Şahsi fikrim
'Eğer evlendikten sonra (hastalık vs olmadan) fiziğinizi bozduysanız eşiniz haklı. Bence bir erkeğin karısından kendisine bakmasını isteme hakkı var.
Fakat evlenmeden önceki aynı görüntüye sahipseniz yani sizi böyle görüp evlendiyse sonuna kadar haklısınız bu adamdan cacık olmaz'
evet mutsuzumBenden igreniyormuş, gögüsümde catlaklar var diye ıyyyyyyyyyyy kapat kapat görmek istemiyorum diyen birisi çok üzgünüm mutsuzum.
evet mutsuzumBenden igreniyormuş, gögüsümde catlaklar var diye ıyyyyyyyyyyy kapat kapat görmek istemiyorum diyen birisi çok üzgünüm mutsuzum.
Bu nasıl bir insan yaa! Evlendikten sonra çok mu kilo aldın kendine bakmamaya mı başladın merak ettim..?
Bu hiç normal değil,biliyorsun değil mi ? Bir insan eşine nasıl böyle söyleyebilir ?
Senin eski konularına şöyle bir baktım.Evet ilişkiniz baştan beri böyleymiş amaa...Sen eşinle tanışmadan önce de özgüvensizmişsin.İlk konunda herkes bana karşı,depresyondayım gibi şeyler yazmışsın.
Bir psikiyatriste gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Boşanmaktan korkuyor musun ? Ailen var mı,varsa sana destek olurlar mı ?
Ayrılsan maaşın sana yeter mi ?
seninle konuşmak istemeyen kadını niye dert ediyorsunki. konuşmasın daha iyi. bence sevinmelisin sana değer vermeyen insanların ne düşündükleriinide umursama bence. eşine gelince o kafa yapısını malesefki önceki ilşikilerimden biliyorum hem yanında güzel çekici kadın olsa kıskançlıktan öz güvensizlikten ölür kadını çirkinleştirmek isterler sonrada kadını bakımsızlıkla eleştirirler. bir de yeni evliyiz demişsin. eşim bana alıştı demişsin. yeni evliyken zaten uyum varsa ilgi maksimum oluyor. zaten uyum devam eidyorsada o ilgi zamanda azalmıyor yada heycanı eksilmiyorki tam tersi karşındakini daha iyi tanımanın verdiği tecrübeyle her şey daha güzel oluyor. bence çözmeniz gereken uyum problemleriniz var. ayrıca eşinize ne yaptığını göstermek istiyorsanız tv deki kaslı erkeklere bakıp harika sende böyle kas yapsana şuna bak keşkül gibisin diyin :))Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.
Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
8 aylık evliyim. Özgüvenimi nasıl bulcam bilmiyorum. Kendimi bile boşvermişim, gücüm yok sankiKaç yıl oldu evleneli merak ettim.Sen şöyle dönüpte eşine sen kimsin yaaa demiyormusun.Neden bukadar taviz verdin şu hayatta senden değerli kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?