• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Az önce bi,r şey farkettim bence çok önemli bir detay..Eşimin tlf çidt hatlıydı..Geçen haftalarda bozulnuşdu..Tamire werdi..Çıkması bir haftayı bulurmuş..Oda kendine yeni bir tlf almışdı..Neyse şimdi..Onu kullanıyodu..Yeni tlf şimdi aceleyle bataryasını çıkardı..Dolabına koydu..Bende sen .bir hatmı aldın dedim..oda saçmalama dedi.Alsam avea alırım dedi .Ben avea kullanıyorum..Bende o belli olmaz karşı taraf ne kullanıyorsa onu alırsın dedim..oğluma gelmiş oğlum ben bu kadından çok korkuyorum diyo..sinir oldum yine kabullenmedi yaaaa

Begümcüm,
Esinin seni¨dügünden eve göndermesine, dügüne dönüp o kizla basbasa oturmasina sinirlendigini coook iyi anliyorum.
Ayni sekilde bende cok büyük bi tepki verirdim. Ben nasil bir erkekle basbasa bir dügün masasinda oturamazsam, oda oturamaz. Buraya kadar tepkinde sonuna kadar haklisin.

Ama kiza mesaj atmani biraz yanlis buldum acikcasi. Niye dersen, bu kizin esine asildigina dair elinde net olarak bi delil yok, yani esinin telefonunda, mailinde, facesinde herhangi bi mesaj yok, sadece süphelerinden yola cikarak bir mesaj atmissin. Dügün cdsinde ne görürsen gör, bu simdilik delil degil süphedir sadece.
Kizin yaptigi sey dogru degil, bu tartisilmaz, esinin yaptigida dogru degil, süphelenmekte haklisin ama biraz daha serin kanli ol, bu konuyu cok fazla gündeme getirme. Esine zor olsada normal davran ama kesinlikle bu isin pesini birakma. Gizliden takibe al, zaten tepkini belli etmissin bu kadari yeterli, sen sadece takipte ol bundan sonra. Sonucta esinin kizdan hoslandigina, veya onunla bir iliskisi olduguna emin degilsin demi?? Olabilirligi kadar olamaz durumuda var unutma.
Canini sIkma.

Son düzenleme:
ne diim adam seni aldatıyor sen hala acaba mı diye düşünüyorsun.telefonun bataryasını nie çıkartıyor ki?kendini ele vermemek için bişey yapmıyor tam tersi saçmalıyor ve yakalanıyor ama bundan bu çıkar bunu ilk defa yapıyor.yani bu ilk ihaneti.çok üstüne gitme unut ama unutma.çaktırmadan takip et ondan şuphelendiğini düşünmesin.kadınlar akıllıdır.zaten anlarlar.yapıyorsa yakalarsın.

içimi boşaltım bu hanıma mesaj atarak beni es geçerek sen benim arkamdan üstünü başını düzelterek kocamın yanına dikil ki çok zoruma gitti..kocam dan şüphem hiç olmamıştır..yani bu tarz bir olay başıma hiç gelmedi..Kendimi çok ezik hissettim..taşra kızlarını yanına yakıştırdı ya..bayan olarak ilk defa içimden bir ses bu kızın eşimi tlf aradığı yönünde ama çok zor anlamam eşimin paçası tutuşdu..benim sakinleşmem için pilatese yazdırmış nike spor ayakkabısı almış ne yapacağımı şaşırdım..zilli beni hasta etti gitti ya..

canim kizsa bagirsa cagirsa tavrini korusa anlarim ama seni sakinlestirmeye calismasi bence suphelenmeni gerektirecek bir sey. fazla kurcalama annenin evine gidersin diyor terbiyesiz...

ben yangina korukle gitmiyorum sadece tetikte ol.

ha bir de bu konuyu su sekilde kapatabilrisin.
bu konuyu kapatiyorum ama eger en ufak ennnnnn ufak bir sey yakalarsam seni de onu da rezil ederim. babasina telefon ederim kimse beni durduramaz de.

erkekler neden bilmezler, her zaman eldeki kus daldaki kustan iyidir.

