• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni evden kovdu

Eften püften bişey ama ne?
Onun öncesi de vardır başka sıkıntılarınızda vardır ki bu şekilde tepki vermiş size?
Kimse Eften püften şeye hadi yallah çekmez ola ki çekti o zaman zaten sorun sizde değil karşı taraftadır o zaman yapıalcakları zaten yazmış arkadaşlar

Şimdi dediklerimi iyi dinle.. evine gidiyorsun kapıyı içeriden kilitliyorsun ve eve onu almıyorsun.. mesaj olarakta.. burası benim evim ananın evine git bir daha da gelme yazıyorsun.... Canım orası senin evin evini sahiplen çok sıkıntılıysa anasının evine o gitsin .. sakın sakın evini bırakma

Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Durumuna cok üzüldüm allahim yardimcin olsun insaAllah. Git babanin evine bacim ac bir bosanma davasi. Bosan olsun bitsin. Bu ne ya kapi önüne koymak ne cöp mü koyuyor acaba????? (Sözüm meclisten disari tabi cöp derken size demek istemiyorum bilinsin istedim )

Herhalde bu evlendiğiniz adamın ilk dengesiz çıkışı değil, daha önce ne gibi dengesizlikleri oldu, bir anlat bakim!

Millette ne meraklı kızı boşandırmaya ??? Konu sahibi eften püften bir sebepten yazmış... adamda belli ki sinirle evden kovmuş.. konu sahibi, her kuyruk acında öyle annelerin evine gidilmez. Kendi evini sahiplen .. evine gir kocanı da bi kaç gün eve alma kapıyı kilitle.. o gitsin anasının evine ! Şunu anlamıyorum kadınlar neden anasının evine gidiyor ???

Ne demek Ya babanızın evine gidin boşanma davası açın??? Çok komiksiniz gerçekten. Hem “hemen öyle her kavgada kovulmaz” diyorsunuz hem de “dava aç”. Hemen boşanma davası da açılmaz.
Konu sahibine gelince bak canım; o evi ikiniz kurdunuz. Evine geri dön. Kavga ettiyseniz ve eşiniz sizi istemiyorsa diyin ki “istemiyorsan sen defol git” diyin. Hemen öyle kovmasıyka gidilmez. Madem öyle o gitsin.

Aynen katiliyorum 👏👏👏👏 bir kadinin duymak istedigi en son sey bile degildir anneligine laf söz söylenmesi
Tabi kide canım anne kelimesi çok kutsaldır hele ki annelik kelimesini sen ayaklar altına alıyorsan senden asıl eş olmaz anne çocuğu için vücudundan hayatından sosyal yaşantısından hatta yeri gelir bakımından vazgeçer evladı için çünkü o bir annedir bir adam anneye bunu söylüyorsa asıl o baba değildir...!

Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye 😃 şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum 👏 lakin size katılmıyorum.
Hic kimsenin evliligi elbette ki dört dörtlük degil tabi ama suds bir gercek ki kadin kendini ne kadar degersizlestirirse erkek de on mislini yapar. Kimse kimseyi beklenti icine sokamaz. Zira herkesin kullanmaya hazir bir akli var. Herkes fikrini söyler. Konu sahibi de istedigi gibi bildigi gibi karar verir

Ne demek Ya babanızın evine gidin boşanma davası açın??? Çok komiksiniz gerçekten. Hem “hemen öyle her kavgada kovulmaz” diyorsunuz hem de “dava aç”. Hemen boşanma davası da açılmaz.
Konu sahibine gelince bak canım; o evi ikiniz kurdunuz. Evine geri dön. Kavga ettiyseniz ve eşiniz sizi istemiyorsa diyin ki “istemiyorsan sen defol git” diyin. Hemen öyle kovmasıyka gidilmez. Madem öyle o gitsin.
Aynen katılıyorum.. hatta ikisi oturup konuşsun.. adam sakin değilse yine aynı lafları tekrarlıyorsa , adam gitsin anasının evine...

Millette ne meraklı kızı boşandırmaya ??? Konu sahibi eften püften bir sebepten yazmış... adamda belli ki sinirle evden kovmuş.. konu sahibi, her kuyruk acında öyle annelerin evine gidilmez. Kendi evini sahiplen .. evine gir kocanı da bi kaç gün eve alma kapıyı kilitle.. o gitsin anasının evine ! Şunu anlamıyorum kadınlar neden anasının evine gidiyor ???
Sorun da bur da zaten eften püften sebeple karisini gecenin vakti kara kista kapi önüne koyan koca denilen hanzo

Sorun da bur da zaten eften püften sebeple karisini gecenin vakti kara kista kapi önüne koyan koca denilen hanzo
Adam defol git demiş.. konu sahibide asıl sen git ananın evine diyebilirdi.. benim anlamadığım şey kadınların neden baba evine gitmesi? Erkek gitsin anasının evine ? Kapının önüne koyulan kadın neden oluyor?

Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye 😃 şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum 👏 lakin size katılmıyorum.
Evden kovulmak size nekadar normal gelmiş öyle

Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Şimdi gitmezseniz gel dediğinde gelirseniz bir ömür böyle devam edecek cevap bile vermeden çıkın gidin

Adam defol git demiş.. konu sahibide asıl sen git ananın evine diyebilirdi.. benim anlamadığım şey kadınların neden baba evine gitmesi? Erkek gitsin anasının evine ? Kapının önüne koyulan kadın neden oluyor?
Burda da o tartisma yapiliyor zaten. Adam bir anlik sinirle demis olsa bile ki ona hakkida yok yani kadinin o kadar emegi varken. Erkekleri anlamak mümkün degil ne yazik ki

J
Hakaret edip evden kovan kocaya hemen boşanma davası açılabilir, bu kadar basite indirgenmeyin bence.

Evee değildim kapıyı kitledi eve giremedim üstüne bir de babanın evine git dedi

Back