• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

begum suan evinde degil de baska bir yerde mi kaliyorsun yoksa ben mi yanlis anladim? hani esine mesaj cek falan demissin ya o yuzden sordum...
baya gelismeler olmus...

bence icindeki supheyle duracagina telefon kayitlarini cikart yani supheyle yasayacagina gercekten gorusmusler mi gorusmemisler mi onu ogrenirsin.
esin yeni hat alana kadar eski hatlarindan da mutlaka gorusme yapmistir diye dusunuyorum ben.
tabii gercekten yeni bir hat aldiysa...
artik suphe etmek yerine delil ara bence. esinin isyerine git pat diye haber vermeden, gozunu de dort ac etrafa bak belki telefon falan gorursun. hatta esini bi bahaneyle bulundugunuz yerden bir sey almaya yolla ve oraya biraya bak, bir telefon bulursam kendi numarani caldir, belki esin cidden baska bir hat alip kizla gorusuyordur ve esinin numarasini ogrenebilirsin.
belki de is yerindeki cekmecesinden hat falan cikar ne bileyim...

kizlar kime mesaj atildigi falan gorunuyor mu bu dokumanlarda yoksa sadece gorusme yapilan telefon numaralari mi gorunuyor???

Arkadaşım kimseye güvenme.ne alaka biribirlerini yeni görmüş kişilerin muhabbeti.
bundan sonra telefonlaşabilirler dikkat et.tekibe al.bu arada sen neden annenlere gittin ki?onlar evdeyken.maddi durumum iyi diyorsun ve akrabalar.
arkadaşım neler duyuyoruz neler?

Bütün sayfaları okumamıştım arkadaşım.öncelikle şöyle kendini bul.
bir daha bu konuyu açıp o kızı gündeme getirme.eşeğin kafasına karpuz kabuğu düşürcen ya.
ama dikkatli ol.ve bunun farkına vardırt ki adımlarını sağlam atsın.
kocanla yüz göz olma derim
o kız kim ki?evinde huzurunu bozuyorsun.
kocana başka yolları gösterirsin
ilişkilerinizi etkilemesin bu kız
kaliteni bozma:teselli:

valla eşin hatalı :delphin: Ben olsam yemiştim Beynini.. hiç gelemem Böyle şeylere.. sevgilime Bi kız asılacak oldu, gariBimin canına okudum.. beni elin kızı Bağlamaz ! kimsenin ahlak Bekçisi değilim Ben ! suçlamam elin kızını, seviyesine inip tartışmam da.. sevdiğimi oyarım ama oylum oylum hem de.. o ortamı yarattiği için.. suçu olmasa Bile parçalarına ayırırım onu :delphin:

canım bu işiin peşini kesinlikle bırakma.
kesin bişeyler dönüyor ortalıkta...
sonuna kadarda haklısın...
eşim beni eve bırakacak kendi gidecek kızlarla muhabbete,gezmeye...
yolarım ben öyle adamı...

Canim bana mesaj cek demiisn. ayri misiniz ne oldu ki? annene falan mi gittin/ yoksa ayni evde mi msjlasiyorsunuz?

esin gonlunu almaya calisiyor mu? nedir son durumlar?

E$inizin Facebook hesabi varmi? Kizin arkada$ listesinde ki hesaplara bir bakin kimler var felan?
Kizin ismini soyismini biliyorsaniz ona ait kaç tlf hatti var bi de onu ögrenin.

Allah yardimciniz olsun in$allah her$ey yanli$ bir $üphe felandir dicem ama e$inizin sessiz kalmasi insani delirtecek cinsten.

kesinlikle haklı olayında hatta az bile yapıyo eşine.Ne demek kızlarla gezip tozuyo,eşine gel beraber gidelim bile demiyor,üstüne birde gezdiğini saklıyor. Eğer aklında bi hinlik olmasa neden saklasınki onlarla dolaşıp gezdiğini?? Çok büyük bir hata yapmış,ama bu hata inşallah bu kadarıyla kalır ve kendini affettirir.

Son durumum nasıl mı arkadaşlar..Ewdeyim eşimin ısrarları ve yeminleri sonucunda yumuşamış görünüyorum..Yemin etti bir şey yok sadece gezintiydi.diye..Ama beni niiye çağırmadı net olarak açıklıyamadı..Yemin etti demişdim ya aramızda bir şey yok diye..bende tamam o zaman kız sana yazıyor dedim cvp veremedi..içimde bir şeyler yarım kaldı..nasıl unutulur bu bilemiyorum ama umarım tekrarı olmaz ...

Son durumum nasıl mı arkadaşlar..Ewdeyim eşimin ısrarları ve yeminleri sonucunda yumuşamış görünüyorum..Yemin etti bir şey yok sadece gezintiydi.diye..Ama beni niiye çağırmadı net olarak açıklıyamadı..Yemin etti demişdim ya aramızda bir şey yok diye..bende tamam o zaman kız sana yazıyor dedim cvp veremedi..içimde bir şeyler yarım kaldı..nasıl unutulur bu bilemiyorum ama umarım tekrarı olmaz ...

Demekki kıza da haddini bildirme zamanı gelmiş,
Bu işi de kayınvaliden yapacak Begüm,
Ne hadsiz insanlar var Yarabbim,
Gel misafir ol, huzur boz git,
Sen kayınvalidenle konuş Begüm kıza bir görünsün kötükedihüso

olmamalı.. inşallah da olmaz.

sadece bu kadar olası durumda nasıl neye mal olduğunu gördü. bir daha göze alıp da tekrarlamaz herhalde.

bir daha gelmeleri halinde ee kabul etmeyeceğinizi ve görüştürmeyeceğinizi söyleyin bakalım tepkileri ne olacak?

eşinin genç bir kız tarafından beğenilmek hoşuna gitmiş. gururu okşanmış.
küçük çapta karşılık vermiş kıza.
ama sen dikkatli davranmış olayın başında müdahale etmişsin.
adamıda biraz süründür. cezasını çeksin neyi kaybedeceğini görsün.

Back