Az önce bi,r şey farkettim bence çok önemli bir detay..Eşimin tlf çidt hatlıydı..Geçen haftalarda bozulnuşdu..Tamire werdi..Çıkması bir haftayı bulurmuş..Oda kendine yeni bir tlf almışdı..Neyse şimdi..Onu kullanıyodu..Yeni tlf şimdi aceleyle bataryasını çıkardı..Dolabına koydu..Bende sen .bir hatmı aldın dedim..oda saçmalama dedi.Alsam avea alırım dedi .Ben avea kullanıyorum..Bende o belli olmaz karşı taraf ne kullanıyorsa onu alırsın dedim..oğluma gelmiş oğlum ben bu kadından çok korkuyorum diyo..sinir oldum yine kabullenmedi yaaaa

canim ben bunu anlamadim. bataryasini cikarinca ne oluyor?

arkadaşım bişey söylemek istiyorum o taşra kızı o.... dediğin kız tek başına yaptı herşeyi dimi kocanda hiç suç yok.o kızdan bahsederken lütfen bu tür kelimeleri kullanmayalım.seviyenizi düşürmeyin.dediğim gibi yakalamak istiyorsan unuttum yap ama unutma çaktırmadan izle.böylece rahatlar eğer bir halt yiyorsa da yakalarsın.

Begum sen somut bir delil olmadan bu kadar sorun yaratiyorsun
tamam hos olmayan seyler oldu
bakma burdaki kadinlar gaza getiriyor kocan seni aldatiyor diye
daha oyle bir durum yok
aldattigini sanmiyorum ben sahsen yazilarindan yola cikarak
sen takipe al ama oyle 2de1 laf sokma
inan iyi olmaz senin icin
bu sefer esin senin kalbini kiracak sozler soyler
o bataryayi oraya koyduysa sen al telefonu tak bak
ama bir sey yokken elinde oyle laflar sokma
erkekleri cileden cikartan ilk seylerden biridir bu..

begum kocan seni aldatiyor diyenlerin gazina gelme sakin ve lutfen sana sakin ol diyenlerin sozunu dinle...
adamin seni aldattigi yok bi kere...
artik bu olayi ev gundeminden kaldirmaya calis...
yani adam bi bataryasini cikardi diye neler geliyor aklina lutfen olaya mantikli yaklasmaya calis canim boyle sinir sinirli devam edersen esini kendinden uzaklastirirsin benden soylemesi...

salak kizin teki geldi sacmaliklar yapti, esin de bir takim hatalar yapti evet ama cok uzatirsan sen zararli cikarsin o tasrali dedigin kiz evini toza dumana katti gitti resmen dur bi frenle kendini canim o kim oluyor yaaaa yerimseniben
esininde burnunu surt ama yavastan yavastan boyle celallenerek degil...
acisini cikarta cikarta uzun zamanda yayarak :jeyyar:
bi daha da o kizi evinize sokmazsiniz, esinizle de gorusturmezsiniz olur biter canim :CüvCüv:

Son düzenleme:
sinir bozucu bir durum. Sen niye dugunden dondun ki cok sacma. cocuklar uslu dururken dugunu birakip donmek... Esin istedi diye mi dondun! O zaman o da donseydi sonucta onun da cocuklari. Insanlari getirip goturmesi gerekiyorsaydi dugun bitince ararlardi o da almaya giderdi. Boyle bir durumda niye evi birakip annenlere gittin.... Tabi ki her zaman esinin bekcisi olmaazsin ama boyle bir durumda yalniz birakmak da kotu olmus.

gözünü aç canım teselli edemicem seni durum çok normal gelmedi bana...üniye giden kız çocuk mu olur hiç? kimse kimseyi yemesin ne demek çocuk huysuzlaştı seni eve bırakayım?olacak iş mi ya ?bende olsam aynı şeyleri düşünürdüm kimse kusura bakmasın şimdi yoktur bişey demenin değil olacaksa bişeyi önleme zamanı .......yinede umarım ben yanılıyorumdur hayırlısı...

