- 1 Ocak 2022
- 4.162
- 15.310
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamla liseden filan mı arkadaşsınız?olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der
Peki sizce neden böyle davranıyor? Kocanızı en iyi siz tanırsınız.olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der
Sence de kötü durmuyor mu? Bu inat niye illa oldurmak icin? Adam bile kafasinda nasi olsa bitecek bi gün diyor.olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der
Sen yinede sıkı sıkı yapış sakın bırakma ısrarla çocuk yap. Tövbe yarabbim yaa bide soruyor dervişin fikri neyse zikride odur adam açık açık söylemiş işte anlaman için daha ne yapması lazım.merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu cümleler den sonra sende isteme mümkünse buna ne denir ki çok ağır kelimeler. Sinirden yada farkında olmasa bile söylenmez. Sende bu kocadan kurtul hayır yok ondan sana.bu kelimeler ne yutulur ne unutulur...merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşan?merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Kargo dağıtıcılar çok kazanıyor bi tanıdık var ayda 60-70 diyorKargocu derken, Kargo firması yoksa sizin savunma sanayinde aldığınız maaş çok daha fazladır.
A geçen sene eşimin mesleğinden utanıyorum tarzı bir konu açmıştınız değil mi?yani odsa çalışıyor bende çalışıyorum hatta kendi maaşınla birikim yapabilirsin ben evin ihtiyaçlarını karşılarım diyor yani maddi bir avantajı yok benden yana hatta kendisi kargocu bende savunma sanayisinde bir dış ticaret uzmanıyım
HayırA geçen sene eşimin mesleğinden utanıyorum tarzı bir konu açmıştınız değil mi?