eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok net yaziyorum,konu sahibesi arkadasim..

Bu adam hiyar ne kadar sıksanda portakal suyu cikaramazsin..

Senelerdir bu forumdayım, eltisi altın takmadığı için boşanması önerilen tek kişi görmedim. Sadakatsizlik, şiddet gibi insan onuruna yakışmayan davranışlarda boşanma öneriliyor doğal olarak.

Tercih konu sahibinin.

Ayrıca kadın aldatılınca, şiddet görünce, saygı görmeyince çocuklar huzurlu ve aile parçalanmamış oluyor ama kadın boşanınca aile parçalanmış oluyor, öyle mi?

Çocuğun yok senin ...maddi durumum yok diye boşanmamak nasıl bir akıl hem nafaka alirisn daha rahat edersin hemde bu yasa kadar eşin mi baktı sana ailen önüne 2 kasik yemek koyamayacak mi ...ben bosandigimda ablam 3 cocukla annemin yanındaydı birde ben geldim ohh miss ...banane banada bakmak zorundalar diye söylemeden gelip eve yerlesiverdim ..salon kalmıştı bana ama olsun ileriki zamanlarda yer açıldı banada kabulleniyorlar hiçte öyle uzulmuyolar yeterki sen drama yapma

Ay ne dedim ben kuzenim yaptı diyecektir dedim arkadaş demiş
Bakmış siz zaten affetmeye hazırsınız salmış en dandik yalanı
Hayırlı olsun ne diyelim. Size boynuzlarınız, mini minnoş kocanızla mutluluklar

ben olsam ne yapardım diye düşündüm, ben eşimi karşıma alır ne bu derdim, çünkü biliyorum ki bunu demezsem eve sığamam yüzüne de bakamam, konuşup anlamam lazım. bu arada yazdıkları iğrenç ama erkekler ölüp bittikleri kızlar hakkında bile böyle konuşurlar, sonra o kız “kız arkadaş” olunca da o konustukları arkadaşlarıyla arkadaşlıkları biter. O yüzden iğrenç mesaja takmayabiliriz. ama aldatma olayına açıklık getirmek ben olsam şarttı.

ben geç okumuşum konuyu.. gene ben olsam ne yapardan devam edeyim, boşanmazdım tabi. güvenim kırılırdı, takibe de alırdım heralde ama nişanlıyken aldattı üzerinden de bir sene geçmiş hiç benzerini görmemişsin.. söylediklerine inanıp, kendini güçlü duruma getirecek bir hayata başlamanın zamanıdır, kapıyı çekip gidebilecek güçlülükte olman lazım, ekonomik durumum iyi olsaydı kesin boşanırdım diyorsan, o zaman boşanmalısın..

Nişanlıyken, sevgiliyken yada evliyken aldatılmanın farkı ne??
Adam sizle sevgiliyken gitmiş türlü rezillikler ypmış onla hunla düşmüş kalkmış. Daha evli değildik diye affetmek nedir Allah aşkına ya??

insanın olayın içindeyken verdiği tepki ile dışarıdan verdiği tepki farklı oluyor, bu arada adam aldattığını da kabul etmiyor, ya aldatmadı ya da hem aldattı hem de yalancı, hatta iyi de tiyatro oyuncusu ağlıyor falan. ikincisiyse evet boşanmak lazım

Biliyorum hiçbi şey ifade etmeyecek konu sahibi için ama söylemezsem çatlarım sanırım

Adam 1 yıl önceki mesajı yazdığını hatırlamıyor ama nasıl oluyorsa kim telefonunu 1 yıl önce kullanmıştı hatırlıyor helal olsun valla
Ayrıca bu eşin nasıl bi çevresi var ki arkadaşı telefonu rica edip ödünç alıyor ama yaptığı muhabbete bak
Kim başkasının telefonunu 2 dk ödünç alınca bu muhabbetleri yapar ki?

Ayrıca eşiniz de harika bi oyuncuymuş
O açıdan da tebrik ederim
Gerçi bence hiç gerek yokmuş bunca role ama yine de performansını beğendim
Ha ilk kez ağladı filan demişsiniz de e ağlayacak tabi ne yapacak?
Aldattığına filan ağlamıyor
O konudan ne kadsr memnun olduğunu attığı mesajlardan biliyoruz hepimiz
Sizinki mesajları nasıl silmeyi unuttum diye ağlıyor
Sonuçta adamın düzenli bi ilişkisi yok başkasıyla
Para karşılığı birlikte oluyor
Bu şartlar altında da niye düzeninin bozulmasını riske atsın?
Temiz ev, yemek, ihtiyaç halinde zorla veya isteyerek seks...

