Eşim beni evden kovdu

Ne kadar süre baba evinde kaldınız?

Oooo bi ömür çekilmez bu adam. Çocukta yokken boşan kurtul. kapıyı kitleyi, içeri almayıp babanın evine git demek de ne oluyo. Sakın geri dönme.

Çocuğunuz da yok sanırım geri dönmeyin. Söz ağızdan bir kere çıkar sizi içeri almayan adamın yanında işiniz yok. Geri dönerseniz ve ileride çocuk sahibi olursanız tekrar size karşı bu denli bir saygısızlık yaptığında bu kadar kolay evden gidemezsiniz. Sebep neydi cok merak ettim bu arada.hic bir sebep adamın size bu şekilde davranmasını haklı çıkarmaz orası ayrı.

Herkesin fikrine saygım var elbette fakat gazlamakkadar frenlemek de gerekir . Dediğim gibi eşinin yaptığı kesinlikle yanlış çok merakıysa o gitsin anasının evine . Kadını evden kovmak da nedir ,,,? Ama boşanma meselesi ciddi bir durum altını çizerim.

1 yillik evlilik icersinde kapiya koymada ciddi bir durumdur. Bende bunun altini cizerim. Yanlis anlamayin sakin sizi terslemek gibi niyetim yoktur. Sonucta kimse kimseyi tanimiyor burda

Çok ağır konuşmuş anneliğini de eş olmanı da sorgulamıs çileden çıkmasının sebebi neydi acaba kapıları kilitlemis resmen suratinizi bile görmek istememis.

Her insanın hassas bir noktası vardır size gor eftenpuften ona göre hayatının önemli bir parçasıdır hatalıysaniz hatanizi kabul edin özür dileyin ama bu cümlelerini de yutmayın çok kırıcı olmuş bu ne dusuncesizlik.

Akşam 7de hava almak ve sakinleşmek için yürüyüşe çıktım. O mesajları bu yüzden attı. Bu en hassas noktası olacak kadar mı önemli? Bu bir insanı evden kovacak kadar mı önemli sizce? Anne ve eş olamayacak kadar...

Evet anlam veremedim ben de , çıkma mi dedi inatlaştınız mı ? algılarım mı kapalı gözden kacirdigim bir şey mi var acaba. Eğer sadece bu sebepten ise eşiniz normal biri degilmis zaten :S

Evet anlam veremedim ben de , çıkma mi dedi inatlaştınız mı ? algılarım mı kapalı gözden kacirdigim bir şey mi var acaba. Eğer sadece bu sebepten ise eşiniz normal biri degilmis zaten :S
Tartıştığımızda onunla konuşmak için 1 yıl çabaladım. Neredeyse her gün ağlıyorum. Sesimi duyuramadığımdan artık onunla konuşamadığımda çıkıyorum bahçede oturuyorum. Ya da yürüyorum caddede. Tek derdi dışarı çıkmıyım evde oturayım. Çünkü akşam 7de evden çıkan kadından anne ve eş olmaZmış. Devamı da geldi cümlelerinin. Evet tek sebep bu

Keşke elle tutulur bi sebep olsaydı, ne biliyim.. ne gerekçeyle evden kovabilirdi onu da bilmiyorum

Ne kadar süre oldu ailenin yanına gideli
Aradı mı hiç seni aileni. Yada aileden biri noldu niye böyle yaptınız diye aradı mi

Zaten 1 yıllık evli değil misiniz ? Ya da niye kendinizi yiprattiniz ne için dayandiniz bu kadar ? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Evlendiğim günden beri mutsuzum, susuyordum. Teselli buluyordum güzel şeylerden. Evden kovana kadar bi umut vardı. Şimdi artık ailem durumdan haberdar. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz, çünkü görüyorlar ne kadar üzüldüğümü. Amin teşekkür ederim çok

Hiç bir şekilde size ulaşmadı mı hala?
keske baba evine değilde yakın arkadaşınıza gidip sizi merak etmesini sağlasaydınız benim ablamda öyle yapmıştı eniştem pişman olup yalvar yakar eve gönderdi. ( eniştem ablamı kovmadı ama ablam çıkmış gitmiş evden )

Amacım merak ettirmek değil ki, sığınacağım yuvaya dönmekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…