Esim beni bosuyo hamileyim

yurt disindaymissiniz basinizin caresine bakabilirsiniz devlet yardimlari cok iyi diye biliyorum orda birakin defolsun gitsin emin olun erkek daha cok perisan oluyo size hic birsey olmaz yeterki adimlarini yere sert basin onsuz olamam nasil yaparim dusuncesinden kurtulun. cocuklari one surerek geri dondurmeye calismaniz cok sacma onlar bir koz degil onlwri bu ise karistirmayin biliyorum babasiz evlat buyutmek cok zor ama yapabilirsiniz ona muhtac degilsiniz

Anlattiklariniza göre iki tarafta hatali.
Evlilik birbirine destek olmaktir. birbirinin gönlünü hoş tutmaktir.
Eksik kalinca araya soğukluk giriyor elbette.
Belli ki ilk ve son tartismaniz degil. daha önce de konuşulmasina rağmen çözüm bulmadıklariniz sebebiyle böyle bir hal almis evliliğiniz.
Düzelmeyecek durumlar değil gibi.
Böyle konuşanlar da var.. aldatma var diyenlerde.. ne diyim.. Kendimi hiçe sayıyorum evet.. eşim hep hoş tutulmak isteyende biriydi hemde fazlasıyla herşeyi benden beklerdi alışveriş bile babasından öyle görmüş napim.. uykusuna rahatına çok düşkündür.. bana hep herşey yolunda havası veriyodu.. Asla aldatmam yüzüne bakamam kızımın yüzüne bakamam derdi.. güveniyodum ona çok.. bana esim daha 4 ay önce siz benim hayatımsınız diyodu.. sana bişey olursa yaşayamam diyodu.. benim eşim beni hakikaten böyle çok seviyodu.. kaldıramadigim anlamadığım o zaten..

yurt disindaymissiniz basinizin caresine bakabilirsiniz devlet yardimlari cok iyi diye biliyorum orda birakin defolsun gitsin emin olun erkek daha cok perisan oluyo size hic birsey olmaz yeterki adimlarini yere sert basin onsuz olamam nasil yaparim dusuncesinden kurtulun. cocuklari one surerek geri dondurmeye calismaniz cok sacma onlar bir koz degil onlwri bu ise karistirmayin biliyorum babasiz evlat buyutmek cok zor ama yapabilirsiniz ona muhtac degilsiniz
Anasına sığındı o bana bişey olmaz diyo..

Canm cok uzuldum allah yardimcin olsun ben cocugunu dusunmeyen bir adamla askindan olsem dahi evli kalamam esin sadece kendini dusunen bencil bi insan ve boyle bir adama ne yapsan yaranamazsin araniz kotu olabilir cocuklardan dolayi mesafe girmiste olabilir ama bu ikinizin cocugu seni suclayacagi bi durum yok ortada uzun bi birlikteliginiz olmus simdimi sevmedigi aklina geldi simdimi mutsuzlugu aklina gelmis kendi zevki icin cocugunu bile gozu gormeyen bir baba..canim hic uzulme ve bosan bitsin boyle bir adama ikinci cocuk degil ilk cocuk bile yapmaman gerekiyordu allah yardimcin olsun.

boşanın alkolük oldunu avukata deyinn tazminat nafaka evi alın o borçlu o çıkar,yurtdışı sze sahipçıkar yeniden başlayın alkol olan eve huzur grmez çocukların ufak anlamazzken alışırlar ve yeni bir yuva kurabilirsin ii insanlar var ömür boyyu çekme

Arada büyük boşluklar var gibi... adamın alkol bağımlısı olacak kadar içtiğini farketmemek ne derece bir ilgisizlik böyle... yani sizin evlilik çoktan bitmiş zaten...

boşanın alkolük oldunu avukata deyinn tazminat nafaka evi alın o borçlu o çıkar,yurtdışı sze sahipçıkar yeniden başlayın alkol olan eve huzur grmez çocukların ufak anlamazzken alışırlar ve yeni bir yuva kurabilirsin ii insanlar var ömür boyyu çekme
Canım benim hiç bişey ödemiyo artık.. eve banka el koyacak ve bize 100-150 bin euro kadar bi borç kalçak.. yarı yarıya.. bu bile umrunda değil artık.. ben az parayla geçinirim diyo başkası olsa nasıl yapsın ki az parayla.. onuda düşünüyorum.. sadece bunalım mi diye.. çünkü icra gelirse arabaları herşeyi alçak hadi benim umrumda değil.. eşim beni maddiyatci belledi anlatmış insanlarada.. eşim asıl arabasiz borçlu yapamaz gelir bide bana bişey yapar sorun o.. o derece manyaklasmis.. önünü göremiyo..

ikinizdede hata var gibi. ama bi yandanda sanki butun bunlar bahaneymis gibide geldi .adamin gozu disariya kaydigi icin sizi begenmemeye baslamis. arada sevgi baglilik kalsaydi siz naparsaniz yapin bu duruma gelinmezdi diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.Yapmaniz gereken tek sey Allaha ve dualara siginmak. Umarim duzelir

durumlarimiz o kadar benziyoki benim kocam evi 3. Kez terketti bende yurtdisindan donup tr ye ailemin yanina yerlestim ayni zayif karakter olgunlasmamis bi adam babaligi evliligi sorumlulugu kaldiramadi gozu hep disardaymis ztn bildigim 2 kez aldatti beni suandada inkar etsede eminim yine biri var
Aynen alkol alirdi bi namaz kilar birakir alkole baslardi esrar cekmek bunda da var
Sucu o da bana yukledi ve halada yukluyo iste ben ilgilenmemisim saygisizmisim deger vermemisim bok gibi davranmisim ama biliyorumki abarttigi kadar birsey yapmadim
Bende zorlandim 2 bebege kendim yalniz bakarken onlari bu yasa kendim getirdim ne kocadan ne ailesinden yardim gormedim sdce eve maddi bakti okdr

