Eşim beni istemiyor

Seni anne olarak görüyorum nedir yahu
Annesin zaten
Bazı erkekler eşleri hamileyken yasak olmasa bile bebeğe zarar olur düşüncesiyle uzak dururlar bunu anlarım
Zaten lohusayken hiç olmaz bu da tamam
19 ay 1.5 sene demek çok uzun bi süre
Bu dönemde hiç kendini çektiğin oldu mu hani kendine bakım yapıp eşine ilgi göstermemeyi denedin mi? Belki hep senin adım atmana alışmıştır. Ya da sağlık sorunu var bilemiyorum. Neden konuşmuyor ki çok tuhaf. Kendinde bi sorun var ve bu yüzden konuşmuyor olabilir. Çünkü genelde erkekler kendilerinde sorun olduğunda kaçıyorlar yüzleşmekten.

Evet ben yanımda uyutuyorum sonra eşimin yanına geçiyorum
Yatak odanızdan beşiği çıkarmanızi ,bebeği kendi odasına çıkarmanızi tavsiye ederim.Esiniz geceleri sizinle aynı yatakta yatarken bebeğin odada olmasından dolayı çekiniyor,sizi bir anne olarak görüyor,tensel olarak uzaklaşıyordur.Aksam saatlerinde de "ya bebek uyanırsa ,biz uygun durumda olmazsak ,ağlarsa" diye isteksiz davraniyordur

Seni anne olarak görüyorum nedir yahu
Annesin zaten
Bazı erkekler eşleri hamileyken yasak olmasa bile bebeğe zarar olur düşüncesiyle uzak dururlar bunu anlarım
Zaten lohusayken hiç olmaz bu da tamam
19 ay 1.5 sene demek çok uzun bi süre
Bu dönemde hiç kendini çektiğin oldu mu hani kendine bakım yapıp eşine ilgi göstermemeyi denedin mi? Belki hep senin adım atmana alışmıştır. Ya da sağlık sorunu var bilemiyorum. Neden konuşmuyor ki çok tuhaf. Kendinde bi sorun var ve bu yüzden konuşmuyor olabilir. Çünkü genelde erkekler kendilerinde sorun olduğunda kaçıyorlar yüzleşmekten.
Lohusa depresyonu yaşadım ama ilaç kullandım düzeldim ilk zamanlar ki gibi değilim evet biraz saldım kendimi kolay değil ki çocukla eskisi kadar saçımı başımı düzlestireyim makyaj yapayım olmuyor duş aldım mi şükrediyorum

Ben de fiziksel değişim mi var acaba diye düşünüyorum şuan. Doğumdan eve gelince eşim benim için “kokusu değişmiş böyle mi kokacak acaba yabancı gibi “ diye düşünmüş,sonra farketmiş süt kokuyormuşum,emzirme duş filan herşey normale dönüp ben de eskisi gibi olunca anlatmıştı ilerleyen günlerde. Bazen daha farklı düşünebiliyorlar erkekler.

Yani siz de suçlamadan doğru bi zamanda konuşmaya çalışın bence.

Ben de fiziksel değişim mi var acaba diye düşünüyorum şuan. Doğumdan eve gelince eşim benim için “kokusu değişmiş böyle mi kokacak acaba yabancı gibi “ diye düşünmüş,sonra farketmiş süt kokuyormuşum,emzirme duş filan herşey normale dönüp ben de eskisi gibi olunca anlatmıştı ilerleyen günlerde. Bazen daha farklı düşünebiliyorlar erkekler.

