Begümcüm,
Esinin seni¨dügünden eve göndermesine, dügüne dönüp o kizla basbasa oturmasina sinirlendigini coook iyi anliyorum.
Ayni sekilde bende cok büyük bi tepki verirdim. Ben nasil bir erkekle basbasa bir dügün masasinda oturamazsam, oda oturamaz. Buraya kadar tepkinde sonuna kadar haklisin.
Ama kiza mesaj atmani biraz yanlis buldum acikcasi. Niye dersen, bu kizin esine asildigina dair elinde net olarak bi delil yok, yani esinin telefonunda, mailinde, facesinde herhangi bi mesaj yok, sadece süphelerinden yola cikarak bir mesaj atmissin. Dügün cdsinde ne görürsen gör, bu simdilik delil degil süphedir sadece.
Kizin yaptigi sey dogru degil, bu tartisilmaz, esinin yaptigida dogru degil, süphelenmekte haklisin ama biraz daha serin kanli ol, bu konuyu cok fazla gündeme getirme. Esine zor olsada normal davran ama kesinlikle bu isin pesini birakma. Gizliden takibe al, zaten tepkini belli etmissin bu kadari yeterli, sen sadece takipte ol bundan sonra. Sonucta esinin kizdan hoslandigina, veya onunla bir iliskisi olduguna emin degilsin demi?? Olabilirligi kadar olamaz durumuda var unutma.
Canini sIkma.