• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM BENİ İSTEMEDİĞİNİ BENDEN BİR ÇOCUĞUNUN OLMASINI İSTEMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlerde bağ siz şekilde kopmak istiyor sizden bir planı var bu bu demek ben sizin yerinizde olsam çocuk yapmayı istemem eninde sonunda bitecek gibi duruyor.Cocukla yada çocuksuz sonunuz tüm zorlayanlar gibi olacak fikrim bu

olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der
adamla liseden filan mı arkadaşsınız?
çünkü kariyerleriniz çok başka, çok uzun süredir de birliktesiniz.

bu kadar yalanı filan olan bir adamı, o kadar uzun süre sevgililikte hiç mi fark etmediniz? kayınvalidenizin sıkıntılı olduğunu hiç mi anlamadınız...ay ne biliyim bana böyle şeyler gerçekten tuhaf geliyor, yaşınız genç, baktınız adamda böyle meseleler var, illa evlenmek zorunda mısınız? niye evlenip başınıza dert edersiniz ki?

anlattılarınız öyle şeyler ki adamı değil sizi anlamak zor, (ha adam da normalde hemen çocuk yapardı ki bi yere gidemeyin, bu öyle de değil, o kısım da enteresan)

olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der
Peki sizce neden böyle davranıyor? Kocanızı en iyi siz tanırsınız.

Prezervatifsiz sevisiyorsaniz dogum kontrol hapi ya da ignesi de kullanmıyorsaniz içeri boşalmasa bile hamile kalabilirsiniz sizi sevmeyen adamdan haberiniz olsun. Altta olmakla ayakta olmakla bi ilgisi yok yani geri çekilmesi kolay olan pozisyonda da hamile kalınır, boşalmasa da hamile kalinir. Bi ogrenemedi insanlar şunu yıl oldu 2024.

Sence de kötü durmuyor mu? Bu inat niye illa oldurmak icin? Adam bile kafasinda nasi olsa bitecek bi gün diyor.

merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Sen yinede sıkı sıkı yapış sakın bırakma ısrarla çocuk yap. Tövbe yarabbim yaa bide soruyor dervişin fikri neyse zikride odur adam açık açık söylemiş işte anlaman için daha ne yapması lazım.

genel olarak cocuk istemediginimi soyluyor yoksa sizden ozellikle cocuk istemedigini mi soyluyor.ikisi farkli seyler.bir de yaslar kac yani 30 yas altiysa esiniz.onun fevri hareketlerini ve laflarini ciddiye alamayacagim.ama olgun yasini almis biriyse bu yaptigi problem evliligi sarsan bir durum

Burda bizden istenen fikir ne ki? Adam zaten acik acik soylemis , soylemekle kalmamis sevisirken bile soylediklerini hareketleriyle destekliyor. Valla benden cocuk istemeyen adamdan ben hic istemem . Ve benle sevisirken bile triplere giren adamla da ayni yataga bile girmem acikcasi. Yani siz bu sozleri “ aa sinirliyken soyluyor, okey o zaman” seklinde icinizde cozumluyorsunuz sanirim. O zaman burda soracaginiz bisey kalmamali. Ama bence adam gercekten dusunduklerini soyluyor cocuk da yokken sizi insanlarla omrunuzu gecirin bu adami da birakin yani. Sizin israrinizi cozemedm ben kocanizim davranisindan cok

Biraz onur gurur yahuu, seni istemiyorum diyen adama kendini neden kullandırıyorsun kardeşim?? Şişme bebekten bir farkın yok, adam seni tatmin olmak için kullanıp sonra kenara atıyor. Gerçekten mide bulandırıcı bir durum:KK57: neden zorla yapışıyorsun onurun gururun yok mu??

merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu cümleler den sonra sende isteme mümkünse buna ne denir ki çok ağır kelimeler. Sinirden yada farkında olmasa bile söylenmez. Sende bu kocadan kurtul hayır yok ondan sana.bu kelimeler ne yutulur ne unutulur...

Boşan?

Oturup ciddi ciddi konuşmayı denediniz mi? Her seferinde bunu söylemesi bana içinden geçenin bu olduğunu hissettirdi.

yani odsa çalışıyor bende çalışıyorum hatta kendi maaşınla birikim yapabilirsin ben evin ihtiyaçlarını karşılarım diyor yani maddi bir avantajı yok benden yana hatta kendisi kargocu bende savunma sanayisinde bir dış ticaret uzmanıyım
A geçen sene eşimin mesleğinden utanıyorum tarzı bir konu açmıştınız değil mi?

Hem fikir verin yazıp hem niye konuyu sildiniz? Banlanırsınız muhtemelen. Kimden nasıl bir fikir istiyorsunuz, eşiniz seni sevmiyorum senden çocuğum olsun istemiyorum diyormuş. Tamam kimsenin mesleğini küçük görmeyelim önemli olan saygı sevgi düşünce ama sizinkinde onlar da yok. Kondom del mi yazalım? Bu adamın söyledikleri şu demek; ben kafamda bitirdim aile olmak istemiyorum, f. buddy gibi takılalım ev masraflarını bölüşelim. Siz de kabul ediyorsanız devam edin istemiyorsanız ayrılın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back