Sanırım pişman olmadı ki benden hiç haber almamasına, nerde olduğumu bilmemesine rağmen aramadı, yasmadıYanlış izah ettim yani o sözleri söylediğine pişman olmasıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım pişman olmadı ki benden hiç haber almamasına, nerde olduğumu bilmemesine rağmen aramadı, yasmadıYanlış izah ettim yani o sözleri söylediğine pişman olmasıydı
3 gün önce yaşandı bu olay. Kovuldum ve aile evine geldim haliyle. Ne konuda ne için alay edeyim pardon? Yani kovulan bi insan eve geri dönmeli mi, ne yapmalı onu danıştım. Bu 3 günlük bir süreç, ben bir ömür için ne yapmam gerektiğini düşünüyorumBence bizimle alay ediyorsun. İlk mesajinda evden kovuldum ne yapmalıyım demişsin. Son mesajında üç gündür babamlardayim demişsin. Yapmışsın zaten yapacağını yani. Tabii gerçekse.
Ne demek akşam 7de evden çıkan kadından anne eş olmaz ya? Bu nasıl bi düşünce? Siz cezaevinde misiniz mahkum musunuz 24 saat 4 duvar arasında kalmak zorunda mısınız? Ben havalar soğudu bebeğim hasta olmasın diye akşam eşim gelince bebeğimi eşime bırakıp yürüyüş yapıyorm temiz hava alıyorm. Çokta güzel eşte oldum anne de. Siz eşinize söyleyin eşini evden kovan kişiden adam olmaz...Tartıştığımızda onunla konuşmak için 1 yıl çabaladım. Neredeyse her gün ağlıyorum. Sesimi duyuramadığımdan artık onunla konuşamadığımda çıkıyorum bahçede oturuyorum. Ya da yürüyorum caddede. Tek derdi dışarı çıkmıyım evde oturayım. Çünkü akşam 7de evden çıkan kadından anne ve eş olmaZmış. Devamı da geldi cümlelerinin. Evet tek sebep bu
Beter olasıca adama bak. Aileniz ve POLİS ile beraber eve gidin. Eşyalarınızın hepsini tabağa çanağa halıya kadar alın ve basın tekmeyi gitsin. Hadsiz herif. Ne demek kapıyı kilitlemek3 gün önce yaşandı bu olay. Kovuldum ve aile evine geldim haliyle. Ne konuda ne için alay edeyim pardon? Yani kovulan bi insan eve geri dönmeli mi, ne yapmalı onu danıştım. Bu 3 günlük bir süreç, ben bir ömür için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum
Kadına "defol git" demiş, üstüne kadınlığına anneliğine laf etmiş. Üstüne üstlük kapıyı kilitlemiş, kadın evine girememiş kadına da babanın evine git demiş. Bu da yetmiyormuş gibi 3 gündür arayıp sormuyormuş karısını. Sizin kocanız da böyle yapar mı?? Ne kadar normal, ne kadar basit geliyor gözünüze. Tabi normal yaşantınızda kocanız size bunları yapıyorsa bunun normal olduğunu düşünmeniz şaşmamak lazım. Bir empati yapın bakalım, kocanız kapıyı kilitleyip sizi evden kovsa, anneliğine kadınlığınıza dil uzatsa, sizi kapının önüne koyup 3 gün boyunca arayıp sormasa.. Ne yapacaksınız? Merak ediyorum.Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum lakin size katılmıyorum.
Konu sahibi olayın sebebini anlattı mı?Kadına "defol git" demiş, üstüne kadınlığına anneliğine laf etmiş. Üstüne üstlük kapıyı kilitlemiş, kadın evine girememiş kadına da babanın evine git demiş. Bu da yetmiyormuş gibi 3 gündür arayıp sormuyormuş karısını. Sizin kocanız da böyle yapar mı?? Ne kadar normal, ne kadar basit geliyor gözünüze. Tabi normal yaşantınızda kocanız size bunları yapıyorsa bunun normal olduğunu düşünmeniz şaşmamak lazım. Bir empati yapın bakalım, kocanız kapıyı kilitleyip sizi evden kovsa, anneliğine kadınlığınıza dil uzatsa, sizi kapının önüne koyup 3 gün boyunca arayıp sormasa.. Ne yapacaksınız? Merak ediyorum.
Konu sahibi, gurur güzel birşeydir. Boşanmaya niyetin varsa boşan, hiçbir kadın bu kelimeleri haketmiyor.
Valla ya burda bakıyorum sürekli boşanöaya sürüklüyorlar insanı düzeltme yolu hiç yokArkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum lakin size katılmıyorum.
Anladigim kadariyla aksam ona gore geç bi saatte eve gelmediginiz icin size boyle bi mesaj atti ve ayrilmak istedi ve gene anladigim kadariyla bu ilk degil. Aksam bi saatten sonra disari cikacaksam esime yazar yada arar haber verir hatta izin veriyor musun diye sorarim, malum hava 5ten sonra karariyor, etrafta keyfi adam olduren manyak psikopat insanlar kol geziyor. Siz de haber verseydiniz keske. Ama tabiki bu sizi kovmasina gerekce degil, ama biraz karsi taraf acisindan bakarsak belki evliliginiz kurtarilir diye dusundum.Tartıştığımızda onunla konuşmak için 1 yıl çabaladım. Neredeyse her gün ağlıyorum. Sesimi duyuramadığımdan artık onunla konuşamadığımda çıkıyorum bahçede oturuyorum. Ya da yürüyorum caddede. Tek derdi dışarı çıkmıyım evde oturayım. Çünkü akşam 7de evden çıkan kadından anne ve eş olmaZmış. Devamı da geldi cümlelerinin. Evet tek sebep bu
Karısına saygısızca küfür edip, evden kovmuş. Sizce ne yapmalı?Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum lakin size katılmıyorum.
gerçekten eften püften bişey mi bilemedim? sizin affedilemeyecek birşey yapmadığınız kesin değil mi?Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Evden çıkmanız gezme amaçlı mı?/kafa dağıtma mı? 1 yıldır neden tartışıyorsunuz? Bulmaca gibi. Açıkça yazın ki ne yapmalısınız kim haklı bilelim. Belki siz hatalısınız adam boşanmak istiyor? Hiçbir şey anlamadan yorum yapmaya çalışıyoruz. ( Küfür ve kovmak yerine boşanmak istemeliydi, belki haklı derken yanlış anlaşılmasın.,)Tartıştığımızda onunla konuşmak için 1 yıl çabaladım. Neredeyse her gün ağlıyorum. Sesimi duyuramadığımdan artık onunla konuşamadığımda çıkıyorum bahçede oturuyorum. Ya da yürüyorum caddede. Tek derdi dışarı çıkmıyım evde oturayım. Çünkü akşam 7de evden çıkan kadından anne ve eş olmaZmış. Devamı da geldi cümlelerinin. Evet tek sebep bu
Eften püften bir sebep demiş?Konu sahibi olayın sebebini anlattı mı?
Belki aldattı adamı , onda delirdi.
Evliyim, mutluyum sadece arkadaş olarak internetten biriyle konuşuyorum yazmıştı geçenlerde biri, belki öyle bir durum var.