır her iliskinin optimal mesafesi farklıdır her zaman dediğim gibi, fakat hatalar insan oğlu icindir tekrar arz etmediği sürece aile kurumu her zaman ille dağıtılacak diye bir sey yok, burada bu büyük büyük konuşan arkadaşları olay örgüleri kendi başlarına gelince direk bosansınlar burada da bizlerle paylassınlar, ama yapamazlar cünkü her sorunda kimse bosanmıyor bos klavye delikanlığı nihai durumda sonuca ulasmıyor
Her halde okumadınız ben ve bir kaç üye bizlerinde boyke şeyler yaşadığını ve bosandigimizi yazdık bende yazdım
Başımızdan acı tecrübeler geçince bunların acısını zorluğunu yuvanın dağılmasının ne olduğunu Evlenicem diye ayaklarımızın yere basmadigini ama o mutsuzluk o ihanet tokatini nasıl yyediğimi bunun nasıl bir psikoloji olduğunu biliyorum yaşıyan herkes bilir
Durup durup kimbilir onlar neler yaşıyor kendileri yapamazlar deyip durmayın
Diyorsunuz ya kimbilir neler yaşanıyor boşan demeyle olmuyor diye doğru neler yaşanıyor
Yasadim da o yüzden ben kendi adıma kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yol gosteriyorum doğru neyse onu diyorum
Bu bana doğru sana yalnis gelebilir yaşanan şeyler olgunluk tecrübe katar insana
Hani hep anneler haklı çıkar ya çünkü yasarlar görürler hisleri vardır
Bir şeyinde sonu bellidir
Konu sahibine defalarca yazdım eşine deme kapat bu konuyu eğer evliliğe devam ediceksen dedim
Bazıları kendi sonunu kendi hazırlıyor
Doğru yapmadı demekle
Iste bunlar bir laflar değil
Sizin gibi bir kaç kişi yazdı
Sanki hayatları çok güzel diye
Kim dedi bunu
Benim gibi hayatı alt üst olmuş neye uğradığını bilememiş sizlerin demesiyle neler yaşamış birinin lafları bos olmaz
Boşuna değil bu sözler ama bu nedense tepki aliyor eninde sonunda insan hatasını anlıyor
Sadece çabamız doğruyu bulun
Yazdım biz cennette yaramıyoruz
Cehennemi gördük sıkıntı çeken kimse o cehenneme yaklaşmasın bile
Bilmem anlatabildim mi