Arkadaşlar akşam ki sinirimle doğru bir açıklamada yapamadım sanırım sizlere..Şimdi biraz daha sakinim ve olayı şöyle özetliyorum..Eşimin zaten çift hatlı bir tlf vardı..Bu tlf bozulmuşdu ve eşim tamiri beklemeden yeni bir tlf almışdı..Buraya kadar normal diyorum..Çünkü eşimin işleri çok yoğun ve tlf duramaz..Yeni aldığı tlf kullandı sonra tlf tamirden geldi ve bu yeni tlf ortadan kayboldu..sanırım işe götürüyor.Bende fazla takılmadım bu konuya..Şimdi akşam bu aceleyle yeni tlf bataryasını çıkartıp paldır küldür dolaba atınca ister istemez kuşkuandım..Kadınsı bir his belki ama 3.bir hat aldığından oldukca şüpheliyim..avea telsim ve turkcel i aradım üzerine 3.bir hat gözükmüyor..Sana güvenmiyorum dedim..güvenimi kırdın benim dedim.Oda bana karıcım ben ne yapdım..Alt tarafı bir misafir gezdirdim bumu ayıp dese inanın sewinicem..Ama bana bunu söylemiyo..Karrşım da ezik gibi durması beni daha çok üzüyor..Suçsuz insan olsa çok ala kendini arslanlar gibi savunur benim bildiğim yanlışmıyım sizce:?Sabah da kayınvalidem oğluna asla toz kondurmaz bana dediği lafa bakın aynen şöyle..Kızım kimseye güvenme bir gözünden diğerine görünme..Ne kızlar var gelirler seni kıskanırlar..neler yaparlar neler diyor..Açıklaması bu kadar oda benim gözümü açıyo aklınca..Oda oğlunun bizi ewe bırakıp düğünde kızla konuşup masada yalnız oturmalarından şüphelenmiş kanatindeyim..haksızmıyım yoksa paranoyak mı oldum..

vereliniortakvereliniortak
böyle kızlara deli oluyorum var ya..
bu ne rahatlık ya..
eşinin yalan söylemesi garip geldi bana..
durup dururken söylemedi heralde o yalanı.
madem onlar çocuk çocukları gezdirdim biraz deseydi niye saklıyo ki?
kızı faceten kabul etmeyin bence.
bugün sizi ekler yarın eşinizi..Allah korusun evliliğnizi..

canım senin elinde kesin delilin yokki bu ne şiddet ne celal. sadece şüphelerin var ve bu şüphe üzerine ailenin temeli olan saygıyı yok etme aşamasına gelmişsin. sen bence eşine güven. erkekler neden aldatır ya bir kadına aşık olur ya da kaçamak yapmak ister değil mi? senin eşin aşık oldu desek bir günde mi oldu bu imkansız. kaçamak yapacaktı desek kız samsuna ailesiyle gelmiş dönmüş yapacak olsa ortalık zaten karı kız kaynıyor üstelik maddi durumunuz da iyimiş bula bula o kızı bulmazdı. bence sen dediklerimi bir düşün bu olayı fazla kafana takmışsın kendi psikolojini bozucaksın sonunda..

canim bana kalirsa al karsina esini ciddi bri konsuma yap.

Canim bak son gunlerde uzucu seyler yasadik. biz seninle acisiyla tatlisiyla 10 yildir evliyiz. ben biraz ustune gelmis olabilirim ama sen de biraz benim yerime kendini koy dusun. eve 25 senedir gormedim akrabalarim gelse bir anda ben canparane bir sekilde kendimi onlara adasam, seninle hic ilgilenmesem, o kisi sana karsi soguk davransa, ben sensiz gezmelere gitsem onlarla, kalabalik bir ortamda seni gonderrip yalniz otursam sohbet etsem sen bana darilmaz miydin de.

ben sana kirildim hem de cok. zaten bir sey yaptin demiyorum. dedigi su. esim beni hayat arkadasini nasil hic tanimadigi biri icin bu sekilde incitir? yani annen olsa baban olsa kardesin olsa karsina aldigin anlarim. ama elin kizi.

kadinlar hisseder. ben bu hanimdan hic iyi elektrik almadim sen de ustune boyle davraninca cok huylandim. eger sen bana guven telkin etseydin degil ayni masada oturmak aksama kadar yanyana dursan gene suphelenmezdim ama buna sebep senin hareketlerin. kiz isterse karsinda yapmadigi sey kalmasin benim kocam daglar gibidir, hersey yikilir ona birsey olmaz derdim daha once ama bu son olayla benim guvenimi cok sarstin.

