Düşünmeli miyim bilmiyorumOncelikle uzuldum sizin adiniza ama olan olmus bosanmayi dusunmuyorsunuz gibime geldi en azindan dogduguna pisman edinki birdaha boyle konusmaya cesaret edemesin.
Kesinlikle öyle. Nasıl başlarsa öyle giderMerhaba .. gerçekten gidin .. sinirle söylediyse zaten geri gelir yok gerçek hisleriyse zaten gitmeniz gerekirdi sizde bunu yapmış olursunuz. Eğer şimdi alttan alırsanız her kavgada nasılsa gitmiyor diye aynı şeyi söyler. Hakkınızda hayırlı olsun.
Kovmus sizi karisini evden kovan adamdan hayir gelir diyorsaniz ne diyeyim ama geri donerseniz omur boyu basina kakcak haberin olsun.Düşünmeli miyim bilmiyorum
Gidin ve kapınızda köpek olana kadar dönmeyin.Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittimEv onun mu da kovuyor?
Sakın geri dönmeyinBiz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Yalvarıcak dönmen için süründür biraz bir daha böyle bir şey yapamasınBiz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Eşinizi evden gönderin.Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?