Şimdi dediklerimi iyi dinle.. evine gidiyorsun kapıyı içeriden kilitliyorsun ve eve onu almıyorsun.. mesaj olarakta.. burası benim evim ananın evine git bir daha da gelme yazıyorsun.... Canım orası senin evin evini sahiplen çok sıkıntılıysa anasının evine o gitsin .. sakın sakın evini bırakma
Sonuna dek katılıyorumKocamız bizim sahibimiz mi?
Neden dışarı çıkarken ondan izin almak zorundayız?
Çocuk yapmadıysanız yağın 3er 5er :) sizin gibi insanlara çok ihtiyacımız var. Hala kadın erkek diye ayırt ediliyor, hala kadın belli bir saatten sonra dışarı çıkamıyor böyle insanlar bu yüzyılda nasıl yaşıyor anlamış değilim..Sonuna dek katılıyorum
Bazen arkadaşlarımızla gece kahvesi yapasımız gelir, gece 10’da bile atlayıp arabaya gece 1’de bile dönerim. Eşime de ben filancaya gidiyorum der çıkarım. Bir kez bile izin almadım. Eşim de bir kez bile sorun çıkarmadı. Bana garip geliyor, yetişkin insanım, sorumluluklarımı bilirim, kaldı ki bazen yerine getiremediğim bile olur, ama hiç eşimin darladığını bilmem. Yapmayın allahaşkına, nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Çok şekersiniz, teşekkür ederimÇocuk yapmadıysanız yağın 3er 5er :) sizin gibi insanlara çok ihtiyacımız var. Hala kadın erkek diye ayırt ediliyor, hala kadın belli bir saatten sonra dışarı çıkamıyor böyle insanlar bu yüzyılda nasıl yaşıyor anlamış değilim..
Afedersiniz ama bk var. Gercekten söylettiniz bana bunu nefret ederim kötü söz söylemekten. Eş demek hayat arkadaşı demek kadın köle erkek sahip değildir. Bu iliskiler sağlıklı değildir. Siz cok fazla türk dizisi izlemişsiniz
benim eşim karanlık basınca çıkmama izin vermiyor. 1 kere akşam 8de çıkacaktım, engelledi çıkmamı. Üzülerek söylüyorum değiştiremedim kabullendim. Sonra ne oldu? Değersizleştim, evden kovulmaya kadar gitti konu.Çok şekersiniz, teşekkür ederim
Hicbir şey için geç değilbenim eşim karanlık basınca çıkmama izin vermiyor. 1 kere akşam 8de çıkacaktım, engelledi çıkmamı. Üzülerek söylüyorum değiştiremedim kabullendim. Sonra ne oldu? Değersizleştim, evden kovulmaya kadar gitti konu.
Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?