bak guveni 10 yilda meydana getirdik 2 gunde yikmayi basardin. bir daha ben sana nasil guvenebilirm? paranoyak oldum. yeni telefonunun ortadan kaybolmasi bile beni suphelendirdi. butun operatorleri aradim senin isminde yeni bir hat var mi diye. ben boyle bir insan degildim.

gibi bir konusma hazirla ve gercekten tartismaya donmeden sakin sakin konus. zaten esin aldatmamistir ama en kotusu genc bir kizin kendini begenmesi havaya sokmustur onu. o sebeple karsilik vermistir ama asla ilerisine gitmeyi yuvasini bozmayi dusunmez.

aklima takilan diger bir konu da facebook'tan cevap gelmedi. insan demez mi? Begum ablacim ya ben seni uzduysem kusura bakma. inan neden kizdin hic anlamadim? hersey icin cok tesekkur ederim orada bizi yalniz birakmadiniz. eger sizi kirdiysam cok ozur dilerim demez mi?

bence kiz da simdi egleniyordur. yeni nesil boyle genelde. ha haaaa nasil da bozdum aralarini. adami bastan cikardim diye guluyordur. onun da esinle ciddi bir seyi olamaz en kotu para telefon kontor ister. esin de biraz saf galiba. hemen gonderir. iki tatli soz bir cilve.

bence esinin cevaplarina gore hareket et. eger ozur dilerse uzatma kapatmis gibi gorun esin gercekten pisman mi bak.

umarim esin icine su serper. optum.

canım senin elinde kesin delilin yokki bu ne şiddet ne celal. sadece şüphelerin var ve bu şüphe üzerine ailenin temeli olan saygıyı yok etme aşamasına gelmişsin. sen bence eşine güven. erkekler neden aldatır ya bir kadına aşık olur ya da kaçamak yapmak ister değil mi? senin eşin aşık oldu desek bir günde mi oldu bu imkansız. kaçamak yapacaktı desek kız samsuna ailesiyle gelmiş dönmüş yapacak olsa ortalık zaten karı kız kaynıyor üstelik maddi durumunuz da iyimiş bula bula o kızı bulmazdı. bence sen dediklerimi bir düşün bu olayı fazla kafana takmışsın kendi psikolojini bozucaksın sonunda..

arkadaş mantıklı konuşuyor canım
sakin ol sadece şüphelerle yola çıkıp.eşinle daha fazla aranı açma
bu olayı unutmuş gibi yap ama bir gözünde hep üstünde olsun eşininboshayallersmile
zaten varsa bir vukuatı ortaya çıkar yoksa da boşuna strese sokma kendini canım
unutma öfkeyke kalkan zararla otururyerimseniben

Arkadaşlar akşam ki sinirimle doğru bir açıklamada yapamadım sanırım sizlere..Şimdi biraz daha sakinim ve olayı şöyle özetliyorum..Eşimin zaten çift hatlı bir tlf vardı..Bu tlf bozulmuşdu ve eşim tamiri beklemeden yeni bir tlf almışdı..Buraya kadar normal diyorum..Çünkü eşimin işleri çok yoğun ve tlf duramaz..Yeni aldığı tlf kullandı sonra tlf tamirden geldi ve bu yeni tlf ortadan kayboldu..sanırım işe götürüyor.Bende fazla takılmadım bu konuya..Şimdi akşam bu aceleyle yeni tlf bataryasını çıkartıp paldır küldür dolaba atınca ister istemez kuşkuandım..Kadınsı bir his belki ama 3.bir hat aldığından oldukca şüpheliyim..avea telsim ve turkcel i aradım üzerine 3.bir hat gözükmüyor..Sana güvenmiyorum dedim..güvenimi kırdın benim dedim.Oda bana karıcım ben ne yapdım..Alt tarafı bir misafir gezdirdim bumu ayıp dese inanın sewinicem..Ama bana bunu söylemiyo..Karrşım da ezik gibi durması beni daha çok üzüyor..Suçsuz insan olsa çok ala kendini arslanlar gibi savunur benim bildiğim yanlışmıyım sizce:?Sabah da kayınvalidem oğluna asla toz kondurmaz bana dediği lafa bakın aynen şöyle..Kızım kimseye güvenme bir gözünden diğerine görünme..Ne kızlar var gelirler seni kıskanırlar..neler yaparlar neler diyor..Açıklaması bu kadar oda benim gözümü açıyo aklınca..Oda oğlunun bizi ewe bırakıp düğünde kızla konuşup masada yalnız oturmalarından şüphelenmiş kanatindeyim..haksızmıyım yoksa paranoyak mı oldum..

