Eşim beni evden kovdu

Babamın evine gitmek zorunda kaldım çünkü kapıyı kitledi eve girmemem için

Buraya yazmadığınız şeyler var.
Ne oldu da bu raddeye geldi???
Ben hava almak için dışar
kapıyı üstüme kitledi, napayım sokakta mı uyuyayım... gittim haliyle..

çilingir çağırıp girseniz ne olurdu acaba? eşiniz taşkın biri midir? o işe gidince aynısını siz yapsanız?

Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim

Siz kendinizi "kadın başına" olarak görüyorsaniz veya ona dönüp "kadin basima beni nasil kovarsin" diyecekseniz, kendinde bu harekete hak gormesi cok sasirtici degil.

evden kadin kovan adama cocukta yapma zaten baba olmaz o adamdan

B
Siz kendinizi "kadın başına" olarak görüyorsaniz veya ona dönüp "kadin basima beni nasil kovarsin" diyecekseniz, kendinde bu harekete hak gormesi cok sasirtici degil.
Aynen bende buna takıldım ‘’kadın başına’’ ne demektir ya, neden kendınızı ezikliyorsunuz?? Sız böyle yaptıkça adamlar ananın evıne de gıt der sokağada atar

Bunu ömrü billah unutmayacaksın canım. İnsana evinden kovulmak koyuyormuş. Başına gelmeyen anlamaz. Annen babam ayrı. Çocukluğumdan beri sorunlu bi ailede büyüdüm. Gel zaman git zaman 45 yaşındaki boşanmış, çocuksuz öz ablam beni kendi evimden kovmuştu. O gün bu gündür sildim onu ve diğer kardeşleri( sözde kardeş! )Mecbur kalmadıkça diyaloğa geçmiyorum bile..!! O kovulmalarım, sonra bi gün ani bir kararla küçük bi valiz yaptım evi terk ettim. Bi arkadaşımda kaldım. Sağolsun durumumu anladı bana evini açtı. Ama Kardeş müsveddelerinden 5 kuruş destek görmediğim gibi bi iyi misin gel vende kal telefonu bile gelmemişti.hepsini sildim. Seneler geçti ama Benin öfkem hala taze.asla unutamıyorum o günleri. Aynı anadan doğmayla kardeş olunmuyormuş. Diyeceksiniz ki ne yaptın da sana böyle yaptılar. Otuzuma bastım bu yaşıma kadar hiç birinin maddi manevi saçının teline zararım değmemiştir..!!

Sinirle demiştir büyük ihtimal.Ben bu gibi durumlarda kapıyı çekip çıkmak yerine sende baba evinden geldin buraya kimi kimin evinden kovuyorsun sen git baba evine derdim sanırım.Sende bunu deseydin büyük ihtimal akşam tıpış tıpış gelirdi.
Ayrıca erkeklerin biz kadınları evden kovmasına izin vermeyin.Bizim baba evimiz varsa onlarında var.Ve yaşadığımız ev onların değil bizimde.

Esimde yıllar önce bana böyle bir hareketi olmuştu gitmeyecegimi sandı ama arkama bile bakmadan evi terk ettim sonra çok pişman oldu özür diledi bir dahada kesinlikle öyle davranamadi sizde bakmayın arkanıza özür dileyene kadar

Yerinde olsam baba evine gitmek yerine yakin bir arkadaşıma gider kimseye haber vermez meraktan çıldırtirdim. Biraz vicdani merhameti sevgisi varsa sana karşı, yaptığına pişman olup seni aradiginda yolladığı yerde bulamayınca akli başına gelir bir daha da yapmazdı.
Ama sunu da söylemeden edemeyeceğim. Çok önemli olmayan bu konu her neyse sakince oturup ortak bir noktada bulusmaniz engüzeli olur tepkisinin yanlış olduğunu tatlı dille anlatıp kabul ettirebilirssen ne alâ.. Ama Madem baba evindesin biraz bekle bakalım herhangi bir pişmanlık yoksa gelmiyorsa da akışına bırak su akar yatağını bulur.

Ben kovulsam ve baba evimin kapısı bana açıksa saniye durmam çıkarım o evden... hiç benim de evim burası falan demem ... genelde adamlar ailesi arkasında olmayan karılarını gidemeyecekleri icin baba evine git diyorlar... burdan sizin konu aracılığıylada biz kadınların kenarda birikmişı olmalı diyorum kovulduğumuz yerde kalmak yerine kendimize bir ev kurmak için

Bu tip erkeklerden nefret ediyorum. Adam olan kendisi gider eğer gidilecek bir durum varsa. Kadına kapıyı göstermek hele bide kapıyı kilitleyip eve almamak nedir ya. Evden kovası çok ciddi bir sorun, benim eski eş kişisi de hep beni kovardı kendisi de rahatını bozup gitmezdi. Ki benim o şehirde gidecek tel bir yerim yoktu ailem şehir dışındaydı falan. Ders vermen lazım biraz kendi burnunu indirsin beyefendi. Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…