Eşim beni evden kovdu

Hayır sen adamı evden kovmalıydın asıl. Ne demek ya misafir gelecek ve salon darmadağın. Nefret ediyorum bu erkeklerin dağınıklığından. Benim delirme sebebim. Evde çığlık çığlığa bağrınıyorum. Her taraftan çorap çıkıyor, koltuğun arasından tırnak makası.. Yani çok haklısın sinirlenmekte ve tartışmakta. Sakın kendini suçlama.

E iyide bunun adamın yaptığından ne farkı var??? Bı eşitlikten bahsediyosaniz orasi ikisininde evi oluyor yok senin evin yok onun evi bilmem ne hem bir sene çok yeni bı evlilik destek alırlarsa düzelir diye düşünüyorum bu dediginizle anca işler iyice çığırından çıkar. Boşanma davası açıp adamın gelmesini beklemekte çok saçma dava için gelen hiç gelmesin, boşanmayi düşünmeyen adamı getirmek için dava açmasın. Çok garip fikirler gelmiş ben katılmıyorum.

Kocamız bizim sahibimiz mi?
Neden dışarı çıkarken ondan izin almak zorundayız?
Sonuna dek katılıyorum
Bazen arkadaşlarımızla gece kahvesi yapasımız gelir, gece 10’da bile atlayıp arabaya gece 1’de bile dönerim. Eşime de ben filancaya gidiyorum der çıkarım. Bir kez bile izin almadım. Eşim de bir kez bile sorun çıkarmadı. Bana garip geliyor, yetişkin insanım, sorumluluklarımı bilirim, kaldı ki bazen yerine getiremediğim bile olur, ama hiç eşimin darladığını bilmem. Yapmayın allahaşkına, nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Çocuk yapmadıysanız yağın 3er 5er :) sizin gibi insanlara çok ihtiyacımız var. Hala kadın erkek diye ayırt ediliyor, hala kadın belli bir saatten sonra dışarı çıkamıyor böyle insanlar bu yüzyılda nasıl yaşıyor anlamış değilim..

Çok şekersiniz, teşekkür ederim

Çok şekersiniz, teşekkür ederim
benim eşim karanlık basınca çıkmama izin vermiyor. 1 kere akşam 8de çıkacaktım, engelledi çıkmamı. Üzülerek söylüyorum değiştiremedim kabullendim. Sonra ne oldu? Değersizleştim, evden kovulmaya kadar gitti konu.

Hicbir şey için geç değil

Alttan alırsanız ilerde daha kötüsünü yapar nasil olsa gidemez diye düşünür kovuldugunuz yerde durmayin

Bencede gidin ama ailenize durumu bukadar net anlatmayin çünkü büyük ihtimalle eşin zaten blöf yapiyor senin sınırlarını ölçüyor. Ailen üzülmesin bu gereksiz süreçte.
Süreç gereksiz ama madem meydan okumuş beyfendi sende karşılığında dik duracaksın eşine pekala dedigin gibi olsun diyeceksin.ondan sonra bakalim bir daha hadsizlik yapiyo mu

Git ayaklarına kapan. Kocacım ben ettim sen eyleme yaptım bi eşeklik. Kovma beni. Anneliğime istediğini söyle çünkü ben berbat bir anneyim de. Özür dilerim sen ne istersen öyle olsun de kapansın konu.

Böyle hödükle konuşup davranışları ve sözlerinin yanlış olduğunu anlatamazsınız zira

Kimseyi dinleme kimseden fikir alma insanlar senin aklını karıştırır çünkü herkes farklı farklı düşünüyor git psikolog dan destek al uzman görüşü al derim

Eşin b.k yesın. Kendı ewı mıymıs evden kovmus. Polisle git eve. Allahım bu sürüngen adamlara tahammul edemıyorum artık. Adam madam kalmadı memlekette.kendı cekip videcegine ananın ewıne git diyorlar.cunku sen esyasın malsın.aldıgı yere iade ediyor aklı sıra. Bana da esım dedı bıkac kez ılk ewlılıgımız zamanlsrında. Gereken cevabı da aldı. Gonul isterdi kı boyle ucuz kalıtesız tartısmalara girmeyecek klas adamlarla evli olalım. Ama burasi türkiye.sıctıgımın ataerkil düzenının buyuttugu adamlar..

Bu konusmayi soyletecek ne oldu ki bu denli ofkeli. Bir erkek bu kelimeleri soyluyorsa ciddi bir sebep vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…