birinci olarak.. ben de çok dırdırcı abartan bir eşimdir. konu ne olursa olsun.. maddi manevi aile yada arkadaslarla ilgili ben çenemi açarsam eşim sesini hiç çıkarmaz. ben relax oluncaya kadar söylenirim. ne haksızsın der ne de haklısın. ben sakinleşince 2-3 gün sonra konuşuruz anca.

kayınvalidene gelince. diğer msjlarınızdan aranızın çok çok iyi olmadığını anladım. (yanılıyorsam düzeltin)
bence sizi daha da agresifleştirmek için yapıyor. bir de oğlunun o 'annenin evine gidersin' sözünü duyduysa..

bence siz anne haklıyım dimi? o kızlar gereksiz yere böyle yaptılar diye açın konuyu.
sonuçta ertesi gün siz evde yokken o kızları eşinizin peşine takıp gidin diyen de o olabilir diye düşünüyorum.
düğünde ki durumu gören niye ertesi günü böyle bişiye izin verir.
orada bir yönlendirme yapabilirdi. yani begümü de alın. yada sen al gel biletleri yada hep beraber çıkalım gibii birşey diyebilirdi....
CADIARZU

eşinizin fatura dökümanını inceleyin. değişik bir numara gözünüze çarpacak mı?

bir de telefonlar tamire verilince artık yedek telefon veriyorlar. belki de yeni almamıştır.

söylenip kızmak yerine sorularıma cvp verirsen bu konuyu kapatıcam deyip sorular sorabilirsin.

Arkadaşlar altıncı his deyin ne derseniz diyin..A ma ben bu kızın eşimle tlf inanıyorum..Bence kayınvalidemde eşimi sıkıştırdı..Oda biliyo..Ama bana ancak bu kadar söylüyo..Gözünü dört aç seni kıskanırlar..Kızlar çok kötü vs diye..Torunlarına daha ilgili daha sewecen..Aramız çok ii.kendisiyle..Senin arkandayım bişey duyarsam diyor.Ama kesin bence biliyor.Etekleri tutuşdu yuva bozulmasın..Oğlunun şerefi zedelenmesin derdinde kendileri...Eşim de çok sessiz kalıyor..Beni tahmin edici şüphelerimi giderici konuşamadıktan sonra ben bu düşüncelerime devam ederim..

Allah Allah,şimdi iyice karıştı olay.
k.validen senin bu olay üstüne çok gitmenden mi böyle konuşuyor acaba?

erkekler bir hata yaptıklarında bağırıp çağırarak üste çıkmaya çalışırlar.
kızın asıldığı belli de eşin belki uzun zamandır görmediğim akrabam diye mi ilgilendi?
kızın sıcak davranması hoşuna gitmiştir.

ona belli etmeden takip et.
sürekli suçlayıp,olayı zihninde derinleştirmesine izin verme.
daha sıcak ve ilgili ol.
etkilenmiş olsa bile kızdan,sana olan bağlılığını kuvvetlendir.
bu durumun senin kontrolünde düzeleceğine inan.
panik ve sinirle yıkıp,dağıtma.

düğünde herkes madem görmüş,neden kimse yanlarına gidip oturmamış ki?
eşin onları gezdirirken seni de almalıydı.

güzellikle çözersin inşaALLAH.

kayın valideni pek duyma,yaprak dökümündeki fikret gibi olmasın durum.

içindeki şüphe seni yiyip bitiriyordur buna benzer şeyler yaşadım bende seni çok iyi anlıyorum, her hatalı erkek hatasını bastırmak için bağırıp çağırmıyor malesef arkadaşlar inkar yoluna gitmeyi tercih ediyor bazıları, inşallah eşin hatasını anlar ve senden af diler o kıza da ayrıca gıcık oldum

Back