- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Elinizde illegal yollardan da olsa aldatılmayı hatta homoseksüellğini ispat eden delirler varmış. eşinize karşı bunları kullanarak anlaşmalı boşanmaya ikna edin ve tüm haklarınızı fazlasıyla alın.Öncelikle aldatıldığım konusunda çamaşırlarından ve gittiği mekanlardan dolayı emin oldum. Erkekle aldatmasını ise en yakın arkadaşının eşi benim de arkadaşım aynı zaman da. En yakın arkadaşıyla da birlikte olmuş bunlar. Onunla çözdük işi malesef ve yasak olmasına rağmen iş ortaya çıksın kullandığımız telefon ses dinleme programından çıkardık ortaya. Sizden istediğim bunun bana karşı çirkefleşmesini önleyerek nasıl def etmeliyim başımdan. Vallahi Korkuyorum kendini kamufle etmek için benim hayatımı mahvetmeyi göze alan evliyken de bu şişliğini devam ettiren birinden artık herşeyi bekliyorum ben (
Şayet anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsen bu delillerle dava açacağım diye üstü kapalı tehdit edin
Ben yerinizde olsam bir avukatla görüşürdüm hukuki süreci avukatla yürürmek sizi hem daha az yıprayır hem de haklarınızı daha kolay alırsınız.