Yani siz de suçlamadan doğru bi zamanda konuşmaya çalışın bence.
Suçlamiyorum karşıma alıyorum güzelce soruyorum da 19 ay da yeter dedim

Lohusa depresyonu yaşadım ama ilaç kullandım düzeldim ilk zamanlar ki gibi değilim evet biraz saldım kendimi kolay değil ki çocukla eskisi kadar saçımı başımı düzlestireyim makyaj yapayım olmuyor duş aldım mi şükrediyorum
Haklısın çocuk büyütmek kolay değil
Hani varsa çocuğa 1 saatlik bakacak biri gitsen bi fön çektirsen ya da boyatsan hafif bi makyaj yapsan tayt ve salaş kazak gibi ev hali birşey giysen ama eşinle ilgilenmesen
Hayırdır? Dediğinde hiiç kendimi şımarttım biraz diyip geçsen acaba aydınlanma yaşar mı diyerekten dedim adım atmasına yardımcı olur belki bu hareket
19 aydır hiç değişiklik yapmadıysan bu dediğim etkili olabilir

Hep mi ayni seyler oluyor ya? Dogumdan sonra ne oluyor bu adamcıklara :işsiz: cevremde ne kadar dogum yapan kadin varsa hepsi ayni seyden sikayetci.. Korkar oldum valla son zamanlarda. Nedir yani kadindan daha cok lohusa sendromu yasiyo bu adamlar artik.. yok mu hic dogumdan sonra iliskisi bozulmayan ciftler? Psikolojim bozuldu daha dogurmadan.. Cidden artik iyi orneklere duymaya ihtiyacim var :bicak:

Kızlar bir derdim var lütfen bana da bir fikır verin artık çıkmaza girdim. Kızım doğalı 19 ay oluyor lohusaydı vesaire o dönemlerde bir bahaneydi eşim beni cinsellik olarak istemiyor çocuk doğmadan evvel sık sık isterdi ve ten uyumumuz falan çok güzeldi çocuk doğdu eşime bir haller oldu benden uzaklaşması sadece cinsel yaşamda aldatmadığından eminim hep benim zorlamamla ayda bir kez o da önceden adetin ne zaman bitiyor diye dört gözle bekleyen adam hiç oralı olmuyor bu aksam yine o akşamlardan biri beni neden istemiyorsun diyorum hiç cevap vermiyor çok ağladım kendisine de dedim seninle arkadaş gibi yaşamak istemiyorum bu evde böyle giderse çocuk için bu evliliği devam ettirmem dedim ve çok ağladım çocuk için bu evliliği devam etttirirsem asla bu evde beni öpmeyeceksin yaklaşmayacaksın dokunmayacaksin dedim sadece bir ebeveyn gibi yaşayacağımızı dile getirdim ( işe giderken öper gelince sarılır işteyken arar kızımın doğum gününde sürpriz çiçek yollattı eve her istediğimi yapar dışarı çıkarır çoğu hafta sonu gezmeye gideriz yaz tatilimizi yaptık neredeyse 4 4lük bir yaşantımız var diyebilirim maddi anlamda ben çalışmam eşimin işi iyi parami hep bol bol verir hesap falan sormaz ne yapmalıyım artik çıkış yol bulamıyorum sizce lohusa sendromu mu devam ediyor nedir anlayamıyorum uzun oldu kusura bakmayın çok ağladım ve şuan sizle dertleşiyorum.
Eee biz de onları baba olarak mı görelim sadece? Çocuğun babası o yahu siz de çocuğun annesisiniz... Bakımınıza mı özen gösteremiyorsunuz acaba ya da ciddi bir değişim oldu sizde fiziksel olarak? Her insanda zaman zaman libidoda düşme çıkma olur, her zaman aynı olunmaz. Bence eşiniz hormonlarına bir baktırsın, 19 ay hiç normal değil.

5 aydan sonra uzaklaştı bir daha yaklaşmadi Dr izin vermişti ama bebeğe bişey olur diye yapmadı
Asıl sıkıntı burada basliyor. Dr sorun yok diyorsa devam etmeli cinsellik.
Ben bu sorunu kk dan ogrendim. Hamileliklerimde doğuma kadar ! Devam ettik. Hic bir sıkıntı olmadi. Ve dogumdan sonra 2.hafta kanamam tamamen kesildi yine devam ettik. Bazi erkeklerin derdini hiç anlamiyorum

X