Allah yardımcınız olsun. Keşke 2. Bebeği düşünmeseydin. Yalvarıp kendini aciz duruma düşürme. olurunuz yok gibi muhtemelen de bir başkası var. Allahindan bul de bütün haklarınla boşan dön ailenin yanına

Bizim milletimizin erkek cinsi böyle. Yurt dışında iki kadın görsün evdekini beğenmez. Bilmez ki o senin gibi fedakar olamaz, o dışarıda yemek yedirir, konserveyi dayar, temizliğe dikkat etmez ama daha kıymetli olur çünkü o yabancı. Üzülerek ve az çok yaşam tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki hayatında başka biri var veya olmasını istiyor. Bu iş onun nezdinde bitmiş. Senin için de bitsin. Benim de bebeğim var ve gerçekten Bırak yemek yapmayı tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Yaşamayan bilmez. Sen çocuklarına sahip çık. Menfaatlerini düşün alacağın tazminat ve nafakaya bak. Onun la bir yaşamı düşünme bile, tutar yanı yok. Hep tekrar edecek şimdi barışsanızda. Evi o terketmiş, bunu mahkemede kullanmayı unutma. Tazminat al. Çocukların babasız kalacak diye düşünme. Daha doğmamış bebeklerin babaları şehit oluyor. Onlar büyüyüp birer vatan evladı oluyor. Zor elbette. Huzursuz bir aile ortamında babası olacağına, huzurlu ortamda babasız olsunlar üzülme.

valla hayatım sen çok salmışsın kendini...çok koyvermişsin.erkekler çok bencil affetmezler böyle davranılmayı.
hamile de olsan 1 çeşit lezzetli yemek yanına salata yapman gerekirdi.süslenmek içinden gelmese de rol yapıp bi dantelli geceliği üstüne geçirip bir duş alıp yanına uzanman gerekirdi... akşamları bi kahve yanına çıkolata agzınızın tadını bulmanız gerekirdi..bunları sen yapıcaksın..kadınsın..ne yazık ki bu böyle.sonra kanına girdin mi erkeklere 1 yap 3 karşılık al...saftır erkekler az işve cilve ile evliliği yurutmen gerekırdı..bunları kuru kuru sana yazmıyorum.bende rıskı gebelık gecırdım bende kanamalı düşük riskli dogum yaptım doğuma gıdene kadar evde yemegımı yaptım.evlilik salmaya gelmiyor..eşin cok bıkmış.ve sanırım gözu de dısarı kaymış.bu saatten sonra yalvarman hıc ıse yaramaz .bırak gururunu dusun artık olan olmuş...özleyen gelir zaten.ve sunu unutma erkekler kurulu duzenlerını bozmayı asla sevmez.ancak 2.bir garantileri varsa o yuvayı bozarlar.belli ki biri var.

Güya uğraşıyorlardı.. napiyosun uz diyodum onu yatistirmaya çalışıyoruz diyolardi.. hak veriyorlarmış.. bizi konusmuyolarmis öyle yani ne diyim.. en sonunda oğlum senin yüzünden alkol uyuşturucu kullanıyodu onu sen böyle yaptın dediler sen kaybetceksin dediler çekildiler.. onlar çok değişik insanlar yapıcı değiller yangına körükle gidenlerden..
Aynen bnm kv kp den de ses yok. Bir yorum bile yapmadiklari gibi ben arayinca tlfnu yuzume kapadilar hicbir msjima cvp yazmadilar

Canım benim hiç bişey ödemiyo artık.. eve banka el koyacak ve bize 100-150 bin euro kadar bi borç kalçak.. yarı yarıya.. bu bile umrunda değil artık.. ben az parayla geçinirim diyo başkası olsa nasıl yapsın ki az parayla.. onuda düşünüyorum.. sadece bunalım mi diye.. çünkü icra gelirse arabaları herşeyi alçak hadi benim umrumda değil.. eşim beni maddiyatci belledi anlatmış insanlarada.. eşim asıl arabasiz borçlu yapamaz gelir bide bana bişey yapar sorun o.. o derece manyaklasmis.. önünü göremiyo..
borç ikinizin yarıyarıya ..:KK12:alırsalar alsınlar sen önüne bak olduğu kadarla

durumlarimiz o kadar benziyoki benim kocam evi 3. Kez terketti bende yurtdisindan donup tr ye ailemin yanina yerlestim ayni zayif karakter olgunlasmamis bi adam babaligi evliligi sorumlulugu kaldiramadi gozu hep disardaymis ztn bildigim 2 kez aldatti beni suandada inkar etsede eminim yine biri var
Aynen alkol alirdi bi namaz kilar birakir alkole baslardi esrar cekmek bunda da var
Sucu o da bana yukledi ve halada yukluyo iste ben ilgilenmemisim saygisizmisim deger vermemisim bok gibi davranmisim ama biliyorumki abarttigi kadar birsey yapmadim
Bende zorlandim 2 bebege kendim yalniz bakarken onlari bu yasa kendim getirdim ne kocadan ne ailesinden yardim gormedim sdce eve maddi bakti okdr
o kişi düzelmez aileside zorlama seni sevenle yola devam seniistemyeni isteme

X