Size de tek tavsiyem internetten boynuz bakımıyla ilgili araştırmalar yapın bari
İhtiyacınız olacak gibi duruyor dışardan okuyunca

Ev arkadaşıyla iş arkadaşı neden kocanız evdeki bir kadın üzerinden yatmalı mesaj atsın Allah aşkına? Evdeki kadın iki ev arkadaşıyla alakalıdır iş arkadaşı ne alaka? Dümdüz beş yaş zekasında bir yalan. Buna inanılır mı? Kime aldattın mı diye sorsan evet der? Yatakta yakalansan inkar diye bir söz var. Yapmayın Allah aşkına yaa

Sanırım sizinle empati kurabiliyorum. Bunca sene iyi bir hayat arkadaşı olmuş, sizi sevdiğini açıkça hissettirmiş birine bağlılığınızın bu kadar yüksek olması, ayrılmayı düşünememeniz çok normal bence. Evlilikte herşey çok iyi gittiyse, evlilik öncesi yaşanmış olması muhtemel birşey için boşanmak, öyle yazıldığı kadar kolay değil.

Hiç sıkmayın canınızı, herkes fikrini paylaşıyor, bunda özgürüz engelleyemezsiniz. Tavsiye olarak alın, ister uygular istemezseniz uygulamazsınız. Psikolojinizi etkilemesine izin vermeyin.

Eşinize gelince de, itiraf edeceğini sanmam, çok zor bir ihtimal. Yaptıysa da korkusundan devamlı inkar edecektir. İtiraf ettirince rahatlayacak mısınız?

Ama aynı zamanda zorla cinsel birliktelik yaşamışı da oraya bi yere ekleyelim lütfen
Adamı tam anlamıyla tanımlamış olmuyoruz öyle
Okumadım o kısmını, bilmiyorum.
Ama burada ne söylenirse söylensin, eğer evlilik öncesi para ile ilişkiye girdi diye boşanmak doğru gelmiyorsa boşanmayacaktır. Aşağılamanın, hakaret etmenin manası yok ki, çok kötü yorumlar gördüm.
Burada kesin yorum yapan arkadaşların çoğunun böyle bir konuyu hasıraltı edeceğinden eminim. Konu sahibi destek amaçlı yazmış ama ne midesizliği kalmış, ne ezikliği. İki üç detay bilerek bir ilişkiyi yorumlamak doğru değil. Terapisti de değiliz konu sahibinin.

Ama aynı zamanda zorla cinsel birliktelik yaşamışı da oraya bi yere ekleyelim lütfen
Adamı tam anlamıyla tanımlamış olmuyoruz öyle
ben onu açıkladım, kapattım konuyu. ben her defasında ilk aylar aşırı acı duyduğum için yapma diyordum sesimi yükseltiyordum ama izin de veriyordum. ama o gün gerçekten kötüydüm istememiştim ama o zorladı her zamanki gibi sandı. vajinismus yaşayanlar da hem istemiyor ama olsun isteyip denemiyor mu bu konu ne zaman konu açsam gündeme geliyor. keşke sormasaydım burda. o gün

burda açıkça onu seviyorum dersem linç yerim, yiyorum da. buraya açma sebebim kimseye anlatamamak, darlanmak düşünüp düşünüp. evet boşan mesajlarına zaten hazırdım da bildiğin aşağılama boyutunda oldu.

defalarca inkar etti yüzlerce kez bilmiyorum, hatırlamıyorum dedi. sonra en son aklıma birşey geldi bizim iş yerinde bizim eve gelen biri vardı dedi. benden bazen tel istiyordu dedi. ben kesinlikle inanmıyorum. ama bu kadar iğrenç konuşmaları yapacak biri olarak da göremiyorum bir türlü. zaten dedim o ev arkadaşın nasıl bir tip olduğu belli oluyor uzaktan bile ama sen nasıl kendini belli etmedin diye bir sürü laf saydım.

sürekli ağlıyor, o ameliyat olmuştu ben ona çoraplarını giydirmiştim onları falan söyleyip söyleyip ağlıyor. onunda psikolojisini fena bozdum galiba.

Cok agladi diye affedeni de ilk defa goruyorum. Eminim mesajlari sorarken neredeyse sen ozur dileyecek kivamda sordun esin olacak tek hucreli de bu haline aciyip agladi. Yoksa aldatirken akli neredeymis? esin senin mesajlarini bu sekilde yakalasa ve aglayip bilmiyorum hatirlamiyorum deyip telefonu arkadasina verdigini soylesen gozunun yasina bakmazdi. Yarin bi gun
arkadasina bunh sorup teyit etmesi lazimmismis yalan .zaman bulup iyi bir avukat bulacak her ihtimale karsi ama sen affedecegin icin gerek kalmayacak. arkadasina en fazla yeni bir eskort sorar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…