- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Buraya yazmadığınız şeyler var.Evee değildim kapıyı kitledi eve giremedim üstüne bir de babanın evine git dedi
Ne oldu da bu raddeye geldi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya yazmadığınız şeyler var.Evee değildim kapıyı kitledi eve giremedim üstüne bir de babanın evine git dedi
Babamın evine gitmek zorunda kaldım çünkü kapıyı kitledi eve girmemem içinNe demek Ya babanızın evine gidin boşanma davası açın??? Çok komiksiniz gerçekten. Hem “hemen öyle her kavgada kovulmaz” diyorsunuz hem de “dava aç”. Hemen boşanma davası da açılmaz.
Konu sahibine gelince bak canım; o evi ikiniz kurdunuz. Evine geri dön. Kavga ettiyseniz ve eşiniz sizi istemiyorsa diyin ki “istemiyorsan sen defol git” diyin. Hemen öyle kovmasıyka gidilmez. Madem öyle o gitsin.
Ben hava almak için dışarBuraya yazmadığınız şeyler var.
Ne oldu da bu raddeye geldi???
kapıyı üstüme kitledi, napayım sokakta mı uyuyayım... gittim haliyle..Adam defol git demiş.. konu sahibide asıl sen git ananın evine diyebilirdi.. benim anlamadığım şey kadınların neden baba evine gitmesi? Erkek gitsin anasının evine ? Kapının önüne koyulan kadın neden oluyor?
Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Aynen bende buna takıldım ‘’kadın başına’’ ne demektir ya, neden kendınızı ezikliyorsunuz?? Sız böyle yaptıkça adamlar ananın evıne de gıt der sokağada atarSiz kendinizi "kadın başına" olarak görüyorsaniz veya ona dönüp "kadin basima beni nasil kovarsin" diyecekseniz, kendinde bu harekete hak gormesi cok sasirtici degil.
B
Aynen bende buna takıldım ‘’kadın başına’’ ne demektir ya, neden kendınızı ezikliyorsunuz?? Sız böyle yaptıkça adamlar ananın evıne de gıt der sokağada atar
Hayır engelli her yerdenEften puften sebepten kovduktan sonra aradı mı sizi veya yazdı mı?