• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM BENİ İSTEMEDİĞİNİ BENDEN BİR ÇOCUĞUNUN OLMASINI İSTEMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz evlendikten sonra kayınvalidem yüzünden evlilik sürecinde olan herşey için çok fazla kavga ettik eşim çok yalan konuşan birisi yalanını yakalıyorum mesela savunması hemen şu oluyor sen kızarsın diye söylemedim
Birbirini seven iki insanı hiç kimse ayıramaz ve zarar veremez, çünkü bağları, saygi ve sevgileri öyle güzel ve dengelidir ki çiftler buna izin vermez.

kv ya da 3. kişilerin bahane edilmesini hiçbir zaman anlayamayacağım.

merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
E boşan bacım. Daha ağır hakaret ne olabilir ki

merhaba hanımlar ben 11 aydır evliyim eşimle 5 senede sevgililik sürecimiz oldu birbirimizi severek evlendik çok fazla kavgalarımız tartışmalarımız oldu kendi ailelerimiz yüzünden farklı farklı konularda hep çatıştık ama yolun sonunda eşim ve ben hep evliliğimize devam ettik eşimin bir kötü huyu mu desem içinden geçeni mi söylüyor desem sinir halindeki yorumumu desem bilemiyorum her kavgamızda bana beni istemediğini benden bir çocuğunun olmasını istemediğini söylüyor ilişki esnasındaykende o kadar dikkat ediyorki korunmak için bazen alttaysa bile ay bacağım kasıldı o oldu bu oldu falan diyerek hemen ayağa kalkmak istiyor ki içeri boşalma olmasın diye ne yapıcağımı bilemiyorum bu sözleride yutamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Görünen köy kılavuz istemez.. Éşiniz sizi istemiyor siz neden hala ilişki peşindesiniz ?

ne mecburiyetiniz var da gururunuzu ayaklar altına alıp hazmediyorsunuz? adam sizi sevmiyor. bu durum 2*2=4 kadar net. apaçık. arkadaşım seven insan sevmiyorum demez. diyemez. kıyamaz. aranızda saygı kalmamış zaten. yaşınız gençtir belki bilemiyorum ama sizin ilişkinizin devamı iç açıcı değil. daha sıkıcı, soğuk ve kavgalı seneleriniz olacak. bu ilişki iyiye değil kötüye gidecek. bir laf vardır. zararın neresinden dönülürse kardır. dön. ömrüne yazık. senden çocuk istemeyen heriften de çocuk yapıp tek çocuklu boşanmış mutsuz kadınlar kervanına katılmaz. zaten senden çocuk istemeyen adamdan asla çocuk yapma.

Sinirlenince söylenen her şey sakinken düşünülmüştür. Sevişme sırasında bile bunu türlü bahaneyle kendini geri çeken adamın ne için tutma çabasına girdiniz. Haklarınızı alın, sessizce boşanın. Bırakın annesiyle kalsın. Sizin yolunuz sizi sevenlerle kesişir elbet. Neden kendinize değersizliği layık görüyorsunuz...yol yakınken uzatmayın. Sektirip gitsin.

Neden böyle söylüyor sizce ? Sebep ne olabilir?
Hicbisey dememissin ki adam cocuk istemiyorum senden diyomus müneccim miyiz konuyu kavganızı biseyi bilmeden ne yorum yapacagız?
sinir halinde bosanalım dersın aniden de cocugum olsun ıstemıyorum falan_? ne tur bı kavga bu boyle? bosan . daha bıde bosanana kadar elının altında mı olcaksın bu nasıl bi tarz istemiyorsa yatmasın sevişmeyin. ? amac ne burdan sen senı sevmedıgını anlamadın da biz mi kabullenmeni saglıycaz ...

Sizi istemediğini, sizden bir çocuğu olmasını istemediğini söyleyen adamla hala evlisiniz ve sevişiyorsunuz. İnanın söyleyecek bir sözüm yok size.

Sizinle herhangi bir cıkar icin birlikte olma ihtimali var mı? Kendinizin iliskideki yararı ona katkılarınızı yazabilirmisiniz? Siz bu iliskiye ne avantaj kattınız o ne kattı? Adam icten pazarlıklı birisi gibi hissettim bu yüzden soruyorum.
yani odsa çalışıyor bende çalışıyorum hatta kendi maaşınla birikim yapabilirsin ben evin ihtiyaçlarını karşılarım diyor yani maddi bir avantajı yok benden yana hatta kendisi kargocu bende savunma sanayisinde bir dış ticaret uzmanıyım

yani odsa çalışıyor bende çalışıyorum hatta kendi maaşınla birikim yapabilirsin ben evin ihtiyaçlarını karşılarım diyor yani maddi bir avantajı yok benden yana hatta kendisi kargocu bende savunma sanayisinde bir dış ticaret uzmanıyım
Kargocu derken, Kargo firması yoksa sizin savunma sanayinde aldığınız maaş çok daha fazladır.

Savunma sanayii maasları yüksek olur. Kocanız size hasetleniyor bu yüzden sevmiyor olabilir. Hicbi erkek kendinden basarili kadını sevmez ezik gibi hisseder bunu hissetmemek icin karsisindakini ezer nefret eder ondan kendi ezikligini kabullenmek zordur cünkü. Eger ondan cok kazanıyorsanız durum malesef bu.

Ayrıca belirtmek isterim. Bi erkegin bi kadının gözündeki en cirkin en korkunc hali bi kadına hasetlendigi halidir. Sizi cekemez nefret eder ama sizin ona olan zaafınızı bilir ve bunun üzerinden size acı cektirir sizi ezerek kendi egosunu rahatlatır sizi dibe ceker mutsuz eder mutsuz oldugunuzda sevinir böyle bi adama sakın acıyayım deme acınacak hale düsersin cünkü o acınacak hale düsmeni istiyor. Bu adam seni üzmekten acı cektirmekten basarisiz olmandan seni cezalandırmaktan zevk alıyor egosunu tatmin edecegi tek yer senin saf ve temiz duyguların. Umarım bunun igrencligini farkına varırsın karsındaki gercek bi erkek bile degil bunları gör ve farkına var!

Kargocuya bak hele adamın yediği önünde yemediği arkasında daha durmayan da o..

Düşündürücü gerçekten. Kendinize bakar mısınız? Yoksa Fayzullah amca gibi mi gezersiniz?

Mutlaka bunun bir açıklaması vardır.
olur mu beyaz yakalıyım topuklu ayakkabılar makyaj etekle böyle işe gelir giderim evde olsun dışarda olsun her zaman bakımlıyımdır hatta kendisi defalarca bana yanına yakışmıyorum çok kötü duruyorum falan der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back