eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yüz göz olması hoş olmamış
yüz göz olmadık da o bana bakınca ağlıyor ben ona bakınca ağlıyorum nasıl toparlanır toparlanır mı inanın bende bilmiyorum. belki de olmayacak. boşan diyen kimseye de haksızsın demedim. yorumların kabalığı ve saldırganlığı hakkında konuştum. tamam sen şimdi beni aldattın ben bu kapıdan şimdi çıkıp gidiyorum ya da sen git diye o anlık tepkiyi çok az kişi yapar diye düşünüyorum. bense konuşmak saatlerce konuşmak isterim. aldattım itiraf etse yine konuşurdum

Yuregim parcalandi.

ha unutmuşum bi de mutlaka arkadaşları kuzenleri yapar böyle şeyleri hiç kendi telefonlarını sosyal medyalarını kulllanmayı bilmez bu erkekler
ne yazık değil mi

sizin telefonunuzda böyle bir yazışma olsa kocanız görse ah canım kuzenin yapmış boşver mi derdi
bi kere senin kuzenin de ne or....muş diye ona bile laf atmaya hak görürdü kendinde
ki zaten bundan önceki ihtimal sizi haberlerde izlerdik

ben bu olayın eski olduğuna da inanmıyorum ya neyse

Evet zor bir durum belki de dürüst olsa ve konuşsanız daha iyi olurdu aslında...

alıntılamayı unutmuşum şu don yemek çamaşır mesajını
bir aldatılmanın en acı taraflarından biri bu bence
adam senin yıkadığın donu giyip senin yaptığın yemeği yiyip hele bi de çalışıyosan senin paranla başkasıyla gönül eğlemeye gidiyor ya
hayatta daha ağır çok az şey vardır

Aklima ilk gelenler hpv, hiv ve digerleri. Cok igrenc bir kisi ile evlisiniz. Bosanmaya niyetiniz de yok, ne diyelim..sizin yerinizde olsam gelecek kanser taramada muhakkak hpv gibi seylere de baktiririm
Kesinlikle bir enfeksiyon hastaliklari bolumune acilen randevu alinmali.
Cok uzun sayfalar yazilmis 5. Sayfada biraktim.
Ama bu konuda soylenebilecek en dogru sey bu ki; konu sahibinin hastalik kapma ihtimali %90 ve bu az bi ihtimal degil.
Arkadasi ile ayni kadinla ard arda beraber olan igrenclikte bir adamin condom kullanmayi akil edebileceginden emin degilim..
Ve bu ilk de degilmis , tek ve son da olmayacak orasi kesin.

Yahu adam hungur hungur agliyor. Hic mi vicdan yok sizde?

Ya ilk kez yakalanmayan bi adam zaten uzun soluklu bi ilişkisi olsa hala o evde kalır mı?
Çoktan ikinci eve geçmişti
Konu sahibinin kendinden ayrılmayacağına adı gibi emin adam
O yüzden hem evliliğinden hem de hayat kadınlarından maksimum faydayı sağlıyor resmen

Arkadaşlar neden hala anlamıyorsunuz konu sahibini? Kadın diyor ki ben aldatılmayı yutabilecek biriyim. Ben bu meselede kocama inanmayı tercih ediyorum. Bakın dalga geçmek için demiyorum gerçekten böyle biri. Bu genişlikte olmak da bir tercih bırakın artık istediğiniz tepkiyi vermeyecek bu kadın kocasına. Kendi vereceğimiz tepkiyi herkesten bekleyerek hata yapıp sinirlerimizi bozuyoruz boş yere. Bırakalım iki birbirine göre insan evlenmiş, onlara göre hava hoş.
Konu sahibi artık kapattır konunu sen zaten yolunu çizmişsin git evliliğine odaklan

Hah tamda bunu yaşadım ben

Gezmeden geldik arkadaşlarla is konusucam dedi bana
Ben safta dedim ki dur bu kıyafetlerle gitme
Güzelce giydirdim hatta pantolonu ütüsüz bide ütü yaptım
Öptüm gönderdim

Taaa neden sonra meğer kadına gidiyormuş
Öğrenince kendime çok kızdım
Çok ağır şeyler bunlar ama geçiyor

Konu sahibi haklısın burda çok kırıcı alay eder gibi konuşuyorlar.Yıllarını geçirdiğin adamın gerçek yüzünü görmek istemiyorsun ama bari yık dök ortalığı korksun seni bi daha aldatmaya çocuğa söylenmeyecek yalanları söylüyor sana nişanlıyken de şimdi de söylediği yalanlar o kadar ucuz ki keşke o zaman ayrılsaymışsın herşeyden kötüsü adam bu salağı her şeye inandırırm diye düşünecek arkadaşına diyordur karı ayarla bu beni yatakta bassa bile kandırırım bi de eskortlarla arkadaşıyla yatıp kalkması iğrenç ötesi şu adam yüzünden hastalık kapsan nolacak sana zerre acıyıp değer vermiyor bu adam
Ben sana gerçekten üzüldüm en azından hemen çocuk yapma boşanmayacaksan bile

Evladım ağlaşmayı bırakın sen ilk olarak testlerini yaptır hastalık falan bulaşmasın. İkinci olarak lütfen korun. Daha önce de yazdım elbet gözün açılacak şimdi aşık olduğun inanmak istediğin için göremediklerini göreceksin.

annemin babamın, doğmamış çocuğumuzun üzerine yemin ederim seni hiç aldatmadım diyor. o mesajları ben görmedim diyor
Jsjsjsjsjs
Hadii yaaa?
Demek o kadar dinsiz imansiz?
Demek o kadar alcak?
Insan yalan yere yemin edebiliyorsa bence bu aldatmadan daha buyuk bir sorun?
Karsinizda karakter yoksunu bir adam var
Alin bu adamla naparsaniz yapin.

Hadi bakalım buyur burdan yak
Konu sahibi bu yoruma ne diyeceksin acaba

Durum gerçekten ıgrenc,ama suanda bırsey yapmayın egerkı hesap soracağım vs dıye konuyu açarsanız olayı kabullenmiş olacaksınız bır dahakıne hıc korkusu kalmaz, kadın hısseder ya oluruna bırakın bence zaman ne gösterecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…