- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
yüz göz olmadık da o bana bakınca ağlıyor ben ona bakınca ağlıyorum nasıl toparlanır toparlanır mı inanın bende bilmiyorum. belki de olmayacak. boşan diyen kimseye de haksızsın demedim. yorumların kabalığı ve saldırganlığı hakkında konuştum. tamam sen şimdi beni aldattın ben bu kapıdan şimdi çıkıp gidiyorum ya da sen git diye o anlık tepkiyi çok az kişi yapar diye düşünüyorum. bense konuşmak saatlerce konuşmak isterim. aldattım itiraf etse yine konuşurdumEvet yüz göz olması hoş olmamış
Katiiiip sjsjsjsjsjsjsjMadem bırakacağın yok şöyle düşün. Kocanın gönlü otobüs, şoför koltuğunu bari kaptırma.
yüz göz olmadık da o bana bakınca ağlıyor ben ona bakınca ağlıyorum nasıl toparlanır toparlanır mı inanın bende bilmiyorum. belki de olmayacak. boşan diyen kimseye de haksızsın demedim. yorumların kabalığı ve saldırganlığı hakkında konuştum. tamam sen şimdi beni aldattın ben bu kapıdan şimdi çıkıp gidiyorum ya da sen git diye o anlık tepkiyi çok az kişi yapar diye düşünüyorum. bense konuşmak saatlerce konuşmak isterim. aldattım itiraf etse yine konuşurdum
ha unutmuşum bi de mutlaka arkadaşları kuzenleri yapar böyle şeyleri hiç kendi telefonlarını sosyal medyalarını kulllanmayı bilmez bu erkekleriki çocukla ortada kaldığı zaman 2. üyelikle yazacak ama işte heyhat çok geç olacak
yav he he
siz öyle avutun kendinizi
kocanız şahtı şahbaz oldu
bu aldatan modellerin istisnasız hepsi kurana el basıp çocukları üzerine yemin eder çünkü gözlerinde hiç bir değer önemli değildir
çünkü sandığınızın aksine aldatmak başka tene dokunmak değil ikiyüzlülük yalancılık güveni kötüye kullanma vefasızlık ahlaksızlık hele sizin kocanızın durumunda iğrençliktir
deseniz ki benim kocam hem ahlaksız hem şerefsiz hem kuş beyinli beni bu yalanlarla kandırmaya çalışıyor ama lanet olsun hala seviyorum kimse bi şey deme size-bunca lafı yemiş başkaları tarafından bu kadar aşağılık görülen birini sevebilmek de başka bi şey ama neyse-
veya aldattı ama gidecek yerim işim yok amenna
ama siz insanlık kadınlık onurunu ayaklar altına alıyorsunuz bu kuş beyinli gerzegin sizi kandırmasına izin veriyorsunuz içinden ne güzel de yedi salak diyordur şimdi buna uyuz oluyoruz
çocuklarınız olunca böyle yetişireceksiniz
öğretmenseniz böyle öğreteceksiniz
sonra o çocuklar bizim çocuklarımızın karşısına çıkacak
buna yanıyorum
benena yoksa
yüz göz olmadık da o bana bakınca ağlıyor ben ona bakınca ağlıyorum nasıl toparlanır toparlanır mı inanın bende bilmiyorum. belki de olmayacak. boşan diyen kimseye de haksızsın demedim. yorumların kabalığı ve saldırganlığı hakkında konuştum. tamam sen şimdi beni aldattın ben bu kapıdan şimdi çıkıp gidiyorum ya da sen git diye o anlık tepkiyi çok az kişi yapar diye düşünüyorum. bense konuşmak saatlerce konuşmak isterim. aldattım itiraf etse yine konuşurdum
alıntılamayı unutmuşum şu don yemek çamaşır mesajınıVır vır vır ne anlatıyorsun Allah aşkına hala?
Adam aldatmış, sen boşanmıyorsun, bi de söylediği yalanları da yemiş gibi yapıyorsun
E Allah selamet versin
Daha ne istiyorsun bizden?
Burası ücretsiz psikolog seansı değil sonuçta
Psikolog olsaydı da bizim bu söylediklerimizi kılıfına uydurur söylerdi
Ay canım yeter ki sen mutlu ol demezdi
Kesin bilgi
Psikolog isteyen hastaneye gitsin
Sen çok yanlış gelmişsin
Kesinlikle bir enfeksiyon hastaliklari bolumune acilen randevu alinmali.Aklima ilk gelenler hpv, hiv ve digerleri. Cok igrenc bir kisi ile evlisiniz. Bosanmaya niyetiniz de yok, ne diyelim..sizin yerinizde olsam gelecek kanser taramada muhakkak hpv gibi seylere de baktiririm
alıntılamayı unutmuşum şu don yemek çamaşır mesajını
bir aldatılmanın en acı taraflarından biri bu bence
adam senin yıkadığın donu giyip senin yaptığın yemeği yiyip hele bi de çalışıyosan senin paranla başkasıyla gönül eğlemeye gidiyor ya
hayatta daha ağır çok az şey vardır
Ya ilk kez yakalanmayan bi adam zaten uzun soluklu bi ilişkisi olsa hala o evde kalır mı?alıntılamayı unutmuşum şu don yemek çamaşır mesajını
adam senin yıkadığın donu giyip senin yaptığın yemeği yiyip hele bi de çalışıyosan senin paranla başkasıyla gönül eğlemeye gidiyor ya
niye yazmayı kesmiyorsun konu kapatılacak mesaj gönderdimYahu adam hungur hungur agliyor. Hic mi vicdan yok sizde?
Hah tamda bunu yaşadım benalıntılamayı unutmuşum şu don yemek çamaşır mesajını
he yani su yorum kirici degil bizim bosan dememiz kirici oyle mi ahajshajahahaadam bu salağı her şeye inandırırm diye düşünecek arkadaşına diyordur karı ayarla bu beni yatakta bassa bile kandırırım
Ben kadına salak demedim ki kocan öyle düşünüyordur dedimhe yani su yorum kirici degil bizim bosan dememiz kirici oyle mi ahajshajahaha
Jsjsjsjsjsannemin babamın, doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim seni hiç aldatmadım diyor. o mesajları ben görmedim diyor
Hadi bakalım buyur burdan yakKonu sahibi haklısın burda çok kırıcı alay eder gibi konuşuyorlar.Yıllarını geçirdiğin adamın gerçek yüzünü görmek istemiyorsun ama bari yık dök ortalığı korksun seni bi daha aldatmaya çocuğa söylenmeyecek yalanları söylüyor sana nişanlıyken de şimdi de söylediği yalanlar o kadar ucuz ki keşke o zaman ayrılsaymışsın herşeyden kötüsü adam bu salağı her şeye inandırırm diye düşünecek arkadaşına diyordur karı ayarla bu beni yatakta bassa bile kandırırım bi de eskortlarla arkadaşıyla yatıp kalkması iğrenç ötesi şu adam yüzünden hastalık kapsan nolacak sana zerre acıyıp değer vermiyor bu adam
Ben sana gerçekten üzüldüm en azından hemen çocuk yapma boşanmayacaksan bile
e biz de onu soyledik. bosanmayacaksan soyleme adam boyle dusunur dedik ama tabi kari ayarla falan dememistik. gozumuz kibarlik gordu.Ben kadına salak demedim ki kocan öyle düşünüyordur dedim