- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Elinizde illegal yollardan da olsa aldatılmayı hatta homoseksüellğini ispat eden delirler varmış. eşinize karşı bunları kullanarak anlaşmalı boşanmaya ikna edin ve tüm haklarınızı fazlasıyla alın.Öncelikle aldatıldığım konusunda çamaşırlarından ve gittiği mekanlardan dolayı emin oldum. Erkekle aldatmasını ise en yakın arkadaşının eşi benim de arkadaşım aynı zaman da. En yakın arkadaşıyla da birlikte olmuş bunlar. Onunla çözdük işi malesef ve yasak olmasına rağmen iş ortaya çıksın kullandığımız telefon ses dinleme programından çıkardık ortaya. Sizden istediğim bunun bana karşı çirkefleşmesini önleyerek nasıl def etmeliyim başımdan. Vallahi Korkuyorum kendini kamufle etmek için benim hayatımı mahvetmeyi göze alan evliyken de bu şişliğini devam ettiren birinden artık herşeyi bekliyorum ben(
Benim de aklıma gelen ilk bu oldu. Gidip test filan yaptırsanız bir de hamilesiniz neticede.aklıma hemen kötü şeyler geliyor
İnşallah bir bulaşıcı hastalık kapmamışsındır bundan
Aldattığı yetmez gibi birde böyle hastalık getirir bunlar eve
Çamaşırlarından derken b..... muyduÖncelikle aldatıldığım konusunda çamaşırlarından ve gittiği mekanlardan dolayı emin oldum. Erkekle aldatmasını ise en yakın arkadaşının eşi benim de arkadaşım aynı zaman da. En yakın arkadaşıyla da birlikte olmuş bunlar. Onunla çözdük işi malesef ve yasak olmasına rağmen iş ortaya çıksın kullandığımız telefon ses dinleme programından çıkardık ortaya. Sizden istediğim bunun bana karşı çirkefleşmesini önleyerek nasıl def etmeliyim başımdan. Vallahi Korkuyorum kendini kamufle etmek için benim hayatımı mahvetmeyi göze alan evliyken de bu şişliğini devam ettiren birinden artık herşeyi bekliyorum ben(
Zaten adam yakana yapışmamış ayrılma diye resmen adama gün doğmuş adama biseksüel olduğunu biliyorum elimde kanıtlar var de yoksa da sen var de malı mülkü varsa anlaşmalı olarak bir kısmını versin sanamerhaba hanımlar bu benim ikinci açtığım konu. İlk konum da eşim beni benden hbersiz tatile gitti diye bir başlık açmıştım beni Türkiye ye gönderip kendisi Fas a gitmiş ve haberim olduğun da yalanlar söyleyerek inkar etmesi üzerine aldatılmış olabileceğimi düşündüm. Sessiz kaldım. Türkiye’den geldiğim de pasaportunu sakladığından dolayı bulamadım ama Allah gösterecek ya masanın üzerinde banka fişlerinin içinde otopark fişleri de vardı giriş çıkışı va hep yazılıydı. Arabayı havaalanının Otoparkına park edip ordan uçmuş. Bunu kendisine gösterdiğimde delirdi kudurdu bağırdı çağırdı sessiz kaldım bana sen karışamazsın sana hesap verecek değilim sanane deyince defol git o zaman beni ilgilendirmiyorsan dedim valizini aldı defoldu gitti. Geçen hafta cuma gününden beri evde değil. Bu arada malesef ki 3,5 aylık hamileyim. Affetme düşüncem zaten yok olmadı da. Çevrem affet hamilesin sıkıntı yaşarsın yurtdışında tek başınasın diyor olsun diyorum önemli değil affedemem zaten karşımda da benden af dileyen özür dileyen biri yok. Dilese de değişmez ama insan da biraz utanma sıkılma olmaz mı yahu yok vallahi suçluluk duygusu yok. Özür dileyip af dilemesini beklerken çevremiz ve ailesi bu haftasonu Almanya’dan birini alıp Fransa sınırında bir otelde kaldılar. Umrunda değil yani. Hatta kadınla aldattığını düşünmem hoşuna bile gitti sanırım itiraz bile etmedi. Ve gelelim sonuca bugün öğrendim ki en yakın arkadaşıyla da birlikte olan erkeklere ilgi duyan biriymiş şok oldum yerin dibine girdim. Bu ortaya çıkmasın diye kadınla aldattığımı düşünmemi istemiş. Zaten yatak meselemiz sıkıntılıydı 1,5-2 ayda elimi tutan biriydi.isteksiz olmasına bağlıyordum ama bir yandan da ben süslenip püslenip yanına geldiğimde uykum var yorgunum diyerek uzaklaşmalarını şimdi anlamlandırdım. Şimdi suratına vursam inkar edecek çirkefleşecek. Ne yapmalıyım böylesi iğrenç bir mahlukla başıma bela etmeden nasıl baş etmeliyim kurtulmalıyım bilemiyorum. Bana bi yol gösterin arkadaşlar. Hakkınızı helal edin uzun oldu.
Orayı bende anlamadım nasıl çamaşırlarından anladı acabaÇamaşırlarından derken b..... muydu
Anlamadim birini gonderip ne yapacak ki? Kapiyi acmayin olsun bitsin. Diretirse, istediklerinizi vermez ve nafaka konusunda anlasamazsaniz bildiginizi ima edin. Ama telefonda. Ne tepki verecegi belli olmaz o an...Hamile kaldım kalalı bir kez ilişki yaşadık iki ay geçmiştir üstünden. Zaten sürekli kan testi veriyorum doktor istiyor kan uyuşmazlığı olduğu İçin birde ben özellikle hiv İçin derim doktoruma. Pazartesi randevum var. İnşaAllah birşey bulaşmamıştır pislikten( Öğrendiğimi bilirse çirkefe satacağını düşünüyorum belki iftira atmaya bile kalkışır sonuçta şu an yalnızım evde birini gönderir felan evine korkuyorum açıkçası herşey bekliyorum ondan. O yüzden bildiğimi belli etmeyim diyorum bi yandan pisliğinin ortaya çıktığını görsün de milletin yüzüne bakamasın diyorum. Bocalıyorum vallahi. Allahım belasını versin. Bu kadar rahat birini görmedim hiç. Sanıyor ki hiç ortaya çıkmayacak erkek diye dolanacağım.
Eger bi cocugu doguracaksaniz erkeklere birlikteliginin ustunu kapatin sadece bosanin ve gorusmeyin yoksa ilerde cocugunuzun kulaginada gider bu konu hicde guzel seyler olmaz malesefHamile kaldım kalalı bir kez ilişki yaşadık iki ay geçmiştir üstünden. Zaten sürekli kan testi veriyorum doktor istiyor kan uyuşmazlığı olduğu İçin birde ben özellikle hiv İçin derim doktoruma. Pazartesi randevum var. İnşaAllah birşey bulaşmamıştır pislikten( Öğrendiğimi bilirse çirkefe satacağını düşünüyorum belki iftira atmaya bile kalkışır sonuçta şu an yalnızım evde birini gönderir felan evine korkuyorum açıkçası herşey bekliyorum ondan. O yüzden bildiğimi belli etmeyim diyorum bi yandan pisliğinin ortaya çıktığını görsün de milletin yüzüne bakamasın diyorum. Bocalıyorum vallahi. Allahım belasını versin. Bu kadar rahat birini görmedim hiç. Sanıyor ki hiç ortaya çıkmayacak erkek diye dolanacağım.
muhtemelen tahmin ettiğim gibidirOrayı bende anlamadım nasıl çamaşırlarından anladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?